- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 45
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.601
Streç film reyizi hatırlayanlar?
Oooo zenginsin. Seninle arkadaş olabiliriz seviyemiz bir lsldldlKlima bende de var
Yok değilim. Limoncu diyorlar onu mu diyorsun acaba?
Oooo zenginsin. Seninle arkadaş olabiliriz seviyemiz bir lsldldl
Yok bacımsu, bu hanım streç filmi kondom gibi kullanıyordu. Yıkayıp yıkayıpYa muzdan mastürbasyon şeysi yapıp anlatan üyeyi bir ben mi hatırlıyorum ya deliricem ben mi uydurdum yoksanoluyo olum
Ekmek yapma makinemde var demiş mıydım
Yok bacımsu, bu hanım streç filmi kondom gibi kullanıyordu. Yıkayıp yıkayıp
Ay yazamayacağım
Duvara sürtersen daha çok zevk veriyormuş ldldldlYa muzdan mastürbasyon şeysi yapıp anlatan üyeyi bir ben mi hatırlıyorum ya deliricem ben mi uydurdum yoksanoluyo olum
Çocuğun adı Streç mi?Yok bacımsu, bu hanım streç filmi kondom gibi kullanıyordu. Yıkayıp yıkayıp
Ay yazamayacağım
Yok ben direkt yeni bir pelinOeki o Pelin misin? Yeşilli kadın fotosu vardı pp’da
bende öyleyim izlediklerim yetmiyor röportaj izliyorum tavsiye edeerim orada da çok tatlı :)ImTheDevil ya gözümüze tom ellis sokuyorsunuz insanın canı çekiyor. Adam hem şekil hem içerik olarak maşallah yani nasıl diyeyim Allah sahibine de bağışlamış ama çok güzel biri. Sırf onun için kaç tane şey izlemiş insanım ben.
Ama benimde klimam yok, kurutma makinem yokBu kaçıncı level zenginlik ya
Merak etme yalnız değilsin ben de hatırlıyorum onu ve favlarımdan biri. Yalnız eksik hatırlıyosun sadece muz değil farklı sebzeler denemişti ama favorisi muzduYa muzdan mastürbasyon şeysi yapıp anlatan üyeyi bir ben mi hatırlıyorum ya deliricem ben mi uydurdum yoksanoluyo olum
Bu konuda tecrübeli bir ablanız olarak sizlere tavsiye vermeye geldim.
Öncelikle sakın salata kullanmayın çok sert olduğu için acıtıyor. Patlıcanı ise hiç denemedim çünkü penis şeklinden farklı bir yapısı var.
Size tavsiyem muz. Ama ufaklarından değil. En irilerinden bir muz satın alıyorsunuz. Sonrasında bu muzun uç kısmı pütürlü olur ve içine girince acıtır diye o uç kısmını balkon duvarına sürterek pürüzsüz hale getiriyoruz.
En önemli kısım
Muz vajina içerisindeki sıcaklıktan 2-3 dakika sonra parçalanmaya başlıyor. Bu sebeple muzun etrafını ince para bantı ile bir tur bantlıyoruz. Daha sonrasında bantladığımız muzu bir prezervatif içine koyarak prezervatifin ağzını bağlıyoruz.
Bu şekilde yaklaşık 30 dakika boyunca zevkten dört köşe olursunuz
Zevki katlamak isterseniz marketlerde ve milyoncularda satılan şu masaj aletlerinden alın. 5-10 lira arası birşey bunla da klitorisi dehşet bir şekilde uyarabilirsiniz.
Bu arada evliyim ben ve muzu ön sevişme sırasında eşime veriyorum. Ona da oyuncak oldu resmen
anlamlandıramadığım bu ben bildiğiniz takıntılı manyak biriyim kız bana foto attı ben o fotoyu yandex görsel google görsel pinterest ne varsa tarattım doğru mu yalan mı diye yakınlaştırdım pixelleniyor mu diye baktım hani ss mi tel çekimimi mi bana erfkek arkadaşını attı onu bile kaç yerde tarattım ve bana attığı her foto konuştuğumuz konsepte uygundu gerrçekten böyle bir fake bulduysa bana tebrik etmek düşerben temmuzda üye oldum ama nerden baksanız 2 senedir üyelik almadan bir derdim var kısmını
dışarıdan okudum
pek yazcak bişi bulamazdım o zamanlar
siteye tamamen yabancı değilim aslında
bu sasy konusunu merak edip biraz araştırdım yazılanları okudum daha doğrusu
şimdi bu dediğiniz kişi gerçekten fake olsa bu isimleri cisimleri nasıl verebilmiş ki
emin miyiz sahte olduğuna
fotoğraflarda var diyorsunuz
eski konularınada baktım onun çok ilgimi çekti çünkü bu durum
yani nasıl olurki böyle bişi ben şok bu kadar insanı isimle cisimle nasıl kandırabilir
hani konuları kafadan atabilir amennada işin içinde babanın ismini vermek falan var
yok aşkım bura kk sakin ol ;:)Konu ne ara dikey süpürgeye geldi ya yanlış yerde miyim?
Kocasına el açmayan bir üye ( sino2023) yüzünden geldi buralara kdkdkdkKonu ne ara dikey süpürgeye geldi ya yanlış yerde miyim?