KK Nostalji Treni 🫠

Yeni üye olduğu zamanlar sanırım; bir anlık gaflet gibi bir şey. Sonradan açık vermemek için irregular'ım vs diyor. Sevgilisini çok kıskanan bir profili var, merakına yenilip buraya sordu bu yüzden bence.

Hatırlıyorsun dimi canıcim ASSOSyal ne günlerdi ya

ImTheDevil hatırlıyor musun bu konuyu

Konularını okusaydınız fake diye bağırdığını anlardınız

Güya o dersi pas geçmiş ilgilenmemiş vs.

Eklentiler

• IMG_9760.jpeg
    29,2 KB · Görüntüleme: 18
Erkek forumu olsa ben meraktan girerdim ya.
Sadece erkeklerin takıldığı forum siteleri kuruyorlar ama nedense uzun ömürlü olmuyor. sadece karı kız konuşuyorlar o tarz forumlarda inanın başka hiçbir şey yok. Futbol bile konuşmuyolar. Tek gündemleri nasıl kız düşürürüm, bu kadın bana hasta mı vs vs.

Ben okuyorum böyle siteleri aşırı eğleniyorum okurken. Bir tanesi 3-4 sene önceye kadar aktifti. Burda adam benle bakıştı acaba bana aşık mı? Günaydın dedi benle evlenmek mi istiyor tarzı konuların erkek versiyonları vardı o sitede ama nasıl cringe

Bir tane konuyu hiç unutmuyorum. Aynı ofiste çalıştığı nişanlı bir kadın varmış. Lavaboya giderken adamın masasının yanından geçiyormuş, lavaboya gitmek bahaneymiş sırf kendisini görmek için lavaboya gidiyomuş kadın. Ama nişanlı olduğu için toplum ne der korkusundan kendisine yanaşamıyomuş

Benim yeğenimin ameliyatını ayrıntısına kadar anlattı babası. Çocuğun doktoru ile birebir aynı şeyleri söyledi ki çocuğun doktoru Türkiye de sayılı beyin cerrahlarından.
Benim anlamadigjm da bu kadar meshur bi doktorun isi gucu yokmus gibi oturup netten yollanan raporlara tahlillere 2 saat yorum yazacak vaktinin llmasi.

Konularını okusaydınız fake diye bağırdığını anlardınız
ben Bdv karşılaştım hiç konularına bakmadım meğer hamilleik bölümünde yorumları falan varmış sonrasında baktım hatta bir kaç arkadaşla samimiyeti olmuş Allahtan ben sadece profilde ve Bdv gördüm sonra bi baktım ki olay patladı

Herkesin yok saydigi kısım bu kız gerçekten tiki ankarada kolejlerde okumus güzel genç yeni evlenen amerikalarda eğitim gören filan bi kızdı. Milanadan anladigim kadariyla beyin tumoru olayi da gerçek. Bu arada bana da annem genel cerrah demisti hatta anneme ya sizin bir hocaniz ankarada koronadan vefat etmis prof demistim annem yok kizim duymadim demisti ama bu kadar ayip bir konuda daha fazla eselemek istemedim ( yenGEnC şahittir ) Yani bu konuları kv aile problemleri vs son derece jenerik normal bi şekilde açsa kimse fark etmeyecek. Neden illa x profesör benim babam diyor burası inanılmaz ilginç. Hani bambaska bi erkek olup o sekilde uydurma karakterle konu acsa detaylari farkli yapmasini anlarim. O konuda kisisel ve duygusal bir durum olduğuna inanıyorum.

Benim anlamadigjm da bu kadar meshur bi doktorun isi gucu yokmus gibi oturup netten yollanan raporlara tahlillere 2 saat yorum yazacak vaktinin llmasi.

Ceycey rahatsızlığı için o doktora gerçekten gitmiş. Sonra dedi ki adamın burda yazıldığı gibi öyle 3 kez boşan evlen bir hayatı falan yok, sadece 1 kez evlenmiş normal bir hayat sürüyormus. Adamın kızı bile yokmuş sanırsam ... yani sassy 1000% fakemiş, doktoru tanıyan ceycey net yazdı. O doktor istese siteye dava açabilir, adam hakkında bir sürü yazıp cizmisti sassy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…