- 13 Mayıs 2017
- 1.645
- 7.325
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.321
Bu gidişle topikteki herkesin kim olduğunu ogrenicez shshshhsBen de ifsalarim ama cidden pek de merak etmezsiniz yani beni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gidişle topikteki herkesin kim olduğunu ogrenicez shshshhsBen de ifsalarim ama cidden pek de merak etmezsiniz yani beni.
Ben de ifsalarim ama cidden pek de merak etmezsiniz yani beni.
Berke yalandır kesin ya. Biri bana adım Berke dese pek inanmam
Onun da adı Hüseyin filandır.En son Berke Hürcan vardı 90’larda
Evet. Sassy hariç. Bak chamallows iyi düşün teklifimi. Kim olduğumu bilmiyorsun. Ben bu habere değerimBu gidişle topikteki herkesin kim olduğunu ogrenicez shshshhs
Sassy'le Berke'yi sil yahu. Algoritmayı sapıttırdın.Çok çabaladım yeter
En buyuk kk 'yı ben gördümBen en çok sizi merak ediyordum Afrika'daki üye diye. Hatta sizi ilk tanıdığım konunuz herkese sıcakkanlı davranıyorsunuz diye Afrikalıların köyde adınızı hafifmeşrep kadına çıkarması konusuydu fake sanmıştım.
Ben en çok sizi merak ediyordum Afrika'daki üye diye. Hatta sizi ilk tanıdığım konunuz herkese sıcakkanlı davranıyorsunuz diye Afrikalıların köyde adınızı hafifmeşrep kadına çıkarması konusuydu fake sanmıştım.
Afrikadan antepe taşındım vallahi fake değilim.
En buyuk kk 'yı ben gördüm.
AramızdaVallahi de ifşa olduk konularim da rezalet ötesi. İnşallah ilerde unutulma hakkı filan müneyi dava edip konularımi sildirmeyi başarırım ya da sonsuza dek İnterneti karanlıklarında kalır
Ben de gördüm. YouTube'a koyduğu videoları paylaşıyordu burada seneler önce. Sesi pek güzelEn buyuk kk 'yı ben gördüm
Sassy sorma artıkayyy evet çok eğlenceli konuydu sassy nerde ya bu arada
ahahaha niye oynar yaBen de gördüm. YouTube'a koyduğu videoları paylaşıyordu burada seneler önce. Sesi pek güzel
En buyuk kk kusura bakma senin ifşalanacak tarafın kalmamış bacım. chamallows gel ben kendimi ifşalayayım, valla burada yer yerinden oynar.
Öfff yine başa mı sardık. Ben konuyu kapattım ama beynim yandı çünküşaka diyin nasıl fake ben kızın erkek arkadaşına kadar gördüm
aslında amut mamut diyince şeyma subaşı olmandan suphelendim ama insallah pizza degilsindirEvet. Sassy hariç. Bak chamallows iyi düşün teklifimi. Kim olduğumu bilmiyorsun. Ben bu habere değerim