KK Nostalji Treni 🫠

Şimdi robot süpürgemle hava atıyorum hemi de roborock s6 assjkdsdkfjsfjskfjsf
Çok zenginim annem ya.
Karşı komşumun işe giderken kapısı açıktı tam arkamda da robot süpürgem holu süpürürken gördü kadın bir değişik baktı ama bana degil robot süpürgeme işte o an anladım zengin oldugumu asdjhfjadfd
Firdevs'in Katya'sı varsa benim de robotum var.

Çok zenginim annem ya.
Karşı komşumun işe giderken kapısı açıktı tam arkamda da robot süpürgem holu süpürürken gördü kadın bir değişik baktı ama bana degil robot süpürgeme işte o an anladım zengin oldugumu asdjhfjadfd

Bizde kahve makinası bilem var tam bir beyaz yaka ailesiyiz ama g*tümüze alacak donumuz yok :KK53:

Bizde kahve makinası bilem var tam bir beyaz yaka ailesiyiz ama g*tümüze alacak donumuz yok :KK53:
Uff kahve makinası alacaktım ama tezgahta koyacak yer yok ki anasını satayım.
Kahve için sinbonun makinası var bende atıyorum türk kahvesini içine köpüklü köpülkü dolduruyorum fincana içiyoruz o zengin işi sayılmaz mı ?

Uff kahve makinası alacaktım ama tezgahta koyacak yer yok ki anasını satayım.
Kahve için sinbonun makinası var bende atıyorum türk kahvesini içine köpüklü köpülkü dolduruyorum fincana içiyoruz o zengin işi sayılmaz mı ?

Seni mi kırıcam kız zenginsin tabee :KK8:

Bende 18 yıllık bosch sphera 1500 watt olanı var 18 yıllık. Hem de yatık süpürge borulu asnjssjsas
Hala iyi süpürüyor canına yandığım.
Dikey süpürge almadım.
Tercihi robottan yana kullandım
Dikeyler için iyi çekmiyor dediler dyson bile eleştiri almıştı bu yüzden

Hangisi hangisi dün bı Dyson baktım 27 bin asdd maaşımdan fazla

Bu arada ben Black&Decker aldım şu şarjlı dik modellerden ve 5000’e aldım pet başlığı bile var ve performansı da çok iyi. Dyson’a muadil Blac&Decker düşünülebilir bence ya da Philips de baya iyi.

Bu arada ben Black&Decker aldım şu şarjlı dik modellerden ve 5000’e aldım pet başlığı bile var ve performansı da çok iyi. Dyson’a muadil Blac&Decker düşünülebilir bence ya da Philips de baya iyi.
Hemen bakayım , şu anda evde eşya namına bı tek robot süpürge var adf once evlenip sonra eşya alırız diyen iki manyak olarak 492629260262 TL'ye ihtiyacımız var

Çok zenginim annem ya.
Firdevs'in Katya'sı varsa benim de robotum var.
Ahaaaa işte o yok bende öleyim şimdiii hasetliğimden sjksjksjkjsk :KK53:
Hangisi hangisi dün bı Dyson baktım 27 bin asdd maaşımdan fazla
Dyson'lar ciddi pahalııı

X