- 3 Mart 2017
- 1.462
- 3.473
- 27
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.401
Allah seni bildiği gibi yapsın bacım. İnsan bari anahtar kelimeleri verir de biz kendimiz bulurduk.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah seni bildiği gibi yapsın bacım. İnsan bari anahtar kelimeleri verir de biz kendimiz bulurduk.
Yeğen mühendis mimar değil yaAllah aşkına geçmişimin rezilliğine bakın. Neyse gidiyorum ben ya.
Onu da yazdım. Bir tane nişan haberi var uyabilecek başka da bir şey yok. Ama o olup olmadığından emin olamayız zaten. Mimar mühendis düğün amerika yazın haber kısmında çıkar.Yeğen mühendis mimar değil ya
Divana Hiltona gitcek parasi yok. Nasi sosyetik magazinsel figür olm bunlarElimizdeki anahtar kelimeler,
Yassy -- mimar (iç) seperatoru oradan biliyor
Kocası -- bilgisayar mühendisi, amca/dayı siyasi bir figür
2022de evlendiler.
Bazı magazin - muhtemelen bildiğimiz magazin değil bu aşkı memnu tipi magazin- sayfalarına çıktılar.
Farklı bir datası olan ya da yanlış varsa bu mesaj üzerinden ekleme çıkarma yapalım :d
Ben bir çılgınlık yapıp eski bir bakanın yakınına sordum. Bilmiyorum dedi Detay verseydim bulurdu belki. Ay inşallah yazdığımı aratıp da beni bulmazEn azından kaçıncı kabine olduğunu söyleseymis.
Aşkım divana Hiltona parası var ama o Arap şeyhi kıvamına özeniyorDivana Hiltona gitcek parasi yok. Nasi sosyetik magazinsel figür olm bunlar
Şaşırma ve kahkaha emojisine aynı anda basıyorum :dBen bir çılgınlık yapıp eski bir bakanın yakınına sordum. Bilmiyorum dedi Detay verseydim bulurdu belki. Ay inşallah yazdığımı aratıp da beni bulmaz
Giçimin özenti sosyetiiAşkım divana Hiltona parası var ama o Arap şeyhi kıvamına özeniyor
Puhahaha ay yok artık. Allah rızası için biri bulsun şu kızı. Hepimiz rezil rüsva olacağız yoksaBen bir çılgınlık yapıp eski bir bakanın yakınına sordum. Bilmiyorum dedi Detay verseydim bulurdu belki. Ay inşallah yazdığımı aratıp da beni bulmaz
Ben iki kişi buldum. İkisi de aynı ad ve soyadda. Biri iç mimar biri elektronik (?) ve bilgisayar müh . Müh olan Ankara'da liseyi okumuş. Linkedin'e neredeyse ilkokulda aldığı dersleri yazacakmış Bu kız değil sanırımMakale de yalan olmasın?
İnsafsız insanlarYazıştık evet topluca evini basicaz artık öyle bir yere geldik :d
Bu bilgi kesin midir? Lütfen belirsizse belirsiz deyin.Berkeley'de lisans, MIT'de yükseklisans. Lütfen. Hatta yükseklisansı 1 sene erken mi bitirmişti ne.
Bu hangi gece linkben kaçırmışım o geceyi.
çok sonra duydum.
Bu attığı yalanlardan biri. Sadece filmdelisi ve chamallows 'un verdikleri gerçek bilgiler.Bu bilgi kesin midir? Lütfen belirsizse belirsiz deyin.
Adını soyadını biliyor musunuz ki siz?İkisi de aynı ad ve soyadda.
Kız biz de sevmiyoruz dedikodu be tövbe , işte spor olsun diye parmak gelişimi için yazıyozUffff dedikodu da hiç sevmem ha ahdbsbsbsbs
Yoo. Keşke...Adını soyadını biliyor musunuz ki siz?