- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.502
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.461
Ben de bu isimdeki üyeden bahsediyorsun sanıyorum@ImTheDevil ya gözümüze tom ellis sokuyorsunuz insanın canı çekiyor. Adam hem şekil hem içerik olarak maşallah yani nasıl diyeyim Allah sahibine de bağışlamış ama çok güzel biri. Sırf onun için kaç tane şey izlemiş insanım ben.
Allah rahmet eylesin severiz kendisini deriz bizler de :)Hala diyebilirsin :d
ben temmuzda üye oldum ama nerden baksanız 2 senedir üyelik almadan bir derdim var kısmını
dışarıdan okudum
pek yazcak bişi bulamazdım o zamanlar
siteye tamamen yabancı değilim aslında
bu sasy konusunu merak edip biraz araştırdım yazılanları okudum daha doğrusu
şimdi bu dediğiniz kişi gerçekten fake olsa bu isimleri cisimleri nasıl verebilmiş ki
emin miyiz sahte olduğuna
fotoğraflarda var diyorsunuz
eski konularınada baktım onun çok ilgimi çekti çünkü bu durum
yani nasıl olurki böyle bişi ben şok bu kadar insanı isimle cisimle nasıl kandırabilir
hani konuları kafadan atabilir amennada işin içinde babanın ismini vermek falan var
Araştırmaktan beynimiz yorgun düştü. Biz de idari izin aldıkGünaydın herkes gece yatmış uyumuş çok kaynamamış burası
OO Sino hanım gelmiş. Herkese ahkam kesmeye mi geldiniz? Buranın size göre olduğuna emin misiniz? sonuçta kimseyi konudan engelleyemeyeceksiniz.
Bir de tanımadığınız hiç muhatap olmadığınız kişileri bu kadar merak etmeniz de tuhaf.
Yalnız ben ev hanımıyım ve koca parası yiyorum hatta ana baba parası da yiyorum nolcakkızmaz bana da inşallah
Yalnız ben ev hanımıyım ve koca parası yiyorum hatta ana baba parası da yiyorum nolcakkızmaz bana da inşallah
aa kocanın eline mi bakıyorsun çok yazıığğğkkkkYalnız ben ev hanımıyım ve koca parası yiyorum hatta ana baba parası da yiyorum nolcakkızmaz bana da inşallah
Aynen Ev hanımıyım ama kocam yok ne yapicam ben şimdi
Beni de engelledi ve demişt ..ortalığı karıştırmaya geliyorsunuz
Oysa millete laf çarpıp ben ne dedim ki demişti
Bi dakika ben çalışıyorum ama bende koca parasını çok keyifle yiyorum çünkü onunkide benim
Ayyy neler duyuyorum malum şahıstan sonra ev hanımlarınada mı laf atmış,yedirtmem uleynnnn kadınlarımızıAy bir de bilirkişi gibi dalmış konuya yaFoto da atalım mı ablama. Bu kadar merak iyi değil Sino kardeş. Ev hanımlarını eleştirmeye devam et sen
Ben bennnnn deme deme öyle dün bana dikey süpürge aldı koçişimmmmmaa kocanın eline mi bakıyorsun çok yazıığğğkkkk
Ablacim ne marka aldınız, ben de arastiyorumBen bennnnn deme deme öyle dün bana dikey süpürge aldı koçişimmmmm
Fena kıskandım şimdiBen bennnnn deme deme öyle dün bana dikey süpürge aldı koçişimmmmm
Fakirin aldık hwm süpürme hem elde kullanılan olanından bimden aldık 2İN1 İNOVAX modeli bugüğn deneyecem mennun kalırsam söylerim olmazsa iade ederim.Başka markalar cidden çok fiatlı artık.Ablacim ne marka aldınız, ben de arastiyorum
Deme öyleee parecim çok daha iyilerisana olsun .Fena kıskandım şimdi