KK Nostalji Treni 🫠

Ben de öyle düşünüyorum. Biri doğuştan bu hayata sahip, diğeri mış gibi yapan sonradan bu hayata sahip olan biri. Kendi olmak istediği kişiyi anlatmış. Bir yandan da üzücü
yani kendiside gayet basarili bir akademik hayatı olan, guzel okullarda okuyabilmiş bir insan ailesinin maddi durumununda cok kötu oldugunu düşünmüyorum ancak, diğer bayanin şaşalı hayatı inanın insanın başını döndürüyor.
kızdığim nokta şu yahu insan resim paylaşırken bir düşünür bu insanları saf yerine koyuyorum, ali kıran baskesen gibi davranip tehditler savuruyorum ya desifre olursam diye hic dusunmemis.
muhabbetin en sonunda filme nolur desifre etme yanarim biterim kocamin ailesine rezil olurum diye yalvariyordu.
bir zeki kendisi herkes salak sanki, burayi okuyorsa ben soyleyeyim bizim derdimiz seni desifre etmek degil ancak sakın bir daha buraya gelip kimseyi tehdit etme!!!

Ben de geçen sene profil mesajlarında okurken berke gördüğümü hatırlıyorum, burada da bir üye berke yazdı. O da Hayrullah mı yoksa?
berke diye biri yok arkadaşım oda yalan 🤣 kız burda senelerce bi tarafindan element uydurup atom molekülleri parçalamış ya 🤣

Eklentiler

• IMG_20230917_204804.jpg
    IMG_20230917_204804.jpg
    104,6 KB · Görüntüleme: 119
Yok bacım yok. 1 saattir aramadığım kombinasyon kalmadı. Uyuşan bir çift var ama onların da bakanla alakası yok. Ayrıca eşinin adı da Berke değildi kesinlikle. Sassy öyle diyordu sadece.
🤣 farklı açılardan bakmak çok önemli işte sadece bakan kısmına takılı kalınca 😁

X