- 27 Mart 2019
- 29.019
- 103.673
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.481
Hanim ablacığım senin dileğini sevsinlerDeme öyleee parecim çok daha iyilerisana olsun .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanim ablacığım senin dileğini sevsinlerDeme öyleee parecim çok daha iyilerisana olsun .
Kesin sende vardır demi valla içimden geldi söyledimHanim ablacığım senin dileğini sevsinler
Var ablam eski tiplerden bahçede kullanıyorum ama kışlık evimiz de yok dediğin gibi çok pahalıKesin sende vardır demi valla içimden geldi söyledim
Benim üst düzeyde tanıdıklarım var diyeceksinUlan memur emeklisi bir ailenin çocuuu olarak doğmak ne acı adkljsdjfhssjsf
Jet sosyetede tanıdık akrabalarımız var deyim de havamız olsun bari.
Hatta eşimin tarafından c.başkanı olan uzaktan akraba bile var.
Ama bu bizim zügürt olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor.
Öfff içine sıçayım bir fotomuz bile yok yan yana lan amklajdfnsd
Teşkilatı arayın dayımı arayın lan desem ?Benim üst düzeyde tanıdıklarım var diyeceksin
O zaman daha havalı oluyor karşı taraf diyor ki
Alla alla ne kadar üst düzey mit falan mi
Sonra bi korku oluşuyor
Öyle bilmem valinin yeğeniyim emniyet müdürü dayım c.baskani bizim köylü mithat amcanın dedesinin yiğenin oğlunun torunuyla olmuyor
Çok iyi markalar ble acayip pahalı bimden 6 bine aldık hemide 9 taksite .Var ablam eski tiplerden bahçede kullanıyorum ama kışlık evimiz de yok dediğin gibi çok pahalı
Almayı düşünüyorum olmuyor
Şuan sadece düşünüyorum
Abla artık bim ve a101 zengin kesim marketi oldu aJKHJAHADDAÇok iyi markalar ble acayip pahalı bimden 6 bine aldık hemide 9 taksite .
Şimdi ufak bir yeri denedim 1.kademede iyi çekti.
Hahaha öyle lan deniyecen mahkemeye vericem siz beni ne sanıyorsunuz diyecen o zaman akla gelen meslekler filim şeridi gibi geçiyor gözünün önündeTeşkilatı arayın dayımı arayın lan desem ?
3 harfliler bile uçtu uçtuuuuuu zenginlik böyle tabi yersin filiz makarnayı işin şakasıda 28 teleyede makarna var migrosta tam buğday olanından.Abla artık bim ve a101 zengin kesim marketi oldu aJKHJAHADDA
Dün 16 tl gördüm filiz makarnayı.
Sepete atarken çok zengin hissettim.
Aaaa iyi için rahat oldu o zaman güle güle kullanÇok iyi markalar ble acayip pahalı bimden 6 bine aldık hemide 9 taksite .
Taksiye binice telefonumu çaldırıyom ne olur ne olmaz diye emredin komutanım ben albay hanım diyorum sjksjksjksjk direk aynadan bakışları görüyorumHahaha öyle lan deniyecen mahkemeye vericem siz beni ne sanıyorsunuz diyecen o zaman akla gelen meslekler filim şeridi gibi geçiyor gözünün önünde
Anam bu kim savcı mi yargı mi teşkilat mi cia mi soylu nesi oluyor acaba gibi gibi
Lan dediğin de seviye düşüyor işten işten konusucak malum kişi gibi
Bugün iyice bakayımda ona göre olacak şimdilik iyi dün akşam videolarınıda seyrettim eşimde beğendi.Aaaa iyi için rahat oldu o zaman güle güle kullan
Çok iyi markalar ble acayip pahalı bimden 6 bine aldık hemide 9 taksite .
Hemide 50 bin tele yaniii arayım hemen düşürsünler fiatınıBosch'un bir tanesini beğendim onu alacağım ben. İlk önce 50 bin tl olmasını bekliyorum gklşfdgk
Bosch'un bir tanesini beğendim onu alacağım ben. İlk önce 50 bin tl olmasını bekliyorum gklşfdgk
Hemide 50 bin tele yaniii arayım hemen düşürsünler fiatını
Hemide 50 bin tele yaniii arayım hemen düşürsünler fiatını