KK Nostalji Treni 🫠

bende öyleyim izlediklerim yetmiyor röportaj izliyorum tavsiye edeerim orada da çok tatlı :)

Ya muzdan mastürbasyon şeysi yapıp anlatan üyeyi bir ben mi hatırlıyorum ya deliricem ben mi uydurdum yoksa noluyo olum
Merak etme yalnız değilsin ben de hatırlıyorum onu ve favlarımdan biri. Yalnız eksik hatırlıyosun sadece muz değil farklı sebzeler denemişti ama favorisi muzdu

anlamlandıramadığım bu ben bildiğiniz takıntılı manyak biriyim kız bana foto attı ben o fotoyu yandex görsel google görsel pinterest ne varsa tarattım doğru mu yalan mı diye yakınlaştırdım pixelleniyor mu diye baktım hani ss mi tel çekimimi mi bana erfkek arkadaşını attı onu bile kaç yerde tarattım ve bana attığı her foto konuştuğumuz konsepte uygundu gerrçekten böyle bir fake bulduysa bana tebrik etmek düşer

Arkadaşlar mal varlığımızı mı açıklıyoruz? Bende şarjlı dikey süpürge, robot süpürge, türk kahvesi makinası ve filtre kahve makinası var. Klima da var ama bence en önemlisi ayaklı vantilatör. şimdi alın bu bilgiyle ne yaparsanız yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…