- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.360
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.101
Zenginlik aileden geliyor , yani beyin cerrahı olan doktor babanın ailesi çok zengin , baya detay var bende yalan ya da doğru bilemiyoruz o kısmınıAslında beyin cerrahi birinin karun kadar zengin olabileceğine de inanmıyorum. Bence gerçek sassy ile sozkonusu profun arasında öyle çok da bir sınıf farkı yoktur. Konularında zenginliğini abartmış olabileceğini düşünüyorum ama evet.
Ne bilim cherry , bana adamla beraber bi kokteyle çekilmiş fotoğrafını attı, hatta elbise mevzusuydu , bi elbise giymişti babası kızmıştı ne çirkin giyiniyorsun demisti , benden fikir istemişti kokteylde vs elbise giymesi için
Bu arada zaten 15 yaşında ve bir de küçük iki kizkardesim var demişti ama anneleri bir degil
Anne bir olan abisi var amerikada , o abi de babasıyla hiç görüşmüyor hatta abinin eşi Rus vs , yani o kadar fazla detay var ki anlattığı, nasıl bir insan 4 sene boyunca aynı yalanı devam ettirebilir aklım almiyor
EvetAnnem adamı tanıyormuş, daha önce birlikte çalışmış (annem hemşire). Adam 2 kez evlenmiş, ilk evliliğinden cocugu yokmuş. 2.evliliği de süruyor, sadece 15 yaşlarında bir çocuğu var. Anneme sordum %1000 emin. Yani sassy de, abisi de, kardeşleri de yok, sadece 15 yaşındaki cocuk gerçek. Adamın da öyle farklı farklı kadınlardan çocuğu falan yok, normal bir aile hayatı süruyor.
Yok var ya. Zamanında aşırı aşırı zengin olmuş drlar. Liseyi bu tip insanların arasında okudum devlet lisesi olmasına rağmen çok kaymak tabaka insanlar vardı ve aralarında ailesinden prof olanlar falan vardı. Hatta babalarının bilmem ne unilerinde kürsülerinin olmasını falan kıyaslıyorlardı. Ama yaşları göz önünde bulundurursak zaten "daddy" kendi ailesinden de kaymak tabakadadır.Aslında beyin cerrahi birinin karun kadar zengin olabileceğine de inanmıyorum. Bence gerçek sassy ile sozkonusu profun arasında öyle çok da bir sınıf farkı yoktur. Konularında zenginliğini abartmış olabileceğini düşünüyorum ama evet. Ama kendi fakirligimden de olabilir öyle bi hayatın olamayacağına inanmak. Yani bi doktorun o kadar zengin olması saçma gibi biraz.
Benim adamla ilgili tüm bulduğum mesleki bilgileri googledaEvetMilana22 ısrar edince ben de dün adamı stalkladım. Ergen yaşlarında bir kızı var sadece. O kızı tanıdıklar falan da takip ediyor. başka bir çocuğunu bulamadım ben de. İnanmayan gitsin stalklasın.
Zenginlik aileden geliyor , yani beyin cerrahı olan doktor babanın ailesi çok zengin , baya detay var bende yalan ya da doğru bilemiyoruz o kısmını
Yok var ya. Zamanında aşırı aşırı zengin olmuş drlar. Liseyi bu tip insanların arasında okudum devlet lisesi olmasına rağmen çok kaymak tabaka insanlar vardı ve aralarında ailesinden prof olanlar falan vardı. Hatta babalarının bilmem ne unilerinde kürsülerinin olmasını falan kıyaslıyorlardı. Ama yaşları göz önünde bulundurursak zaten "daddy" kendi ailesinden de kaymak tabakadadır.
Aslında beyin cerrahi birinin karun kadar zengin olabileceğine de inanmıyorum. Bence gerçek sassy ile sozkonusu profun arasında öyle çok da bir sınıf farkı yoktur. Konularında zenginliğini abartmış olabileceğini düşünüyorum ama evet. Ama kendi fakirligimden de olabilir öyle bi hayatın olamayacağına inanmak. Yani bi doktorun o kadar zengin olması saçma gibi biraz.
Arkadaşlar bence fazla dallanip budaklandi, bir sürü doktor, avukat, sanatçı ismi gecer oldu. Ne yaşandı ise yaşandı, olay dışarı yansımadan kapansa çok iyi olacak bu insanlar gelip hesap sorarsa işi mahkemeye dokerse kötü olur bu konu kapansa mi?
Cunku işlerin ciddilestiginde neler olduğuna şahit oldum güldük eğlendik te başka hayatlarda söz konusu.
Yurtfisinda yalnizliktan kafayi yemis boyle sacma sapan senaryolar kurmaya baslamis olabilir.Burada benim kendisi olarak ortaya düşen ve bana kendi attığı foto ile, görsellerini hayatını kullandığı kadınlar bambaşka.
Ve verdiği bilgilerle düğününü, kim olduğunu buldum.
Oradaki kadın ise bambaşka, mesela eğitimi doğru dedim ama değil, burada söylediği meslek eşinin, kendisi iç mimar olması lazım yanılmıyorsam.
Ama yurtdışı yaşam gibi şeyler doğru.
Adamın da öyle farklı farklı kadınlardan çocuğu falan yok, normal bir aile hayatı süruyor.
Arkadaşlar bence fazla dallanip budaklandi, bir sürü doktor, avukat, sanatçı ismi gecer oldu. Ne yaşandı ise yaşandı, olay dışarı yansımadan kapansa çoılk iyi olacak bu insanlar gelip hesap sorarsa işi mahkemeye dokerse kötü olur bu konu kapansa mi?
Cunku işlerin ciddilestiginde neler olduğuna şahit oldum güldük eğlendik te başka hayatlarda söz konusu.
Ben katılıyorum, burda kimlik hırsızlığı var resmen , adamın kimligini herkese açık etti. Öte yandan adama kara çalma da var, ilk kadını aldattı boşandı, 2. kadın da keza aldattı kadın boşadı simi de adam bekar ama evine gelen 30luk bir iç mimarla günübirlik iliski yasıyor yazmıştı ama hic alakası yok. Adam normal bir hayat sürüyor. Yönetim tüm konuları silmeli bence, adama yapılan iftiralar kabak gibi duruyor.
Aklıma geldi ama ağzımı açmıyorum:d daddyi tırnak içine o yüzden almıştım :d30luk iç mimar mi???gerçek sassy 30 yaşında bir iç mimar değil mi? Ay sen aklıma mukayyet ol rabbim. Komplo teorisi şenliği gibiyiz.
30luk iç mimar mi???gerçek sassy 30 yaşında bir iç mimar değil mi? Ay sen aklıma mukayyet ol rabbim. Komplo teorisi şenliği gibiyiz.
Aklıma geldi ama ağzımı açmıyorum:d daddyi tırnak içine o yüzden almıştım :d
Bir yerde yaşı 27 yaziyordu ve bilgisayar mühendisliği okumuştu30luk iç mimar mi???gerçek sassy 30 yaşında bir iç mimar değil mi? Ay sen aklıma mukayyet ol rabbim. Komplo teorisi şenliği gibiyiz.
ya şoyle soyleyim bu şaşalı hayata kocasiyla kavuştu, aslinda bahsettigi ortamlar hep esinin cevresinden kaynaklı e haliyle bence bi ozenme vs olmuş.Ya anlamadığım şu yine zengin aileye m nsup, yine zengin çevre var . Neden tüm gençliğini burda harcarsin ki . Doktor deyip kapıcı çıksa hadi tatmin olacak Feriha vakası der gecerdik .
Babanın sevgilisi peyzaj mimarı diye hatırlıyorum ben