KK Nostalji Treni 🫠

3 yıldır da ben de var robot. İlk aldığımda story bile attım dgjdfklgj

Sassynin kim olduğunu bilince hayatımda ne değişecektiyse artık dün bütün pazar günümü butun sosyetenin ve bakan yegenlerinin düğün haberlerini okuyarak geçirmiş olduğuma inanamıyorum. Bu sabah başım ve her yerim agriyarak kalktım ise geç kaldığım için 2 katına çıkmış taksi fiyatına rağmen taksiye bindim dün kirayı çekecektim onu da yapmamışım alt katta oturan ev sahibim hacı amcaya görünmeden apartmandan sivistim allahtan kimse ofiste yokluğumu fark etmemiş. Yine bir sürü iş birikmis bilgisayarı açtım kendime zehir gibi bir neskafe yaptım bütün sırtım belim her yerim ağrıyor duş aldım sabah yine de üzerimde bi ağırlık kirlilik var klima filan çalışıyor ama terliyorum Allah pms denen şeyin belasını versin üst kattan bir arkadaş bir şey söylemeye yanıma gelmiş ne diyeceğini unutmuş diyor ki neyse teamsten sana yazarım göz göze geliyoruz gülüyoruz ikimiz de hayattan nefret eder moddayiz ama kız daha geçen ay evlendi kocasını da çok seviyor benim sevgilim uzakta whatsapptan öpücük emojisi atıyorum neyse buna da şükür hayattayız yaşıyoruz her şey güzel alacağın olsun sassy.

Dava is loading..........

Dava diyip korkmamak lazım. Bak sassyin keli göründü dava sayesinde. Kim bilir bu olaydan neler çıkar ajajsnka

Karşı tarafa dava hakı doğuyor. Bence fazla dallanıp budaklanıyor. Ucu birine dokunacak. Kendi gelip açıklama yapmadığı sürece böyle uzayıp gidecek. Havalar da soğuyor silivri daha da soğuk

Karşı tarafa dava hakı doğuyor. Bence fazla dallanıp budaklanıyor. Ucu birine dokunacak. Kendi gelip açıklama yapmadığı sürece böyle uzayıp gidecek. Havalar da soğuyor silivri daha da soğuk

Vallahi ben artık aramayacagim gerçekten ne işime yarayacak sefil hayatımı daha da sefil yaptı böyle dedektiflik yerin dibine batsın. Sassy sen de bunları okuyorsan müsterih ol kardeşim inşallah mutlu olursun kim olursan ol sevmiştik seni.

Oo tüm koca parası severler toplanmış bende yerimi almazsam olmaz Sino kız buralar sana göre değil laf sokup cevap veremeden engelleyemezsin kimseyi
bu arada koca parası yemeyi sever olarak dikey Süpürgede philipsten çok memnunum. Airfrayimlan aşk yaşıyorum hem pratik hem hızlı hem daha lezzetli geliyor bana. Temizlik ömrünü uzatmasida cabası. Daha ne olsundu :) kahve mk vs var ama ben türk kahve mk sever biri olarak sadece onun makinesini kullanıyorum diğerini kocam almış kutusunda duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…