- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.341
Gruba beni almazsan bütün bildiklerimi kendime saklarımO nasıl oluyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gruba beni almazsan bütün bildiklerimi kendime saklarımO nasıl oluyor ya
tv ve filmler ile hic alakam yok desemBen kendimi ifşalasam?? Değer bak Sassy uğruna kim vurduya gidecem şimdi
Aaaa Agatha Christie'mizin baş kahramanı, her olayı çözen muhteşem dedektifimiz Poirot. Nasıl bilmezsiniz? O olaydı çözerdi
En iyisi Divan olur Hilton olur bir konferans salonu kiralayalim vbxhxhxSen en iyisi bizleri mesajda topla
Hahhahahah sassyy laneti sardı galiba beni 4 5 yorumum birden düştü düzelteyim derken hepsi silindiMesaj tekrari
Ceysın eniştenin kolu mu o. Bak burayı enişteciler basacak kdkdkdKafeye geldim burada da takipteyim bir şey kaçıracağım diye ödüm kopuyor.
Her tuşa basiyoz artık google geçmişim çöp shshshshHahhahahah sassyy laneti sardı galiba beni 4 5 yorumum birden düştü düzelteyim derken hepsi silindi
Sadece sassy Berkeley yazdım googleye bir şeyler cıktı ama ne ne değil-dir bilmiyorum yazmıştım
koskoca sassy bile divan hilton kiralamadı bu ne musriflikEn iyisi Divan olur Hilton olur bir konferans salonu kiralayalim vbxhxhx
Benden para almazsaniz gelirim. Bir de atıştırmalık vs olsa güzel olur.En iyisi Divan olur Hilton olur bir konferans salonu kiralayalim vbxhxhx
Ben bizi gizlice sokarımBenden para almazsaniz gelirim. Bir de atıştırmalık vs olsa güzel olur.
Peki konuyu dağıtayım. Enişteci üyeyi bilen var mı?
Hahhaha cevaplaya bastım bi baktım 5 yorum birden düştü google error vericek az kaldıHer tuşa basiyoz artık google geçmişim çöp shshshsh
Peki konuyu dağıtayım. Enişteci üyeyi bilen var mı?
Kola da mı yürüyeceklerCeysın eniştenin kolu mu o. Bak burayı enişteciler basacak kdkdkd
Enişte neler yapıyordu Calci?Peki konuyu dağıtayım. Enişteci üyeyi bilen var mı?
Doktor nerde ?fake olan konu şu, paylastigi resimler gittigi balayi yeri (buraya attigi gelinlik resimleri balayi reaimleri vs)
kendisine ait degil.
muhendis degil, bakan ogluyla evli degil.
kendisi mimar, bakan yigeniyle evli e bakan yigeni olunca ve bu yigende bazi durumlardan dolayi adindan bahsedilen birisi olunca haliyle kulis haberlerine düşüyo diyeyim.
Aşkım ya yerim bütün tuşlara basmışÇok çabaladım yeter
Hayır ya buradaki bir üyenin kocasına göz koyan kdmxmdŞu eniştesinin bayram değil seyran değil arkadan usulca yaklaşıp öpücük kondurduğu üyeyi mi diyorsunuz
Konu değil lflflfEvet kapanan ve sonuçlanmayan bir konu vardi
Ben bilmem ahahaj gördüler bir kere. Ben de ceysın dedimKola da mı yürüyecekler