- 17 Şubat 2015
- 7.507
- 19.656
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.441
İçip içip kkya girme fikri mükemmel yalnız :duzun zamandır bende yokum girip konulara yorum yapıp gidiyorum o da alkollüyken , bildirim gelince hatırlıyorum maalesef en son sassyle konuştuğumuzda wp gruplarında arkasından konuşulduğundan bahsetmişti devamı yok
Sorma sabah bdv giriyorum bildirim var ama hatırlamıyorum aslaİçip içip kkya girme fikri mükemmel yalnız :d
Bu çok ortaya çıkarabilecek bir adımBabasının adını ve çalıştığı yeri bana vermişti ben bizzat gidecektim acaba ertelemeyip gitsem ne okacaktı
Bu çok ortaya çıkarabilecek bir adımbu kadar cesur bir fake nasıl olabilir? Bahsettiği prof değilse bile babası gerçekten proftu o halde
Ya şimdi düşünüyorum benim annem psikolog ve ben de çok ünlü hocalarla tanıştım rahmetli Özcan Köknel mesela. Ama bir foruma girip Özcan Hoca babam diyemezdim yanianlayamıyorum.
Gerçekten öyle çok değişik çok ilginçYa şimdi düşünüyorum benim annem psikolog ve ben de çok ünlü hocalarla tanıştım rahmetli Özcan Köknel mesela. Ama bir foruma girip Özcan Hoca babam diyemezdim yanianlayamıyorum.
Hala diyebilirsin :dYa şimdi düşünüyorum benim annem psikolog ve ben de çok ünlü hocalarla tanıştım rahmetli Özcan Köknel mesela. Ama bir foruma girip Özcan Hoca babam diyemezdim yanianlayamıyorum.
Biz mesajını görmemiş gibi yaparız :dHala diyebilirsin :d
Seni kadının düşmanı yine kadınlardan bile korurumSöyleme inanırım!
Sanmıyorum. Daha toplu meşaji bilmiyorsun. Ben korurum amaSeni kadının düşmanı yine kadınlardan bile korurum
Bende onu çözmeye çalışıyorum hani ben ankaradayım dedim çok özel konuşmalar da oldu ne cesaret beni o adama gönderiyor hala bu ce buna benzer bir kaç şey kafamda oturmuyoBu çok ortaya çıkarabilecek bir adımbu kadar cesur bir fake nasıl olabilir? Bahsettiği prof değilse bile babası gerçekten proftu o halde
Yani evet oturmayan çok şey var. Buradaki arkadaşlar o doktorun sadece 15 yaşında bir çocuğu var diyorlar. Ama sizi yönlendirdiğinde de adamın benim öyle bir kızım yok diyeceğini bilirdi. Gerçek bir karakutuBende onu çözmeye çalışıyorum hani ben ankaradayım dedim çok özel konuşmalar da oldu ne cesaret beni o adama gönderiyor hala bu ce buna benzer bir kaç şey kafamda oturmuyo
akrabası değildir ama hastası olabilir Ya da bi tanıdığını götürüyor olabilir.Ya şimdi düşünüyorum benim annem psikolog ve ben de çok ünlü hocalarla tanıştım rahmetli Özcan Köknel mesela. Ama bir foruma girip Özcan Hoca babam diyemezdim yanianlayamıyorum.
Gerçekten şaka gibi şok oldum bir de özelden fotolar va neler neler paylaştık ve ben inandımYani evet oturmayan çok şey var. Buradaki arkadaşlar o doktorun sadece 15 yaşında bir çocuğu var diyorlar. Ama sizi yönlendirdiğinde de adamın benim öyle bir kızım yok diyeceğini bilirdi. Gerçek bir karakutu
Keşke herkesin bi tane kişisel tom ellisi olsa. O zaman dünya çok daha güzel bir yer olurdu.
ben temmuzda üye oldum ama nerden baksanız 2 senedir üyelik almadan bir derdim var kısmınıBabasının adını ve çalıştığı yeri bana vermişti ben bizzat gidecektim acaba ertelemeyip gitsem ne okacaktı