KK Nostalji Treni 🫠

Ben katılıyorum, burda kimlik hırsızlığı var resmen , adamın kimligini herkese açık etti. Öte yandan adama kara çalma da var, ilk kadını aldattı boşandı, 2. kadın da keza aldattı kadın boşadı simi de adam bekar ama evine gelen 30luk bir iç mimarla günübirlik iliski yasıyor yazmıştı ama hic alakası yok. Adam normal bir hayat sürüyor. Yönetim tüm konuları silmeli bence, adama yapılan iftiralar kabak gibi duruyor.

Birde şu var, bütün bunlardan kime ne? Belki taşıyıcı anne gibi verildi, Belki manevi bağ ile evlat bildi, türlü türlü hikaye yazarim
Böyle çok sürdürülen bir konuda ben neler olduğuna çok iyi şahidim ve kimse gelip bu başlıkta ağzını bile acmadi biliyor musun?
Artık dolaylı olarak adamın, instagram hesabındaki kadının veya sanatçı halanin peşini bırakmalıyız hepsi kvk ihlaline girmeye başladı iş yaz dizisi modundan çıktı çoktan.

Ben katılıyorum, burda kimlik hırsızlığı var resmen , adamın kimligini herkese açık etti. Öte yandan adama kara çalma da var, ilk kadını aldattı boşandı, 2. kadın da keza aldattı kadın boşadı simi de adam bekar ama evine gelen 30luk bir iç mimarla günübirlik iliski yasıyor yazmıştı ama hic alakası yok. Adam normal bir hayat sürüyor. Yönetim tüm konuları silmeli bence, adama yapılan iftiralar kabak gibi duruyor.

Her tartisdigi kisiye şikayet edicem.mahkemeye vericem derdi üsten üsten konuşup arka sayfalarda yazdığım kişiye demisti hatta karşılık tartışmışlar ve Bdv yine bir kaç kişiye demişti siz beni ne sanıyorsunuz kim olduğumu desem iki kelime edemezsiniz gibi gibi

Şimdi bu adam bi öğrense nelere alet oldu adı nerelerde geçti bi fark etse kendi büyük mahkeme ya çıkıcak eğer cidden adam adım hayatım kullanılmış der ve şikayet ederse düşünün işin bide bu tarafını

Son düzenleme:
Arkadaşlar bence fazla dallanip budaklandi, bir sürü doktor, avukat, sanatçı ismi gecer oldu. Ne yaşandı ise yaşandı, olay dışarı yansımadan kapansa çok iyi olacak bu insanlar gelip hesap sorarsa işi mahkemeye dokerse kötü olur bu konu kapansa mi?
Cunku işlerin ciddilestiginde neler olduğuna şahit oldum güldük eğlendik te başka hayatlarda söz konusu.

Kiz o icmimar Sassy olmasin 🫨demin biri aslinda icmimar dedi Sassy icin

Sizin için demiyorum ama bahsettiğim yöne kaysa çoğu üye mesaj sildirmek için yönetime yalvarmaya başlayacak ve siteden kaçıp gidecek neyse ben fikrimi söyledim evet ilginç bir konu ama bir yerden sonra banane yani.

Kisilerin isim soyisimleri verilmediği sürece farazi konuşuyoruz ne sakıncası olabilir bilmiyorum ki. Tabi ben ilk kez şahit oluyorum böyle bir olaya.

Arkadaşlar bence fazla dallanip budaklandi, bir sürü doktor, avukat, sanatçı ismi gecer oldu. Ne yaşandı ise yaşandı, olay dışarı yansımadan kapansa çok iyi olacak bu insanlar gelip hesap sorarsa işi mahkemeye dokerse kötü olur bu konu kapansa mi?
Cunku işlerin ciddilestiginde neler olduğuna şahit oldum güldük eğlendik te başka hayatlarda söz konusu.

Katılıyorum, ismi burada zikredilmese de doktor babanın kim olduğunu bilen onlarca üye var , adamın hicbirseyden haberi yok , şaka gibi 😔

Hiç öyle birsey okumadım burda , bana dediği annesi cocuk doktoruydu babası beyin cerrahı, kp siyasetçi, kendisi ve eşi bilgisayar mühendisi
Hatta halasını bile biliyorum o da sanatçı , bana kahve fali baktiydi halasi 😅 tey allam şaka gibi ya nasıl böyle bir kurgu 4 sene boyunca devam edebilir
Annesinin vefatıyla alakalı bir konu açtığında ben o dönem acaba kimdir diye baya araştırdım bulamadım öyle birini.
Annem ankarada, emekliyken covidden dolayı mesleğe geri çağırıldı covid kapıp öldü demişti konuda. O dönem zaten covidden vefat eden doktorların da listesi yayınlanıyordu. Vefat eden ankarada kadın profesör doktor bulamadım.

Annesinin vefatıyla alakalı bir konu açtığında ben o dönem acaba kimdir diye baya araştırdım bulamadım öyle birini.
Annem ankarada, emekliyken covidden dolayı mesleğe geri çağırıldı covid kapıp öldü demişti konuda. O dönem zaten covidden vefat eden doktorların da listesi yayınlanıyordu. Vefat eden ankarada kadın profesör doktor bulamadım.

Hiç aklıma bile gelmedi bakmak 😓

gece gece beni yine dürtukledi bu konu 🤣 azicik daha bilgi verem efendim babasi dohtur degil avukat bir kere bunu belirteyim 🤣🤣 babama sorayim sonuclari diyip googleden arastirmis yavrucum sanirim yazik 😁
Bu zamanda doktora gidip doğru düzgün cevap alamıyoruz. Saatlerce araştırma yapmış efor harcamış tanımadığı insanlar için. Sevaba girmiş ne diyim.

Şaka bir yana da ya böyle yapıp yanlış teşhis koyduğu insanlar varsa? Ben bi korktum cidden. Sassy'nin sözde babasından cevap alan herkesin gidip gerçek bir beyin cerrahına muayene olması lazım bence.

Geri gelip berkeley demedim berkeler dedim diye açıklama yapmasını bekliyorum
Aklıma gelmişken eşinin adı da Berke'ydi. 🙄

Ya yalan soyleme diye bi hastalik var. 100 senede devam edebilirdi buna. Patlamasaydi tabii.

Ya yalan soyleme diye bi hastalik var. 100 senede devam edebilirdi buna. Patlamasaydi tabii.
Ama burdaki kurgu ciddi zeka gerektiriyor , açık vermeden koskoca bir aile şeması var, es ailesi var, meslekler , okunan okullar vs vs vs yani inanılmaz bir kurgu ve senelerce devam eden bir kurgu , bunu aptal biri bu kadar uzun süre yurutemezdi

X