KK Nostalji Treni 🫠

Mune abla biz de maksat muhabbet olsun işte yoksa çok önemli değil nasılsa kimseyi dolandırmamış ya da Bi zararı olmamış. Kendince eğlenmiş işte çok da önemli değil
Bu siteden neler geçti neler, yönetim hepsini toparlayıp yazsa roman olur :)) bazısını yakalayıp sıkıştırdığımızda çoklu kişilik bölünmem var benim hatırlamıyorum bile dedi, tabii buna inanmak mümkün değil ama diplomasız doktorlar, terapistler gördük biz burada, çok da inandırıcı oluyorlar, sizler yine iyisiniz daha önceleri MSN vardı bilirsiniz doktorum diyenlere inanıp vücudunu msn kamerasından doktora gösterdiğini sanan üyelerimiz oldu, o üyelerin kamera görüntülerini alıp şantaj yapan sahte doktor vakaları bile yaşadık.

Kadın zannedersin erkek çıkar, doktor zannedersin sapık çıkar, kendisini olduğu gibi anlatanlar müstesna, kimin ne hikaye kurgulayacağı belli olmaz:)))

Eskiden daha atraksiyonluymus kk

Allah'ım inşallah buralardan yeni birisi de yalancı, düzenbaz, sahtekar çıkar da biraz onun da dedikodusunu yaparız amin
Çok boşlukta kaldım artık sasssy mevzu eskimeye başladı
Kan vahşet kaos istiyorum
Ne oldu taşlar yerine mi oturdu

Bu topiğe asıl sen ve Kazen abi gelseniz nasıl Bi dedikodu döner düşünemiyorum. Kara kutu gibisiniz.

Eskiden daha atraksiyonluymus kk
Valla ne yalan söyleyeyim öyleydi, şimdilerde üyeler yine de temkinli eskiden hemen inanılıyordu, ama tabii insanlar ne bilsin kendiniz doğruları anlatınca karşınızdakini de kendiniz gibi sanıyorsunuz ölüm kurgusu bile yapanlar olduktan sonra valla insanların neler kurgulayacağını tasavvur edemez oldum :))

Neyse ki kendi adıma şuan dönen şahsı ilk size bildirdim kaçmasını engellemek için ve mutluyum bu sebeple.
Ha işleyiş olarak bir şey yapılamıyormuş ama bir ispat yapamadan suç işlememek adına, sadece olayı anlatabiliyorum ve dolayısıyla şüphe kalıyor.
Ruh hastası olmadığıma göre hala aklında şüphesi olan varsa Mune’yi 1 sene önce bu konuda bilgilendirdiğimi de bilsinler isterim.

Ben forumun o zamanlarki halini özlüyorum
Şimdilerde artık havada kapiyoruz bazı şeyleri. Kolay kolay kandiramiyorlar sassy bu bakımdan efsaneler arasında yerini alacak

filmdelisi senden yana bir şüphe yok zaten, kimseyi ima etmeden genel olarak yazacak olursam siteye çok değişik insanlar üye olabiliyor, kimi gerçekten psikolojik sorunlu oluyor, kimisi bu tip platformlarda bir hayal dünyasına kapılıp kendisini olduğundan farklı göstermek istiyor, maksat dikkat çekmek ilgi görmek olabiliyor, bazısı bu ilgi görmeyi hayali eğitimiyle, bazısı hayali mutlu aile tablosuyla, bazısı hayali maddi imkanlarla yapıyor.

Astığım astık kestiğim kestik gibi görünen yazınca ayakları yere basan sandığım nicelerini gördüm eşi sitedeki üyeliğini keşfedince kediye dönen ya da ne bileyim mutlu bir tablo çizerken aslında eşini aldatan bir kadın olduğunu yakaladığım, para saçarken aslında kıt kanaat geçindiğini anladığım, sanal dünya bazı insanları başka bir moda sokuyor, gerçeklik algıları değişiyor sanalda yaşattıkları karaktere bürünüyorlar.

Benim de içinden çıkamadığım konu o. Milana kiminle görüştü o zaman?
milana sassy le görüşmüş olabilir, şaşırmamasıda doğal çünkü kızın hayatıda anlattığı kadar olmasada şaşalı.
arkadaşının tekne turlarına katılan vs. jet sosyetemi denir onların içinde.
belki uniden arkadaşları, belki eşinden kaynaklı belki kendi geecek aileside boyle bir hayatta.
biz kendi agzindan duyduk ben aslında buyum dedi, kendi öz bilgilerini kendisi verdi eşimin ailesi duyarsa mahf olurum diyip kaçış o kaçış.
sassy gercekten bahsettigi kisi olsa burda bile konusurken mangalda kul birakmiyorken bir anda neden eli ayagina dolasip toz olsun?
gayet o bahsettigi avukatlarini burda da devreye sokardı soksaydı?
hani resmini paylastigi icin ( paylasmadigi halde) dava ediyodu avukatlar mahkemede gorusuyordu vs.

Buraya ilk üye olduğum zamanları hatırlıyorum.
Bir ödevim içindi, siberuzam kimlikleri, profil yaratıları ve etkileşim incelemesiydi, yaş 20
O zaman tabii ödevle kalmadı, kaptırdım kendimi.

Şuan bakıyorum, o zamanki verilerle günümüz tutmuyor.
Çünkü benim vardığım sonuç en yalın hali ile, insanların belirsiz isimler altında hayatlarına dair oldukça çıplak olabileceği ve bu nedenle de platformun amacına uygun işleyişiyle beraber, kitleler bazında iyilik zinciri oluştuğu idi.
Eğer incelersem, şuan için sadece stres atma yöntemi olarak insanları kullanma derim.
Hayat sıkıntısından uzaklaşmak amaçlı, diğerini yerme adına kullandıkları stres topu.
Olamadıkları kimliklerle hayallerini yaşıyorlar, bir dizi senaryosu gibi role bürünüp bunu sürdürüyorlar ama nereye kadar??..

Sosyal mecralarda gerçek dünyadan çok farklı işliyor düzen.
İyilik iyiliği kat be kat artırırken, tersi de kötülük ve suçu doğuruyor.
Kısaca salt benlikle varolduğunuz, içinizdekinin çıkması adına bulunmaz bir alan.
Bunu iyi değerlendirenler, hayatlarına olumlu pek çok şey katabilirken, böylesi hastalıklı durumlarda ise ancak reel hayatınızı mahvedersiniz.
Kazanımdan çok o şeffaf alanınızı kaybettiğiniz gibi, kendi dünyanıza da zararlarını götürürsünüz.

İşte akıl, daima almasını bilene işliyor.
Elbette o zamanki rumuzumu söylemeyeceğim, komplece rezil rüsva edilip atılmıştık
Gençlik işte…

gece gece beni yine dürtukledi bu konu azicik daha bilgi verem efendim babasi dohtur degil avukat bir kere bunu belirteyim babama sorayim sonuclari diyip googleden arastirmis yavrucum sanirim yazik

Dizilerden fln etkilenmiş galiba :) kısa süreli bir dizi vardı, kız sahte kimlik oluşturup kıyafet app çıkartmaya çalışıyordu:)

gece gece beni yine dürtukledi bu konu azicik daha bilgi verem efendim babasi dohtur degil avukat bir kere bunu belirteyim babama sorayim sonuclari diyip googleden arastirmis yavrucum sanirim yazik
Ya anlamadığım şu yine zengin aileye m nsup, yine zengin çevre var . Neden tüm gençliğini burda harcarsin ki . Doktor deyip kapıcı çıksa hadi tatmin olacak Feriha vakası der gecerdik .

Bu ifsalar garip degil mi senelerce bi sey paylasmamisken

Ay o kadinin kacirdigi kizi instada denk geldim kitap yazmis bu konuda, reklam yapiyordu. Kocasi gözüken kisiyle alenen gay iliski yasamışlar senelerce. o mevzuda kandirilan tek kisi kacirip buyutttugu kiz ve cevresi. Olay cikinca kocasinin olamaz beni de kandirdi demesi…yersen

O kız da iyi ekmeğini yedi bu olayın. Gerçi yenilmeyecek gibi bir olay da değil asdsf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…