- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.361
Bence de başka konu açalım konu dağılsın artık. O neydi az hatırlatsan.Peki konuyu dağıtayım. Enişteci üyeyi bilen var mı?
Muhittin eşi ile mesajlaşmasını paylaştı orada küçücük fotoyu büyütüp kocan kaslıymış dedi biriBence de başka konu açalım konu dağılsın artık. O neydi az hatırlatsan.
Senin dün attığın lazerli konu beni endişeye sürükledi zaten. Jason enişten de lazere gidiyor.Ben bilmem ahahaj gördüler bir kere. Ben de ceysın dedim
Kocanı kapat
Bir ipucu bulduk. Kızlar bu otelleri eleyinkoskoca sassy bile divan hilton kiralamadı bu ne musriflik
Bilmiyordum bunu ay cevapları çok merak ettim Du Bi bakim.Muhittin eşi ile mesajlaşmasını paylaştı orada küçücük fotoyu büyütüp kocan kaslıymış dedi biri
Muhittin eşi ile mesajlaşmasını paylaştı orada küçücük fotoyu büyütüp kocan kaslıymış dedi biri
valla o nerde bizde bilmiyoruzDoktor nerde ?
Valla okları kendime çevirme niyetinde değilim ama ben birazcık tanınan biriyim. Muhtemelen Sassy'den daha fazlaahahaha niye oynar ya
Amut mamut ne ya? Ben öyle bir şey demedim.aslında amut mamut diyince şeyma subaşı olmandan suphelendim ama insallah pizza degilsindir
Aaa sen kimsin dur yeni gizemli konumuzu bulduk.Valla okları kendime çevirme niyetinde değilim ama ben birazcık tanınan biriyim. Muhtemelen Sassy'den daha fazlaYanlış anlaşılmasın konularımın hepsi gerçek. (gidem de eski konularıma bakam, inşallah aile sırrı falan paylaşmamışımdır )
Amut mamut ne ya? Ben öyle bir şey demedim.
pardon ya karistirmisim, bir bayan amuda kalkan resim atsam bir ip ucu daha verirmisin demisti ona cevap yaziyorum diye size yazmisimValla okları kendime çevirme niyetinde değilim ama ben birazcık tanınan biriyim. Muhtemelen Sassy'den daha fazlaYanlış anlaşılmasın konularımın hepsi gerçek. (gidem de eski konularıma bakam, inşallah aile sırrı falan paylaşmamışımdır )
Valla okları kendime çevirme niyetinde değilim ama ben birazcık tanınan biriyim. Muhtemelen Sassy'den daha fazlaYanlış anlaşılmasın konularımın hepsi gerçek. (gidem de eski konularıma bakam, inşallah aile sırrı falan paylaşmamışımdır )
yok veremem cidden bu suç.
Sassy'i zaten bulamadık. Bir tane daha eklenmesin lütfen. Kısa devre yapacağız yoksa.Valla okları kendime çevirme niyetinde değilim ama ben birazcık tanınan biriyim. Muhtemelen Sassy'den daha fazlaYanlış anlaşılmasın konularımın hepsi gerçek. (gidem de eski konularıma bakam, inşallah aile sırrı falan paylaşmamışımdır )
Afrikadan antepe taşındımvallahi fake değilim.
Bekaretini vermiş gitmiş hanerin olsun lxldödçSenin dün attığın lazerli konu beni endişeye sürükledi zaten. Jason enişten de lazere gidiyor.
Sildi tabi ki lxödöBilmiyordum bunu ay cevapları çok merak ettim Du Bi bakim.
Yok yaw okul başladı ondan gittiMuhittin yani Mahmut o yüzden mi üyelik iptali yapıp gitmişti ki
Mesajlardan üye ekliyon işteO nasıl oluyor ya
Peki hastalığı gerçek miydi?yani kendiside gayet basarili bir akademik hayatı olan, guzel okullarda okuyabilmiş bir insan ailesinin maddi durumununda cok kötu oldugunu düşünmüyorum ancak, diğer bayanin şaşalı hayatı inanın insanın başını döndürüyor.
kızdığim nokta şu yahu insan resim paylaşırken bir düşünür bu insanları saf yerine koyuyorum, ali kıran baskesen gibi davranip tehditler savuruyorum ya desifre olursam diye hic dusunmemis.
muhabbetin en sonunda filme nolur desifre etme yanarim biterim kocamin ailesine rezil olurum diye yalvariyordu.
bir zeki kendisi herkes salak sanki, burayi okuyorsa ben soyleyeyim bizim derdimiz seni desifre etmek degil ancak sakın bir daha buraya gelip kimseyi tehdit etme!!!
onu bilemiyorum gerçekten o konuda bir şey diyememMesajlardan üye ekliyon işte
Peki hastalığı gerçek miydi?