- 13 Mayıs 2017
- 1.631
- 7.279
-
- Konu Sahibi feliscatus
Ya haklısınız çok net hatırlamıyorum zaten ben de çünkü olayların hiç bu kadar büyüyeceğini düşünemedim ben de :dhayır hayır hakim savcı vsleri içeren siyasi.bir yorumdu.
benzer yorumum vardı o konuda bence o kadın kudraya takmıştı kasıtlı uğraştı.
Ya o neden gitti biri söylesin artık ahahshss
E o da gitmedi mi :d WhatsApp grubunda tek kalmış kız gibi hissediyorum kendimi ahahshshshCeyceyle sorunlar olmuş sanırım
Allah seni bildiği gibi yapsın e miBaş harfi vive…
Ceyceyle sorunlar olmuş sanırım
E o da gitmedi mi :d WhatsApp grubunda tek kalmış kız gibi hissediyorum kendimi ahahshshsh
Aaaasadece ceycey değil.
birçok kişiyle.
hepsini dava edecekti işte.
gerçi.çoğu gitti
sadece ceycey değil.
birçok kişiyle.
gerçi.çoğu gitti
Allah seni bildiği gibi yapsın e mi
Ula hemşerim bu kaçıncı nick
Böyle bir üye anımsıyorum ben sanki dışarıdan takip ettiğim dönemdi sankiMünevveri hatırlayan varmi saçma sapan sebepler ile boşandı ve yıllarca atlatamadı. Eşi de evlendi hepten kötü oldu.
Böyle bir üye anımsıyorum ben sanki dışarıdan takip ettiğim dönemdi sanki
sadece ceycey değil.
birçok kişiyle.
gerçi.çoğu gitti
Hatta o kişilerden biri halen aktif di mi? Sıklıkla aile ve eş sorunları konularj açıyor?
Aaaa
Aaa olaylar olaylar ahshshshhs benim çömez zamanlarımdı neyse ki anama neden davalık olduğumu anlatamazdim yoksa ahahahs
Nerede döküldü ya :| gizli sekmeniz mi var sizin :|ya zaten ceycey ve birkaç kişinin atılmasını sasyle olan tartışması tetikledi. ceycey bülbül gibi özelde kimle ne konuştuğunu ortaya dökünce herkes birbirine girdi.
Hatta o kişilerden biri halen aktif di mi? Sıklıkla aile ve eş sorunları konularj açıyor?
Nerede döküldü ya :| gizli sekmeniz mi var sizin :|
Kesin sınav dönemime denk geldi ya :| neyse araştırayım bakayımçeşitli konularda haklarında yazıldı.
Korkuyorum bizim akraba falan çıkarsın diye. Hepsini zittir ettim çünküBu başka hesap kız izin aldım da geldim
Çekilin ben doktorum ve hap fotosu vardıBu Amaaan Zırt değişmedi di mi hiç? Ordan tanıdım ben sanırım