-
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.121
Ben katılıyorum, burda kimlik hırsızlığı var resmen , adamın kimligini herkese açık etti. Öte yandan adama kara çalma da var, ilk kadını aldattı boşandı, 2. kadın da keza aldattı kadın boşadı simi de adam bekar ama evine gelen 30luk bir iç mimarla günübirlik iliski yasıyor yazmıştı ama hic alakası yok. Adam normal bir hayat sürüyor. Yönetim tüm konuları silmeli bence, adama yapılan iftiralar kabak gibi duruyor.
Ben katılıyorum, burda kimlik hırsızlığı var resmen , adamın kimligini herkese açık etti. Öte yandan adama kara çalma da var, ilk kadını aldattı boşandı, 2. kadın da keza aldattı kadın boşadı simi de adam bekar ama evine gelen 30luk bir iç mimarla günübirlik iliski yasıyor yazmıştı ama hic alakası yok. Adam normal bir hayat sürüyor. Yönetim tüm konuları silmeli bence, adama yapılan iftiralar kabak gibi duruyor.
Arkadaşlar bence fazla dallanip budaklandi, bir sürü doktor, avukat, sanatçı ismi gecer oldu. Ne yaşandı ise yaşandı, olay dışarı yansımadan kapansa çok iyi olacak bu insanlar gelip hesap sorarsa işi mahkemeye dokerse kötü olur bu konu kapansa mi?
Cunku işlerin ciddilestiginde neler olduğuna şahit oldum güldük eğlendik te başka hayatlarda söz konusu.
Ne kadar da sugar bir davranış ahahahshs neyse bu komplo ile ilgili son mesajım olsun :dEvet, sözde sevgili adamın evinin peyzajı için adamın evine gidiyordu. Adam da para yedirme karsılığı ilişki teklif ediyordu.
Kiz o icmimar Sassy olmasinBen katılıyorum, burda kimlik hırsızlığı var resmen , adamın kimligini herkese açık etti. Öte yandan adama kara çalma da var, ilk kadını aldattı boşandı, 2. kadın da keza aldattı kadın boşadı simi de adam bekar ama evine gelen 30luk bir iç mimarla günübirlik iliski yasıyor yazmıştı ama hic alakası yok. Adam normal bir hayat sürüyor. Yönetim tüm konuları silmeli bence, adama yapılan iftiralar kabak gibi duruyor.
Aynisini dusundum bence cok muhtemel30luk iç mimar mi???gerçek sassy 30 yaşında bir iç mimar değil mi? Ay sen aklıma mukayyet ol rabbim. Komplo teorisi şenliği gibiyiz.
Sizin için demiyorum ama bahsettiğim yöne kaysa çoğu üye mesaj sildirmek için yönetime yalvarmaya başlayacak ve siteden kaçıp gidecek neyse ben fikrimi söyledim evet ilginç bir konu ama bir yerden sonra banane yani.
Aynisini dusundum bence cok muhtemel
Aman b.kun yesili degil kahvesiymis isteAma konusundaki hayali metres peyzaj mimarı imiş.
Arkadaşlar bence fazla dallanip budaklandi, bir sürü doktor, avukat, sanatçı ismi gecer oldu. Ne yaşandı ise yaşandı, olay dışarı yansımadan kapansa çok iyi olacak bu insanlar gelip hesap sorarsa işi mahkemeye dokerse kötü olur bu konu kapansa mi?
Cunku işlerin ciddilestiginde neler olduğuna şahit oldum güldük eğlendik te başka hayatlarda söz konusu.
Annesinin vefatıyla alakalı bir konu açtığında ben o dönem acaba kimdir diye baya araştırdım bulamadım öyle birini.Hiç öyle birsey okumadım burda , bana dediği annesi cocuk doktoruydu babası beyin cerrahı, kp siyasetçi, kendisi ve eşi bilgisayar mühendisi
Hatta halasını bile biliyorum o da sanatçı , bana kahve fali baktiydi halasitey allam şaka gibi ya nasıl böyle bir kurgu 4 sene boyunca devam edebilir
Kisilerin isim soyisimleri verilmediği sürece farazi konuşuyoruz ne sakıncası olabilir bilmiyorum ki. Tabi ben ilk kez şahit oluyorum böyle bir olaya.
Evet, sözde sevgili adamın evinin peyzajı için adamın evine gidiyordu. Adam da para yedirme karsılığı ilişki teklif ediyordu.
Annesinin vefatıyla alakalı bir konu açtığında ben o dönem acaba kimdir diye baya araştırdım bulamadım öyle birini.
Annem ankarada, emekliyken covidden dolayı mesleğe geri çağırıldı covid kapıp öldü demişti konuda. O dönem zaten covidden vefat eden doktorların da listesi yayınlanıyordu. Vefat eden ankarada kadın profesör doktor bulamadım.
Bu zamanda doktora gidip doğru düzgün cevap alamıyoruz. Saatlerce araştırma yapmış efor harcamış tanımadığı insanlar için. Sevaba girmiş ne diyim.gece gece beni yine dürtukledi bu konuazicik daha bilgi verem efendim babasi dohtur degil avukat bir kere bunu belirteyim babama sorayim sonuclari diyip googleden arastirmis yavrucum sanirim yazik
Aklıma gelmişken eşinin adı da Berke'ydi.Geri gelip berkeley demedim berkeler dedim diye açıklama yapmasını bekliyorum
Ya yalan soyleme diye bi hastalik var. 100 senede devam edebilirdi buna. Patlamasaydi tabii.Annesinin vefatıyla alakalı bir konu açtığında ben o dönem acaba kimdir diye baya araştırdım bulamadım öyle birini.
Annem ankarada, emekliyken covidden dolayı mesleğe geri çağırıldı covid kapıp öldü demişti konuda. O dönem zaten covidden vefat eden doktorların da listesi yayınlanıyordu. Vefat eden ankarada kadın profesör doktor bulamadım.
Ama burdaki kurgu ciddi zeka gerektiriyor , açık vermeden koskoca bir aile şeması var, es ailesi var, meslekler , okunan okullar vs vs vs yani inanılmaz bir kurgu ve senelerce devam eden bir kurgu , bunu aptal biri bu kadar uzun süre yurutemezdiYa yalan soyleme diye bi hastalik var. 100 senede devam edebilirdi buna. Patlamasaydi tabii.
Siz herkesi çok iyi niyetli sanıyorsunuz çoktan çarşaf çarşaf ekran görüntüleri atilmadığı ne malum?
Mitomaniydi galibaYa yalan soyleme diye bi hastalik var. 100 senede devam edebilirdi buna. Patlamasaydi tabii.