KK Nostalji Treni 🫠

Bu çok korkunç,Amerikan dizi filmlerinde gördüğümüz psikopat karakterler gibi.

Olabilir valla en mantıklı yorum oldu bu

Bir film izledim Sick Of Myself diye, ilgi budalası bir çiftin hayatını ve bu ilgiyi kaybetmemek için ne kadar ileri gidebileceklerini anlatıyor. Sassy olayı mantıksız evet ama bize göre mantıksız. Kadın belki 3-4 persona yaratmıştı. Zengin olması buna engel değil bence.

Evet 70ler deki LSD furyası gibi bir şey olmuş bu da. Charles Manson insanları bu şekilde cinayet işlemeye ikna ettiği için direkt katil olarak yargılanmıştı. Bakalım ne kadar ceza alacak

Annemin Çapa’yı erken yaşta bırakmasının sebebi bu manyaklar işte. Oldukça erken emekli oldu huzursuz olduğu için. Gerçi bu adam ondan baya sonra daha yeni ama annemin ayrıldığı dönemlerde de bir sürü saçma sapan adam vardı.

Burdan öğrendiğim “berkeley” detayını tarayınca ona inanmayan ilk üyeyi bulmuş oldum galiba
Merhaba kırgın seni tanımıyorum doğru tespit yapmışsın.

Burdan öğrendiğim “berkeley” detayını tarayınca ona inanmayan ilk üyeyi bulmuş oldum galiba
Merhaba kırgın seni tanımıyorum doğru tespit yapmışsın.
Helal olsun Valla, doğru tespit. Biri de zambak'in yorumuna "demek ki kapasite meselesi" demiş
Benim ilk defa şüpheye düştüğüm durum CS öğrencisi olarak binary coding hakkındaki sorusuydu. Nasıl olur da bilmez bu kadar temel bir şeyi diye şaşırmıştım.

Tam ne sormuştu?

O konuda sassy savunulmus, kadın bir sürü dislike almış

Milana, ortada 4 kadın var benim yakaladığım:)
Yani seninki ile beraber 4 ayrı biçim, şekilden bahsediyoruz.
Umarım yan yana bulunmuş, görüntülü bir şekilde konuşmuş, gerçek suratına hakimsindir:)
Bana vermek zorunda kaldığı detaylarla bulduğum isme eminim ben mesela çünkü o kadının linkedin iş bilgileri vs burada kendi hakkında verdiği bilgilere bir yerde uyuyor ve eşinin bilgileri ile harmanlanmış bir üçüncü kişilik yaratılmış gibi duruyor.

Ne diyeyim, 1 ay sürdü benim farketmem, yıllarca konuşanlara yazık olmuş.

Tam ne sormuştu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…