KK Nostalji Treni 🫠

Sayfa 8 deyim kimse hatırlamıyorsa hatırlatayım sitecek bir travmamız var ya edirne ya tekirdağ çok emin değilim aile üyelerinden birinin kendine madde verdiğini hatta tecavüz ettiğini söyleyen bir üye vardı gece saat 2 lere kadar konuda beklemiştik kazen oranın polisiyle irtibata geçip eve göndermişti sonra anlaşılmıştı ki sürekli böylelermiş ay o konu için uyku uyuyamamıştım allahın belaları
O konuyu hatırlıyorum. Evden çıkamıyorum vs demişti

Evet böyle hissetmeni anlıyorum ama belli ki normal bir psikoloji ile yapmamış yaptıklarını. Yine de üzüldüm ben her ne kadar sağa sola dava etme tehditleri savursa da. 🤷🏻‍♀️
Beni etmedi bizim aramız iyiydi arkadaşlığı da güzeldi. Üzüldüm sadece

Bakın ne cıktı google amca da 🤣🤣🤣yarın ekşi de 🤣🤣

Screenshot_20230917-234051_Google.jpg

Ay gerçekten mi? Ama insanlar ona tahlil sonuçlarını falan atıyordu. Babasına gösterip söylediklerini aktarıyordu insanlara nasıl olabilir ki ?
Babasının adını ve çalıştığı yeri bana vermişti ben bizzat gidecektim acaba ertelemeyip gitsem ne okacaktı

Ankarada değilim yoksa giderim çekinmem kızınız yönlendirdi derim o dönemde ankarada yaşıyordum kendisi alanında uzaman bir hekim diye gidecektim ama maalesef şu an Karadenizdeyim
Bu sassy nerde demedin mi hiç. Uzun zamandır yok çünkü

Bu sassy nerde demedin mi hiç. Uzun zamandır yok çünkü
uzun zamandır bende yokum girip konulara yorum yapıp gidiyorum o da alkollüyken , bildirim gelince hatırlıyorum maalesef en son sassyle konuştuğumuzda wp gruplarında arkasından konuşulduğundan bahsetmişti devamı yok

X