KK Nostalji Treni 🫠

Bu arada neyapsamkisimdi nickli bir üye vardı ve sassy'nin arkasını kolluyordu hep. O da fakemiş sanırım. Bunlar bir keresinde benim konumda başka bir üyeyle konudan alakasız bir şekilde ağız dalaşına girdiler. Mahkemeler avukatlar havalarda uçuştu. Dertleri neydi tam bilmiyorum. Ben tartıştıkları konuyu da üyeleri de yakinen bilmediğim için dahil olmamıştım, ama çoğu kişi sassy'i savunmuştu. 🙁 feliscatus feliscatus da vardı hatta (eski nickini biliyorum) hatırlar belki.

Bir şey soracağım hesabını silen üyelerin özel mesajları bizim mesaj kutumuzdan kayboluyor mu? Sassy o olaydan sonra bana özelden mesaj atıp konumu baltaladığı için özür dilemişti. Şu an benim gelen kutumda ondan mesaj yok. Silmedim de. Olabilir mi böyle bir şey?

O konuyu verdiler link olarak eski sayfalarda sanırım. Orada ben de dahil bir çok kişi olayı hep tek taraflı bildiğimizden sassy’i savunmuştuk, benimki savunma değil de olaylara şaşırma gibiydi gerçi. Ama konuyu bildim çünkü çok da eski değil tarihi 1,5 sene ömce falan.

O konuyu verdiler link olarak eski sayfalarda sanırım. Orada ben de dahil bir çok kişi olayı hep tek taraflı bildiğimizden sassy’i savunmuştuk, benimki savunma değil de olaylara şaşırma gibiydi gerçi. Ama konuyu bildim çünkü çok da eski değil tarihi 1,5 sene ömce falan.

Benim bu olayda bildiğim sadece sassy denen kızın ve ailesinin bilgilerinin bazı üyeler tarafından aşırı merak edildiği, kendi özel sohbetlerinde konuşulduğu ve samimiyetin ihlal edildiği kadarıydı. Fake olayını buradan 2. üyeliğimle öğrendim. Zaten olaylar sanıyorum sassy’nin anlattığı gibi de değilmiş kafam da karıştı açıkçası konu çok bilinmeyenli denkleme döndü.

Ya fakese nasi magazine düsüyo
fake olan konu şu, paylastigi resimler gittigi balayi yeri (buraya attigi gelinlik resimleri balayi reaimleri vs)
kendisine ait degil.
muhendis degil, bakan ogluyla evli degil.
kendisi mimar, bakan yigeniyle evli e bakan yigeni olunca ve bu yigende bazi durumlardan dolayi adindan bahsedilen birisi olunca haliyle kulis haberlerine düşüyo diyeyim.

Konuyu dağıtmış gibi olmayayım da eski sayfaları karıştırırken gözüme çarptı. Kudra vardı bir ara şu an hesabı kapalı. O da mı fakemiş? Ben mi yanlış anladım?

Yok fake değil 5-6 sene önce burada aktif olan başka bir üye olduğunu düşünmüştü noop Nooption Nooption sanırım kudra’ya hemen haber uçmuş ki en yakın arkadaşl geldi bişeyler yazdı rahatsız oldu falan diye 😬

fake olan konu şu, paylastigi resimler gittigi balayi yeri (buraya attigi gelinlik resimleri balayi reaimleri vs)
kendisine ait degil.
kendisi mimar, bakan yigeniyle evli e bakan yigeni olunca ve bu yigende bazi durumlardan dolayi adindan bahsedilen birisi olunca haliyle kulis haberlerine düşüyo diyeyim.

Ya bişey dicem size özel mesaj atılmıyor diyemedim. Bu kadar şeyi nasıl biliyorsunuz 🥹

kendisine ait degil.
Bize evlendiğini söylediği tarih doğru mu? Geçen yıl yani?

kendisine ait degil.
Peki ismini de mi yalan söylüyomuş, biri türk biri yabancı 2 adının olduğunu söylüyodu yasmin biri. Milletin ismini de mi kullanıyo ortalıkta sitelerde?

Gerçekten cemiyette biriyle evli. Sadece kendisi bahsettiği kişi değil.
Doğuştan sosyetik değil yani kısacası😂Kocası sayesinde az çok bu ortamların içine girmiş diye anladım
Gerçek sassynin kimliğini fimdelisi ve chamallows biliyor. Söylediklerinin tamamı yalan değil bir kısmı gerçek.

Gerçekten biriyle evli ve o evli olduğu kişi cemiyetten sanırım dergilerde çıkmış.

Ama burada paylaştığı fotolardaki kişi değil ve burada paylaştığı düğün fotoğrafları da ona ait değil.
Neden acaba. Yani kendi balayı resimleriyle hava atsaymış mesela niye başkasınınki. Kendi hayatı da gösterdiği hayattan farklı değilmiş o zaman. Belki de mitomandır.

Neden acaba. Yani kendi balayı resimleriyle hava atsaymış mesela niye başkasınınki. Kendi hayatı da gösterdiği hayattan farklı değilmiş o zaman. Belki de mitomandır.
Yani evet kendi hayatı da kötü değil, evlendiği kişi de zengin anladığım kadarıyla. Ama çaldığı görseldeki kişiler ona göre daha üst segment sanırım.

Mesela mimarlık da güzel bir meslek ama onu saklayıp mühendisim diyor nedense.

Yani evet kendi hayatı da kötü değil, evlendiği kişi de zengin anladığım kadarıyla. Ama çaldığı görseldeki kişiler ona göre daha üst segment sanırım.

Mesela mimarlık da güzel bir meslek ama onu saklayıp mühendisim diyor nedense.
hayalindeki dügünu, hayalindeki balayiyi yaşadı belki şöyle bir durum var resimlerini çaldıgı kiz kendisi zaten ultra zengin o hayatı yaşamak için kocasının parasına ihtiyacı yok.
kiz arkadaslarini toplayip teknede after party yapan gunlerce karaya ayak basmayan sırf bekarliga vedasi icin milyonlarca para dökebilen bir bayan digeri

hayalindeki dügünu, hayalindeki balayiyi yaşadı belki şöyle bir durum var resimlerini çaldıgı kiz kendisi zaten ultra zengin o hayatı yaşamak için kocasının parasına ihtiyacı yok.
kiz arkadaslarini toplayip teknede after party yapan gunlerce karaya ayak basmayan sırf bekarliga vedasi icin milyonlarca para dökebilen bir bayan digeri
Ben de öyle düşünüyorum. Biri doğuştan bu hayata sahip, diğeri mış gibi yapan sonradan bu hayata sahip olan biri. Kendi olmak istediği kişiyi anlatmış. Bir yandan da üzücü

Valla olma ihtimali olan 1-2 haber gördüm. Ama hiçbirinde bildiklerimiz tam uyuşmuyor. Mesela birinde kız mimar erkek mühendis ama bakan yeğeni olmakla alakası yok. Öteki haberde bakan var ama gelinin mesleği farklı vs vs.. Bu kadar az bilgiyle kim olduğunu bulmamız zaten mümkün değil. Bilenler de söyleyemez suç çünkü. Neyse ne artık, ben pes ettim. 😮‍💨

X