KK Nostalji Treni 🫠

İçip içip kkya girme fikri mükemmel yalnız :d

Bu çok ortaya çıkarabilecek bir adım bu kadar cesur bir fake nasıl olabilir? Bahsettiği prof değilse bile babası gerçekten proftu o halde

Ya şimdi düşünüyorum benim annem psikolog ve ben de çok ünlü hocalarla tanıştım rahmetli Özcan Köknel mesela. Ama bir foruma girip Özcan Hoca babam diyemezdim yani anlayamıyorum.

Bu çok ortaya çıkarabilecek bir adım bu kadar cesur bir fake nasıl olabilir? Bahsettiği prof değilse bile babası gerçekten proftu o halde
Bende onu çözmeye çalışıyorum hani ben ankaradayım dedim çok özel konuşmalar da oldu ne cesaret beni o adama gönderiyor hala bu ce buna benzer bir kaç şey kafamda oturmuyo

Bende onu çözmeye çalışıyorum hani ben ankaradayım dedim çok özel konuşmalar da oldu ne cesaret beni o adama gönderiyor hala bu ce buna benzer bir kaç şey kafamda oturmuyo
Yani evet oturmayan çok şey var. Buradaki arkadaşlar o doktorun sadece 15 yaşında bir çocuğu var diyorlar. Ama sizi yönlendirdiğinde de adamın benim öyle bir kızım yok diyeceğini bilirdi. Gerçek bir karakutu

Gerçekten şaka gibi şok oldum bir de özelden fotolar va neler neler paylaştık ve ben inandım

Keşke herkesin bi tane kişisel tom ellisi olsa. O zaman dünya çok daha güzel bir yer olurdu.

Ben de ImTheDevil ’ın profile bir bakıp iç geçirmedim değil hani. Keşke hepimizin bi tane olsa böyle keşke çünkü

Babasının adını ve çalıştığı yeri bana vermişti ben bizzat gidecektim acaba ertelemeyip gitsem ne okacaktı
ben temmuzda üye oldum ama nerden baksanız 2 senedir üyelik almadan bir derdim var kısmını
dışarıdan okudum
pek yazcak bişi bulamazdım o zamanlar
siteye tamamen yabancı değilim aslında
bu sasy konusunu merak edip biraz araştırdım yazılanları okudum daha doğrusu
şimdi bu dediğiniz kişi gerçekten fake olsa bu isimleri cisimleri nasıl verebilmiş ki
emin miyiz sahte olduğuna
fotoğraflarda var diyorsunuz
eski konularınada baktım onun çok ilgimi çekti çünkü bu durum
yani nasıl olurki böyle bişi ben şok bu kadar insanı isimle cisimle nasıl kandırabilir
hani konuları kafadan atabilir amennada işin içinde babanın ismini vermek falan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…