- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.521
3 yıldır da ben de var robot. İlk aldığımda story bile attım dgjdfklgjŞimdi robot süpürgemle hava atıyorum hemi de roborock s6 assjkdsdkfjsfjskfjsf
Çok zenginim annem ya.
Karşı komşumun işe giderken kapısı açıktı tam arkamda da robot süpürgem holu süpürürken gördü kadın bir değişik baktı ama bana degil robot süpürgeme işte o an anladım zengin oldugumu asdjhfjadfd
Firdevs'in Katya'sı varsa benim de robotum var.
Bizde kahve makinası bilem var tam bir beyaz yaka ailesiyiz ama g*tümüze alacak donumuz yok
Peki bu kendi kendine süpürüyor değil mi ?
Eşim beğenmedi mesela,kızartma tadını yağda olan daha lezzetli geliyor patates kızartması harika oluyor.Airfreyim yok.
Fırında yapıyorum diye almadım ayrıca alsam da yerim yok akdhjkajhadkjdad
Alan çogu kişinin de şikayet ettigini duyunca iyi ki almadım dedim.
Airfrey almadım almayacağım. Bedava verseler yine de almamBenim de kahve makinem ve airfreyerım var. Ben de sizdenim di mi kızlar?
Çekil kenara fakir bende tammm 3 tene klima var sjksjksjksjkKeşkeama bu süpürge uzun zamandır radarımda. Çift bataryalı olması tercih nedenim. Klima taksiti bitsin alacağım.
Evet KLİMAM VAR pis fakirler
Bende ikisi de yok.Airfreydan çok memnunum fırına göre çok daha hızlı yapıyorum lezzet konusunda da başarılı buluyorum
Robot süpürgesiz bir hayat düşünemiyorum ztn
Sassynin kim olduğunu bilince hayatımda ne değişecektiyse artık dün bütün pazar günümü düğün haberini okuyarak geçirmiş olduğuma inanamıyorum. Bu sabah başım ve her yerim agriyarak kalktım ise geç kaldığım için 2 katına çıkmış taksi fiyatına rağmen taksiye bindim dün kirayı çekecektim onu da yapmamışım alt katta oturan ev sahibim hacı amcaya görünmeden apartmandan sivistim allahtan kimse ofiste yokluğumu fark etmemiş. Yine bir sürü iş birikmis bilgisayarı açtım kendime zehir gibi bir neskafe yaptım bütün sırtım belim her yerim ağrıyor duş aldım sabah yine de üzerimde bi ağırlık kirlilik var klima filan çalışıyor ama terliyorum Allah pms denen şeyin belasını versin üst kattan bir arkadaş bir şey söylemeye yanıma gelmiş ne diyeceğini unutmuş diyor ki neyse teamsten sana yazarım göz göze geliyoruz gülüyoruz ikimiz de hayattan nefret eder moddayiz ama kız daha geçen ay evlendi kocasını da çok seviyor benim sevgilim uzakta whatsapptan öpücük emojisi atıyorum neyse buna da şükür hayattayız yaşıyoruz her şey güzel alacağın olsun sassy.
Benim kocam üflüyor bana klima da neymiş la.
Dava diyip korkmamak lazım. Bak sassyin kellesi göründü dava sayesinde. Kim bilir bu olaydan neler çıkar ajajsnkaDava is loading..........
Dava is loading..........
Calci benim peki klima gazını 13500 tl'ye aldıgınızı anlayıp yoh artık diye girişmem aADHAJKDHJDDD2 ay önce bir gaz ile aldık 31.07.2023 tarihinde. Bak hiç unutmuyorum tarihi lgkjşldfkgf
aldığımızda 13.500tl idi şimdi 19.000
Dava diyip korkmamak lazım. Bak sassyin keli göründü dava sayesinde. Kim bilir bu olaydan neler çıkar ajajsnka
Calci benim peki klima gazını 13500 tl'ye aldıgınızı anlayıp yoh artık diye girişmem aADHAJKDHJDDD
Karşı tarafa dava hakı doğuyor. Bence fazla dallanıp budaklanıyor. Ucu birine dokunacak. Kendi gelip açıklama yapmadığı sürece böyle uzayıp gidecek. Havalar da soğuyor silivri daha da soğuk