KK Nostalji Treni 🫠

Ben de bu isimdeki üyeden bahsediyorsun sanıyorum sanırım yenGEnC in profildeki de aynı kişi.

OO Sino hanım gelmiş. Herkese ahkam kesmeye mi geldiniz? Buranın size göre olduğuna emin misiniz? sonuçta kimseyi konudan engelleyemeyeceksiniz.
Bir de tanımadığınız hiç muhatap olmadığınız kişileri bu kadar merak etmeniz de tuhaf.

Yalnız ben ev hanımıyım ve koca parası yiyorum hatta ana baba parası da yiyorum nolcak kızmaz bana da inşallah

Yalnız ben ev hanımıyım ve koca parası yiyorum hatta ana baba parası da yiyorum nolcak kızmaz bana da inşallah

Aynen Ev hanımıyım ama kocam yok ne yapicam ben şimdi

Beni de engelledi ve demişt ..ortalığı karıştırmaya geliyorsunuz
Oysa millete laf çarpıp ben ne dedim ki demişti

Aynen Ev hanımıyım ama kocam yok ne yapicam ben şimdi

Beni de engelledi ve demişt ..ortalığı karıştırmaya geliyorsunuz
Oysa millete laf çarpıp ben ne dedim ki demişti

Kendi niye gelmiş buraya acaba. Bir de eskiyim diye giriyor ki konuya ki tepki çekmesin. Yer mi Anadolu çocuğu bu numaraları

Son düzenleme:
Ay bir de bilirkişi gibi dalmış konuya ya Foto da atalım mı ablama. Bu kadar merak iyi değil Sino kardeş. Ev hanımlarını eleştirmeye devam et sen
Ayyy neler duyuyorum malum şahıstan sonra ev hanımlarınada mı laf atmış,yedirtmem uleynnnn kadınlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…