KK Nostalji Treni 🫠

ahahaha niye oynar ya
Valla okları kendime çevirme niyetinde değilim ama ben birazcık tanınan biriyim. Muhtemelen Sassy'den daha fazla 😂 Yanlış anlaşılmasın konularımın hepsi gerçek. (gidem de eski konularıma bakam, inşallah aile sırrı falan paylaşmamışımdır 🫣)

aslında amut mamut diyince şeyma subaşı olmandan suphelendim ama insallah pizza degilsindir 🤣
Amut mamut ne ya? Ben öyle bir şey demedim.

Valla okları kendime çevirme niyetinde değilim ama ben birazcık tanınan biriyim. Muhtemelen Sassy'den daha fazla 😂 Yanlış anlaşılmasın konularımın hepsi gerçek. (gidem de eski konularıma bakam, inşallah aile sırrı falan paylaşmamışımdır 🫣)

Aaa sen kimsin dur yeni gizemli konumuzu bulduk. 😍

pardon ya karistirmisim, bir bayan amuda kalkan resim atsam bir ip ucu daha verirmisin demisti ona cevap yaziyorum diye size yazmisim

Çok merak ettim by arada en azından özelden ifsalasaniz?

Sassy'i zaten bulamadık. Bir tane daha eklenmesin lütfen. Kısa devre yapacağız yoksa.

Vira bismillah! Ben İngilizce literatür taramaya gider. Makalesini vs bulunca geri döniciim. Siz de düğünü bulun 🤣

O nasıl oluyor ya
Mesajlardan üye ekliyon işte 😂
yani kendiside gayet basarili bir akademik hayatı olan, guzel okullarda okuyabilmiş bir insan ailesinin maddi durumununda cok kötu oldugunu düşünmüyorum ancak, diğer bayanin şaşalı hayatı inanın insanın başını döndürüyor.
kızdığim nokta şu yahu insan resim paylaşırken bir düşünür bu insanları saf yerine koyuyorum, ali kıran baskesen gibi davranip tehditler savuruyorum ya desifre olursam diye hic dusunmemis.
muhabbetin en sonunda filme nolur desifre etme yanarim biterim kocamin ailesine rezil olurum diye yalvariyordu.
bir zeki kendisi herkes salak sanki, burayi okuyorsa ben soyleyeyim bizim derdimiz seni desifre etmek degil ancak sakın bir daha buraya gelip kimseyi tehdit etme!!!
Peki hastalığı gerçek miydi?

X