KK Nostalji Treni 🫠

Elimizdeki anahtar kelimeler,
Yassy -- mimar (iç) seperatoru oradan biliyor
Kocası -- bilgisayar mühendisi, amca/dayı siyasi bir figür
2022de evlendiler.
Bazı magazin - muhtemelen bildiğimiz magazin değil bu aşkı memnu tipi magazin- sayfalarına çıktılar.
Farklı bir datası olan ya da yanlış varsa bu mesaj üzerinden ekleme çıkarma yapalım :d

Elimizdeki anahtar kelimeler,
Yassy -- mimar (iç) seperatoru oradan biliyor
Kocası -- bilgisayar mühendisi, amca/dayı siyasi bir figür
2022de evlendiler.
Bazı magazin - muhtemelen bildiğimiz magazin değil bu aşkı memnu tipi magazin- sayfalarına çıktılar.
Farklı bir datası olan ya da yanlış varsa bu mesaj üzerinden ekleme çıkarma yapalım :d
Divana Hiltona gitcek parasi yok. Nasi sosyetik magazinsel figür olm bunlar 🤔

Ben bir çılgınlık yapıp eski bir bakanın yakınına sordum. Bilmiyorum dedi 😂 Detay verseydim bulurdu belki. Ay inşallah yazdığımı aratıp da beni bulmaz 👀
Puhahaha ay yok artık. Allah rızası için biri bulsun şu kızı. Hepimiz rezil rüsva olacağız yoksa 😂

Makale de yalan olmasın? 😄
Ben iki kişi buldum. İkisi de aynı ad ve soyadda. Biri iç mimar biri elektronik (?) ve bilgisayar müh . Müh olan Ankara'da liseyi okumuş. Linkedin'e neredeyse ilkokulda aldığı dersleri yazacakmış 🤣 Bu kız değil sanırım 😪

Son düzenleme:
Sayfa 8 deyim kimse hatırlamıyorsa hatırlatayım sitecek bir travmamız var ya edirne ya tekirdağ çok emin değilim aile üyelerinden birinin kendine madde verdiğini hatta tecavüz ettiğini söyleyen bir üye vardı gece saat 2 lere kadar konuda beklemiştik kazen oranın polisiyle irtibata geçip eve göndermişti sonra anlaşılmıştı ki sürekli böylelermiş ay o konu için uyku uyuyamamıştım allahın belaları

X