- 20 Mart 2008
- 140.618
- 210.844
- 60
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.501
Yok anacım benim teşkilatım var bir aloya bakar sjksjksjksjkTeşkilatı mı arayacaksın.Led_BiR_Vele_DisTiri tandıkları varmış yardımcı olur ldfkgşldfkg
Bide 3 taksit yapıyorlar bunlarıPahalı diye almıyorum sanki ucuzlayacak gibi aynen git gide 50.bin olucak
Şimdi robot süpürgemle hava atıyorum hemi de roborock s6 assjkdsdkfjsfjskfjsf
Çok zenginim annem ya.
Karşı komşumun işe giderken kapısı açıktı tam arkamda da robot süpürgem holu süpürürken gördü kadın bir değişik baktı ama bana degil robot süpürgeme işte o an anladım zengin oldugumu asdjhfjadfd
Uff kahve makinası alacaktım ama tezgahta koyacak yer yok ki anasını satayım.Bizde kahve makinası bilem var tam bir beyaz yaka ailesiyiz ama g*tümüze alacak donumuz yok
Hangisi hangisi dün bı Dyson baktım 27 bin asdd maaşımdan fazlaBosch'un bir tanesini beğendim onu alacağım ben. İlk önce 50 bin tl olmasını bekliyorum gklşfdgk
Uff kahve makinası alacaktım ama tezgahta koyacak yer yok ki anasını satayım.
Kahve için sinbonun makinası var bende atıyorum türk kahvesini içine köpüklü köpülkü dolduruyorum fincana içiyoruz o zengin işi sayılmaz mı ?
Hangisi hangisi dün bı Dyson baktım 27 bin asdd maaşımdan fazla
Peki bu kendi kendine süpürüyor değil mi ?
Hemen bakayım , şu anda evde eşya namına bı tek robot süpürge var adf once evlenip sonra eşya alırız diyen iki manyak olarak 492629260262 TL'ye ihtiyacımız varBu arada ben Black&Decker aldım şu şarjlı dik modellerden ve 5000’e aldım pet başlığı bile var ve performansı da çok iyi. Dyson’a muadil Blac&Decker düşünülebilir bence ya da Philips de baya iyi.
Bu kendi kendine mi süpürüyor ?Peki bu kendi kendine süpürüyor değil mi ?
492629260262 tiel dediğin nedir kiHemen bakayım , şu anda evde eşya namına bı tek robot süpürge var adf once evlenip sonra eşya alırız diyen iki manyak olarak 492629260262 TL'ye ihtiyacımız var
Ahaaaa işte o yok bende öleyim şimdiii hasetliğimden sjksjksjkjskŞimdi robot süpürgemle hava atıyorum hemi de roborock s6 assjkdsdkfjsfjskfjsf
Çok zenginim annem ya.
Karşı komşumun işe giderken kapısı açıktı tam arkamda da robot süpürgem holu süpürürken gördü kadın bir değişik baktı ama bana degil robot süpürgeme işte o an anladım zengin oldugumu asdjhfjadfd
Firdevs'in Katya'sı varsa benim de robotum var.
Dyson'lar ciddi pahalıııHangisi hangisi dün bı Dyson baktım 27 bin asdd maaşımdan fazla
Abla s6 demiştim ya s7 imiş bak onda bile ne kadar bilgisizim düşün.Ahaaaa işte o yok bende öleyim şimdiii hasetliğimden sjksjksjkjsk
Dyson'lar ciddi pahalııı
2 ekmek parası artık lafımı olur yaniHemen bakayım , şu anda evde eşya namına bı tek robot süpürge var adf once evlenip sonra eşya alırız diyen iki manyak olarak 492629260262 TL'ye ihtiyacımız var
Kafalar gidiyorda ondan çok dikkat etmiyoz bazı şeylere.Abla s6 demiştim ya s7 imiş bak onda bile ne kadar bilgisizim düşün.
njkDKHJADH
Zenginiz hepimiz bendede var airfrey oda bimdenBenim de kahve makinem ve airfreyerım var. Ben de sizdenim di mi kızlar?
Airfreyim yok.Benim de kahve makinem ve airfreyerım var. Ben de sizdenim di mi kızlar?
Ben memnunum yaaa. Patates kızartıyorum bol bolAirfreyim yok.
Fırında yapıyorum diye almadım ayrıca alsam da yerim yok akdhjkajhadkjdad
Alan çogu kişinin de şikayet ettigini duyunca iyi ki almadım dedim.