- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.421
Muhtemelen üff slklara bak yha asdfadsgsa diyordurŞu an yorumları okuyup belki korkuyordur sassy, ifşa olacak daha fazla diye. Ya da gülüyor da olabilir
İfşa olmaktan çok korktu diye yazmıştı biri, belki o yüzden hala korkuyor olabilir.Muhtemelen üff slklara bak yha asdfadsgsa diyordur
O konuyu hatırlıyorum. Evden çıkamıyorum vs demiştiSayfa 8 deyim kimse hatırlamıyorsa hatırlatayım sitecek bir travmamız var ya edirne ya tekirdağ çok emin değilim aile üyelerinden birinin kendine madde verdiğini hatta tecavüz ettiğini söyleyen bir üye vardı gece saat 2 lere kadar konuda beklemiştik kazen oranın polisiyle irtibata geçip eve göndermişti sonra anlaşılmıştı ki sürekli böylelermiş ay o konu için uyku uyuyamamıştım allahın belaları
Sassy duygularımla oynadı. Kandırılmış aldatılmış hissettim kendimiİfşa olmaktan çok korktu diye yazmıştı biri, belki o yüzden hala korkuyor olabilir.
Sassy duygularımla oynadı. Kandırılmış aldatılmış hissettim kendimi
Beni etmedi bizim aramız iyiydi arkadaşlığı da güzeldi. Üzüldüm sadeceEvet böyle hissetmeni anlıyorum ama belli ki normal bir psikoloji ile yapmamış yaptıklarını. Yine de üzüldüm ben her ne kadar sağa sola dava etme tehditleri savursa da.
Ooo pare çözmüşsün bütün sırrı.,
Babasının adını ve çalıştığı yeri bana vermişti ben bizzat gidecektim acaba ertelemeyip gitsem ne okacaktıAy gerçekten mi? Ama insanlar ona tahlil sonuçlarını falan atıyordu. Babasına gösterip söylediklerini aktarıyordu insanlara nasıl olabilir ki ?
Ne çözücem Hahhaha bir şey bildiğim yok öyle yazdım maşallah burda müfettiş gadget çokOoo pare çözmüşsün bütün sırrı.,
Hadi yarın gidin hahahaBabasının adını ve çalıştığı yeri bana vermişti ben bizzat gidecektim acaba ertelemeyip gitsem ne okacaktı
Ankarada değilim yoksa giderim çekinmem kızınız yönlendirdi derim o dönemde ankarada yaşıyordum kendisi alanında uzaman bir hekim diye gidecektim ama maalesef şu an KaradenizdeyimHadi yarın gidin hahaha
Bu sassy nerde demedin mi hiç. Uzun zamandır yok çünküAnkarada değilim yoksa giderim çekinmem kızınız yönlendirdi derim o dönemde ankarada yaşıyordum kendisi alanında uzaman bir hekim diye gidecektim ama maalesef şu an Karadenizdeyim
uzun zamandır bende yokum girip konulara yorum yapıp gidiyorum o da alkollüyken , bildirim gelince hatırlıyorum maalesef en son sassyle konuştuğumuzda wp gruplarında arkasından konuşulduğundan bahsetmişti devamı yokBu sassy nerde demedin mi hiç. Uzun zamandır yok çünkü