KK Nostalji Treni 🫠

@ImTheDevil ya gözümüze tom ellis sokuyorsunuz insanın canı çekiyor. Adam hem şekil hem içerik olarak maşallah yani nasıl diyeyim Allah sahibine de bağışlamış ama çok güzel biri. Sırf onun için kaç tane şey izlemiş insanım ben.
Ben de bu isimdeki üyeden bahsediyorsun sanıyorum 🥲 sanırım yenGEnC yenGEnC in profildeki de aynı kişi.

ben temmuzda üye oldum ama nerden baksanız 2 senedir üyelik almadan bir derdim var kısmını
dışarıdan okudum
pek yazcak bişi bulamazdım o zamanlar
siteye tamamen yabancı değilim aslında
bu sasy konusunu merak edip biraz araştırdım yazılanları okudum daha doğrusu
şimdi bu dediğiniz kişi gerçekten fake olsa bu isimleri cisimleri nasıl verebilmiş ki
emin miyiz sahte olduğuna
fotoğraflarda var diyorsunuz
eski konularınada baktım onun çok ilgimi çekti çünkü bu durum
yani nasıl olurki böyle bişi ben şok bu kadar insanı isimle cisimle nasıl kandırabilir
hani konuları kafadan atabilir amennada işin içinde babanın ismini vermek falan var

OO Sino hanım gelmiş. Herkese ahkam kesmeye mi geldiniz? Buranın size göre olduğuna emin misiniz? sonuçta kimseyi konudan engelleyemeyeceksiniz.
Bir de tanımadığınız hiç muhatap olmadığınız kişileri bu kadar merak etmeniz de tuhaf.

OO Sino hanım gelmiş. Herkese ahkam kesmeye mi geldiniz? Buranın size göre olduğuna emin misiniz? sonuçta kimseyi konudan engelleyemeyeceksiniz.
Bir de tanımadığınız hiç muhatap olmadığınız kişileri bu kadar merak etmeniz de tuhaf.

Yalnız ben ev hanımıyım ve koca parası yiyorum hatta ana baba parası da yiyorum nolcak 😒 kızmaz bana da inşallah 😏

Yalnız ben ev hanımıyım ve koca parası yiyorum hatta ana baba parası da yiyorum nolcak 😒 kızmaz bana da inşallah 😏

Aynen Ev hanımıyım ama kocam yok ne yapicam ben şimdi 🤣🤣🤣

Beni de engelledi ve demişt ..ortalığı karıştırmaya geliyorsunuz
Oysa millete laf çarpıp ben ne dedim ki demişti 🤣🤣🤣

Aynen Ev hanımıyım ama kocam yok ne yapicam ben şimdi 🤣🤣🤣

Beni de engelledi ve demişt ..ortalığı karıştırmaya geliyorsunuz
Oysa millete laf çarpıp ben ne dedim ki demişti 🤣🤣🤣

Kendi niye gelmiş buraya acaba. Bir de eskiyim diye giriyor ki konuya ki tepki çekmesin. Yer mi Anadolu çocuğu bu numaraları :KK70:

Son düzenleme:
Ay bir de bilirkişi gibi dalmış konuya ya :KK70: Foto da atalım mı ablama. Bu kadar merak iyi değil Sino kardeş. Ev hanımlarını eleştirmeye devam et sen
Ayyy neler duyuyorum malum şahıstan sonra ev hanımlarınada mı laf atmış,yedirtmem uleynnnn kadınlarımızı :sopa::sopa:

X