- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.541
Vallahi ben artık aramayacagim gerçekten ne işime yarayacak sefil hayatımı daha da sefil yaptı böyle dedektiflik yerin dibine batsın. Sassy sen de bunları okuyorsan müsterih ol kardeşim inşallah mutlu olursun kim olursan ol sevmiştik seni.
Yılbaşından sonra kocama aldığım kazağın aynı modelleri 450 tele olmuş,indirimden 150 filandı aldığımızda klimalar zaten iyice uçtu .2 ay önce bir gaz ile aldık 31.07.2023 tarihinde. Bak hiç unutmuyorum tarihi lgkjşldfkgf
aldığımızda 13.500tl idi şimdi 19.000
Oo tüm koca parası severler toplanmış bende yerimi almazsam olmazSino kız buralar sana göre değil laf sokup cevap veremeden engelleyemezsin kimseyi
bu arada koca parası yemeyi sever olarak dikey Süpürgede philipsten çok memnunum. Airfrayimlan aşk yaşıyorumhem pratik hem hızlı hem daha lezzetli geliyor bana. Temizlik ömrünü uzatmasida cabası. Daha ne olsundu :) kahve mk vs var ama ben türk kahve mk sever biri olarak sadece onun makinesini kullanıyorum diğerini kocam almış kutusunda duruyor
Yılbaşından sonra kocama aldığım kazağın aynı modelleri 450 tele olmuş,indirimden 150 filandı aldığımızda klimalar zaten iyice uçtu .
Bu şahsın konuları pek bilmiyorumda farklı kişiler olarakmı üyeliği vardı,en son nişan alışveriş konusunu hatırlıyorum onun.Bak bana kim olduğunu biliyor gibiyim ama konuşmuyorum niye çünkü üzüldüm . Seviyordum kendini çünkü. Arkadaştık. aldatılmış hissediyorum o yüzden de onunla ilgili hiç bir şeyi düşünmek istemiyorum artık
Biz arkadaşlığa bir günde küsmedik dşfkljdklgj
Nereye varacak bu zamlar artık,zaten taksşt olaylarınıda azaltmaya gidiyorlar.Bu kdv zammından hemen önce aldım. Ben aldım ertesi gün zam geldi üzerine iki kere daha zam geldi
Bu şahsın konuları pek bilmiyorumda farklı kişiler olarakmı üyeliği vardı,en son nişan alışveriş konusunu hatırlıyorum onun.
O derece yani diyonnnÇok karışık abla
filtre kahve makinam var. Kiloluk kahvem var bir de diyorum kapsül makina alayım dskfidf
Ne ki elimin kiri asddf492629260262 tiel dediğin nedir ki
hayır bir de şaaakk diye dalmış konuyaa. Biz senin konuna yorum yapamıyoruz ama kendi maşallah. Bir de sağlam aşağılamıştı insanları.
Eki Görüntüle 3302965
Süpürge linki alırım bir dal, bu kadar takmamin nedeni toz alerjim var ve coştu nefes alabilmek adına yoksa sizler kadar zengin diilimOo tüm koca parası severler toplanmış bende yerimi almazsam olmazSino kız buralar sana göre değil laf sokup cevap veremeden engelleyemezsin kimseyi
bu arada koca parası yemeyi sever olarak dikey Süpürgede philipsten çok memnunum. Airfrayimlan aşk yaşıyorumhem pratik hem hızlı hem daha lezzetli geliyor bana. Temizlik ömrünü uzatmasida cabası. Daha ne olsundu :) kahve mk vs var ama ben türk kahve mk sever biri olarak sadece onun makinesini kullanıyorum diğerini kocam almış kutusunda duruyor
yüksek yerlerde tanısığım varSabancı mısın mübarek sskkssk
Hayır bide karşılıklı iletişim tarzı değil burda ne yapacak. Sino selam daha ötesini yapamazsin Sino seni çoktan engellemiştir asfsfsffsfs bide takip etmiyorum cevap vermiyorum diyip cool takılır profil mesajlarındaki konuları hatmedip konusunda cevap verir nasılsa engelledigi insanlar ordan cevap veremeyecek ya. Cemoos garibanida benim sebebime banlanmisti daha fazla dayanamayip
Süpürge linki alırım bir dal, bu kadar takmamin nedeni toz alerjim var ve coştu nefes alabilmek adına yoksa sizler kadar zengin diilimgariban memurum ama kocam var asdf
Kocası çoook yakışıklı bir üye vardı. Herkes asılıyordu güya. Yunus polisiydi galiba hatırlayan var mı?Hayır ya buradaki bir üyenin kocasına göz koyan kdmxmd
Öyle ya aynı yakuşukluBen de bu isimdeki üyeden bahsediyorsun sanıyorumsanırım @yenGEnC in profildeki de aynı kişi.
Kocası çoook yakışıklı bir üye vardı. Herkes asılıyordu güya. Yunus polisiydi galiba hatırlayan var mı?