- 3 Mart 2017
- 1.462
- 3.473
- 27
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.381
Aaa sen kimsin dur yeni gizemli konumuzu bulduk.
Kızlar boş yere kendimi ifşalayamam kusura bakmayın, hadi Sassy'i öğrensem değer diyeceğimÇok merak ettim by arada en azından özelden ifsalasaniz?
Makale de yalan olmasın?Sassy'i zaten bulamadık. Bir tane daha eklenmesin lütfen. Kısa devre yapacağız yoksa.
Vira bismillah! Ben İngilizce literatür taramaya gider. Makalesini vs bulunca geri döniciim. Siz de düğünü bulun
Geyik yapıyoruz tabii ki biliyorum veremeyeceğinizi.yok veremem cidden bu suç.
kimsenin kendi istegi dışında kimligini aciklayamam
maphuslarda ben yatarımGeyik yapıyoruz tabii ki biliyorum veremeyeceğinizi.
Ay özelden yaz bana valla kimseye demem.Kızlar boş yere kendimi ifşalayamam kusura bakmayın, hadi Sassy'i öğrensem değer diyeceğimBu hesabı patlatmam bir daha buradan anonim olamamam demek.
Makale de yalan olmasın?
Konu dağılsın diyip özelden yazisirsaniz sizi maffedeyimBence de başka konu açalım konu dağılsın artık. O neydi az hatırlatsan.
pardon ya karistirmisim, bir bayan amuda kalkan resim atsam bir ip ucu daha verirmisin demisti ona cevap yaziyorum diye size yazmisim
Birimize özelden atıverse olurdu aslında.maphuslarda ben yatarım
Babasi daktir mi?onu bilemiyorum gerçekten o konuda bir şey diyemem
Aşkım bilmiyodum vala yeni öğrendim bu dedimoduyu ben nasıl kaçırdımSassy sorma artık
Bende 1. Sayfadan başlıyomÖfff yine başa mı sardık. Ben konuyu kapattım amabeynim yandı çünkü
Bende 1. Sayfadan başlıyom
Tüm KK'da sadece bir kişi beni biliyor. O da buralarda dolanmayan bir arkadaş. Ona da mecbur kalıp ismimi söyledim. Sağolsun ifşalamadı. Bir daha yok yere böyle bir risk almam.Ay özelden yaz bana valla kimseye demem.
Aha evrenin mesajı bu!İzlediğim filmdeki sahne halis miSorayım mı tamıyor mu diye sassy’i
HhahahhaArkadan okuya okuya gel, orda çıkmış sorular var hepimiz her türlü soruyu sorduk cevapladık, kesin konuyu yakalarsın
Yazıştık evet topluca evini basicaz artık öyle bir yere geldik :dKonu dağılsın diyip özelden yazisirsaniz sizi maffedeyim
nööBabasi daktir mi?