KK Nostalji Treni 🫠

Peko gerçekte o sanatçıyla babam dediği kişi kardes mi mesela? Google a girip hemen bakabilincek bişey. Görsellerde o isimleri aratınca beraber foto vs var mı acaba?

Bunu gördüm de proje özetini görmeden bir şey diyemeyeceğim. Ketamin anestezik. Etkilerinden dolayı uyuşturucu diye lanse edilmesi hoş değil. Ağrı kesici ve antiinflamatuvar etkisi de var.

Tecavüzü de pek anlamadım ama ilaç etkisindeyken aileleri bir şey yapmış gibi mi çocuklar ifade vermiş? Belki de o çalışmayla çocukların anestezi sonra uydurmasyon şeyler söylediği ispatlanacaktı. Etik kurul da buna izin verir mi orası ayrı. Vermemişler ise girişimsel olmayan projelere onay vermemek için kırk takla atan etik kurula bak hele.

MissCherryBlossom bu konuyu hatırlıyor musun? Okkalı bir yorum yazmıştın haklı çıktın.

MissCherryBlossom bu konuyu hatırlıyor musun? Okkalı bir yorum yazmıştın haklı çıktın.
Ben esas tutup niye bunu buraya sordu, onu anlamadım.
Mesela ben öğretmenim, tutup en basit soruları buraya atıp sorsam illa ki bir sürü zümrem çıkar. Bacım sen nasıl bilmezsin bunu derler. Şimdi hanımefendi niye açığını vermek istesin? Anladığım kadarıyla alanıyla ilgili çok basit ve temel bir şey sorduğu. Çizdiği profili neden zedelemek istesin? O kısmı anlamadı.

Ben hemen instadan eklerim mesela Ekliyim mi sizi de he yavrüüüüm
Biz kızlarla Thekhank olayı patlayınca herkes birbirinden şüphelenmeye başlamıştı heleki yeni gelen birisi olunca fotomuzu ekliyorduk geyik içine sonra siliyorduk ama ne heycan oluyordu Hahhaha şuan sanırım hepimizde bir garip psikoloji oldu tanıdıklarınız hariç tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…