- 28 Haziran 2011
- 59.374
- 149.813
- Konu Sahibi feliscatus
- #3.081
Bilmiyorum kiDevil'den korkmalı mıyız:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum kiDevil'den korkmalı mıyız:)
Kendisinin bu yolla gerçek olduğunu inandırmak istedi ve bence amacına da ulaştı. Genelde suçunu örtbas örtmek isteyen bu yolla bastırır.Buradaki sorun fake olmasından ziyade o fake kimlipe aşırı inanıp bunun üzerinden insanlara dava açacağına kadar gitmesi. Yapan bir kimlikle bu kadar cesaret fazla geldi bana
Fanatizmlik nelere kadir.O konuda sassy savunulmus, kadın bir sürü dislike almış
Demek ki fake degilmis. Kk ile bagini kopqrmqk istemis. Fqke im ben demis gitmis.Evet , attığı fotoğraflardaki kızdı
Ameliyatı döneminde konuştuk
O ameliyattayken ben saatlerce telefon başında bekledim , defalarca aradım sevgilisi ile konuştum
Yani ben fake diil dedikçe burada hep yanlış anlaşıldım ama diyorum ya bizim paylasimimiz o kadar farklıydı ki nasıl inanabilirim fake olduğuna
O beni gördü, ben onu gördüm telefonda bile olsa
Milana, ortada 4 kadın var benim yakaladığım:)
Yani seninki ile beraber 4 ayrı biçim, şekilden bahsediyoruz.
Umarım yan yana bulunmuş, görüntülü bir şekilde konuşmuş, gerçek suratına hakimsindir:)
Bana vermek zorunda kaldığı detaylarla bulduğum isme eminim ben mesela çünkü o kadının linkedin iş bilgileri vs burada kendi hakkında verdiği bilgilere bir yerde uyuyor ve eşinin bilgileri ile harmanlanmış bir üçüncü kişilik yaratılmış gibi duruyor.
Ne diyeyim, 1 ay sürdü benim farketmem, yıllarca konuşanlara yazık olmuş.
Ya ben yorumlarını çok görüyordum ankara muhabbetine dikkatimi çekmişti ama eğitim hayatını ailesini falan yeni yeni öğreniyorum bu başlıktan. Dizi izler gibi olduHelal olsun Valla, doğru tespit. Biri de zambak'in yorumuna "demek ki kapasite meselesi" demiş
Benim ilk defa şüpheye düştüğüm durum CS öğrencisi olarak binary coding hakkındaki sorusuydu. Nasıl olur da bilmez bu kadar temel bir şeyi diye şaşırmıştım.
İşte ben de alanım olduğu için o soruyu görünce bayağı şaşırmıştım.Ya ben yorumlarını çok görüyordum ankara muhabbetine dikkatimi çekmişti ama eğitim hayatını ailesini falan yeni yeni öğreniyorum bu başlıktan. Dizi izler gibi oldu
Ay şaka çok eğlenceliymiş, özelden şeyettiriverir misiniz rica etsem şeyin isminiSadece erkeklerin takıldığı forum siteleri kuruyorlar ama nedense uzun ömürlü olmuyor. sadece karı kız konuşuyorlar o tarz forumlarda inanın başka hiçbir şey yok. Futbol bile konuşmuyolar. Tek gündemleri nasıl kız düşürürüm, bu kadın bana hasta mı vs vs.
Ben okuyorum böyle siteleri aşırı eğleniyorum okurken. Bir tanesi 3-4 sene önceye kadar aktifti. Burda adam benle bakıştı acaba bana aşık mı? Günaydın dedi benle evlenmek mi istiyor tarzı konuların erkek versiyonları vardı o sitede ama nasıl cringe
Bir tane konuyu hiç unutmuyorum. Aynı ofiste çalıştığı nişanlı bir kadın varmış. Lavaboya giderken adamın masasının yanından geçiyormuş, lavaboya gitmek bahaneymiş sırf kendisini görmek için lavaboya gidiyomuş kadın. Ama nişanlı olduğu için toplum ne der korkusundan kendisine yanaşamıyomuş
Kiz tosun sen misinSeninle görüştükten sonra 2 nick değiştirdim bir önceki tosun paşa
Demek ki fake degilmis. Kk ile bagini kopqrmqk istemis. Fqke im ben demis gitmis.
İçinde olana daha garip gelir tabi, ortaya çıkmasının önünü kesmek için iyi imkanlar iyi aile profili çizilmiş. tuzlukmuş meğersemİşte ben de alanım olduğu için o soruyu görünce bayağı şaşırmıştım.
Ben sana asla yalan söylüyor vs demedim , demem de
Hatta dün geceki yorumlarimda da söyledim seni de bilirim senelerdir forumda , doğruları söylediğine eminim ama işte çok tuhaf ben bir kadın ile 4 sene boyunca görüştüm, gayet hayatına hakim olduğum bir kadın, binlerce defa fotolar paylaşıldı, ameliyatı sırasında görüntülü görüşüldü, sevgilisiyle telefonda konuştum, ve bu sabah aklıma gelen bir ayrıntı, babam dediği doktorla beraber fotograflarini da attı bana
Yani benim bu durumda inanmamam için hiçbir sebep yok çünkü babam diye beraber fotoğrafını attığı adam googleda isim soyisim girince çıkan adam
Yani çok tuhaf bir olay , o yüzden ben hala inanamıyorum fake bir karakter ile görüştüğüme
4 sene Yani çok uzun bir zaman böyle uydurmasyon bir karakteri fire vermeden devam ettirmek icin
Peko gerçekte o sanatçıyla babam dediği kişi kardes mi mesela? Google a girip hemen bakabilincek bişey. Görsellerde o isimleri aratınca beraber foto vs var mı acaba?
Bu bahsi geçen kişilere yakın biri bence. Belki onların iç mimarlığını yapmıştır. Anladığım kadarıyla bu tip aileler küçük bir zümre Ankara'da ve onlara da yakın biri -nazı az çok geçiyor - kendi babası belki avukatları. Bunları yapmasının sebebi de aslında özendiği hayatı bir nebze de yaşamak işte. O yüzden zaten o tarz birine göre çok fazla vakit geçiriyordu burada. Ben buradan kurtulmak için fakeim ben diyip gittiğini de düşünmüyorum. Daydreaming olayını abartmış bir arkadaştı. Benim nazarımda en büyük sıkıntı insanların hastalıklarla alakalı sorularına cevap verecek kadar olayı büyütmesi.Benim anladığım olay şu:
Kkya konu açıyorum. Kendimi aile dostumuz Mahmut amcanın aşırı zengin kızı gibi gösteriyorum. Mahmut amcayla fotoğraflarımi babam diye arkadaslarima atiyorum. Mesleğim avukat ama diyorum ki mekatronik mühendisiyim. Çünkü eşim mekatronik muhendisi. Ben kendim evleniyorum diye konu açıyorum ki gerçekten evleniyorum ama kendi gelinligimi koymuyorum arkadaşım aysenin fotolarını instagramdan arakliyorum durumuma koyuyorum. Başka birkaç uydurma daha ekliyorum. Aslında güzel fikir. Belli bir kimsenin kızıyım kısmını çıkarıp ben de yapmak isterim. Vpnle yeni numarayla böyle bi alter ego hesap denesem mi acaba?
Yani orayi ben de anlayamadım, adamı gayet tanıyor gibi yazmış hatta tanıyor da ama adamın öyle bir kızı yok, sadece 15 yaşında bir kızı varmış bilemedim, acaba adamın sekreteri mi , adamın kızı olmaya mı özeniyor demiştim. Sonra burdan sassy de sosyetik yazmışlar, adamı tanıyor da adamı baba yerine mi koydu acep??
Baktım simdi googlea , halam dediği sanatçının ailesi ile ilgili hiçbir bilgi yok sadece Ankara doğumlu olduğu ve senesi yaziyor , sassy de ankarali
Demek ki fake degilmis. Kk ile bagini kopqrmqk istemis. Fqke im ben demis gitmis.
Ne bilim cherry , bana adamla beraber bi kokteyle çekilmiş fotoğrafını attı, hatta elbise mevzusuydu , bi elbise giymişti babası kızmıştı ne çirkin giyiniyorsun demisti , benden fikir istemişti kokteylde vs elbise giymesi için
Bu arada zaten 15 yaşında ve bir de küçük iki kizkardesim var demişti ama anneleri bir degil
Anne bir olan abisi var amerikada , o abi de babasıyla hiç görüşmüyor hatta abinin eşi Rus vs , yani o kadar fazla detay var ki anlattığı, nasıl bir insan 4 sene boyunca aynı yalanı devam ettirebilir aklım almiyor
Sanatçı kadını şimdi tahmin ettim, çünkü doktor adamın soyadı gayet karakteristik. Pekala akraba olabilirler, kardeş de olabilirler yaşları müsait.
Bu bahsi geçen kişilere yakın biri bence. Belki onların iç mimarlığını yapmıştır. Anladığım kadarıyla bu tip aileler küçük bir zümre Ankara'da ve onlara da yakın biri -nazı az çok geçiyor - kendi babası belki avukatları. Bunları yapmasının sebebi de aslında özendiği hayatı bir nebze de yaşamak işte. O yüzden zaten o tarz birine göre çok fazla vakit geçiriyordu burada. Ben buradan kurtulmak için fakeim ben diyip gittiğini de düşünmüyorum. Daydreaming olayını abartmış bir arkadaştı. Benim nazarımda en büyük sıkıntı insanların hastalıklarla alakalı sorularına cevap verecek kadar olayı büyütmesi.
Annem adamı tanıyormuş, daha önce birlikte çalışmış (annem hemşire). Adam 2 kez evlenmiş, ilk evliliğinden cocugu yokmuş. 2.evliliği de süruyor, sadece 15 yaşlarında bir çocuğu var. Anneme sordum %1000 emin. Yani sassy de, abisi de, kardeşleri de yok, sadece 15 yaşındaki cocuk gerçek. Adamın da öyle farklı farklı kadınlardan çocuğu falan yok, normal bir aile hayatı süruyor.