- 12 Temmuz 2006
- 55.526
- 212.887
- 52
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.981
Bu siteden neler geçti neler, yönetim hepsini toparlayıp yazsa roman olur :)) bazısını yakalayıp sıkıştırdığımızda çoklu kişilik bölünmem var benim hatırlamıyorum bile dedi, tabii buna inanmak mümkün değil ama diplomasız doktorlar, terapistler gördük biz burada, çok da inandırıcı oluyorlar, sizler yine iyisiniz daha önceleri MSN vardı bilirsiniz doktorum diyenlere inanıp vücudunu msn kamerasından doktora gösterdiğini sanan üyelerimiz oldu, o üyelerin kamera görüntülerini alıp şantaj yapan sahte doktor vakaları bile yaşadık.Mune abla biz de maksat muhabbet olsun işte yoksa çok önemli değil nasılsa kimseyi dolandırmamış ya da Bi zararı olmamış. Kendince eğlenmiş işte çok da önemli değil
Eskiden daha atraksiyonluymus kkBu siteden neler geçti neler, yönetim hepsini toparlayıp yazsa roman olur :)) bazısını yakalayıp sıkıştırdığımızda çoklu kişilik bölünmem var benim hatırlamıyorum bile dedi, tabii buna inanmak mümkün değil ama diplomasız doktorlar, terapistler gördük biz burada, çok da inandırıcı oluyorlar, sizler yine iyisiniz daha önceleri MSN vardı bilirsiniz doktorum diyenlere inanıp vücudunu msn kamerasından doktora gösterdiğini sanan üyelerimiz oldu, o üyelerin kamera görüntülerini alıp şantaj yapan sahte doktor vakaları bile yaşadık.
Kadın zannedersin erkek çıkar, doktor zannedersin sapık çıkar, kendisini olduğu gibi anlatanlar müstesna, kimin ne hikaye kurgulayacağı belli olmaz:)))
Ne oldu taşlar yerine mi oturduAllah'ım inşallah buralardan yeni birisi de yalancı, düzenbaz, sahtekar çıkar da biraz onun da dedikodusunu yaparız amin
Çok boşlukta kaldım artık sasssy mevzu eskimeye başladı
Kan vahşet kaos istiyorum
Bu topiğe asıl sen ve Kazen abi gelseniz nasıl Bi dedikodu döner düşünemiyorum. Kara kutu gibisiniz.Bu siteden neler geçti neler, yönetim hepsini toparlayıp yazsa roman olur :)) bazısını yakalayıp sıkıştırdığımızda çoklu kişilik bölünmem var benim hatırlamıyorum bile dedi, tabii buna inanmak mümkün değil ama diplomasız doktorlar, terapistler gördük biz burada, çok da inandırıcı oluyorlar, sizler yine iyisiniz daha önceleri MSN vardı bilirsiniz doktorum diyenlere inanıp vücudunu msn kamerasından doktora gösterdiğini sanan üyelerimiz oldu, o üyelerin kamera görüntülerini alıp şantaj yapan sahte doktor vakaları bile yaşadık.
Kadın zannedersin erkek çıkar, doktor zannedersin sapık çıkar, kendisini olduğu gibi anlatanlar müstesna, kimin ne hikaye kurgulayacağı belli olmaz:)))
Yahu kendini ifsalamaz artık en fazla biraz daha yalanı ortaya çıkar o kadar.Ne oldu taşlar yerine mi oturdu
Bu kadar dedikoduya topigin yarısını kovalardilar tam olurduBu topiğe asıl sen ve Kazen abi gelseniz nasıl Bi dedikodu döner düşünemiyorum. Kara kutu gibisiniz.
Valla ne yalan söyleyeyim öyleydi, şimdilerde üyeler yine de temkinli eskiden hemen inanılıyordu, ama tabii insanlar ne bilsin kendiniz doğruları anlatınca karşınızdakini de kendiniz gibi sanıyorsunuz ölüm kurgusu bile yapanlar olduktan sonra valla insanların neler kurgulayacağını tasavvur edemez oldum :))Eskiden daha atraksiyonluymus kk
He ya burda olup yüzüne şak şak vuramafıktan sonra ne anlamı var.Yahu kendini ifsalamaz artık en fazla biraz daha yalanı ortaya çıkar o kadar.
Gerçekte kimdir nasıldır bilmedikten sonra ne anlamı kalacak sasssy olayının
Neyse ki kendi adıma şuan dönen şahsı ilk size bildirdim kaçmasını engellemek için ve mutluyum bu sebeple.Bu siteden neler geçti neler, yönetim hepsini toparlayıp yazsa roman olur :)) bazısını yakalayıp sıkıştırdığımızda çoklu kişilik bölünmem var benim hatırlamıyorum bile dedi, tabii buna inanmak mümkün değil ama diplomasız doktorlar, terapistler gördük biz burada, çok da inandırıcı oluyorlar, sizler yine iyisiniz daha önceleri MSN vardı bilirsiniz doktorum diyenlere inanıp vücudunu msn kamerasından doktora gösterdiğini sanan üyelerimiz oldu, o üyelerin kamera görüntülerini alıp şantaj yapan sahte doktor vakaları bile yaşadık.
Dimi ben fakeini dahi tanımıyorum, keşke bildiğim biri ifşalansaYahu kendini ifsalamaz artık en fazla biraz daha yalanı ortaya çıkar o kadar.
Gerçekte kimdir nasıldır bilmedikten sonra ne anlamı kalacak sasssy olayının
Ben forumun o zamanlarki halini özlüyorumValla ne yalan söyleyeyim öyleydi, şimdilerde üyeler yine de temkinli eskiden hemen inanılıyordu, ama tabii insanlar ne bilsin kendiniz doğruları anlatınca karşınızdakini de kendiniz gibi sanıyorsunuz ölüm kurgusu bile yapanlar olduktan sonra valla insanların neler kurgulayacağını tasavvur edemez oldum :))
filmdelisi senden yana bir şüphe yok zaten, kimseyi ima etmeden genel olarak yazacak olursam siteye çok değişik insanlar üye olabiliyor, kimi gerçekten psikolojik sorunlu oluyor, kimisi bu tip platformlarda bir hayal dünyasına kapılıp kendisini olduğundan farklı göstermek istiyor, maksat dikkat çekmek ilgi görmek olabiliyor, bazısı bu ilgi görmeyi hayali eğitimiyle, bazısı hayali mutlu aile tablosuyla, bazısı hayali maddi imkanlarla yapıyor.Neyse ki kendi adıma şuan dönen şahıs için ilk size bildirdim kaçmaması adına ve mutluyum bu sebeple.
Ha işleyiş olarak bir şey yapılamıyormuş ama bir ispat yapamadan suç işlememek adına, sadece olayı anlatabiliyorum ve dolayısıyla şüphe kalıyor.
Ruh hastası olmadığıma göre hala aklında şüphesi olan varsa Mune’yi 1 sene önce bu konuda bilgilendirdiğimi de bilsinler isterim.
milana sassy le görüşmüş olabilir, şaşırmamasıda doğal çünkü kızın hayatıda anlattığı kadar olmasada şaşalı.Benim de içinden çıkamadığım konu o. Milana kiminle görüştü o zaman?
Buraya ilk üye olduğum zamanları hatırlıyorum.filmdelisi senden yana bir şüphe yok zaten, kimseyi ima etmeden genel olarak yazacak olursam siteye çok değişik insanlar üye olabiliyor, kimi gerçekten psikolojik sorunlu oluyor, kimisi bu tip platformlarda bir hayal dünyasına kapılıp kendisini olduğundan farklı göstermek istiyor, maksat dikkat çekmek ilgi görmek olabiliyor, bazısı bu ilgi görmeyi hayali eğitimiyle, bazısı hayali mutlu aile tablosuyla, bazısı hayali maddi imkanlarla yapıyor.
Astığım astık kestiğim kestik gibi görünen yazınca ayakları yere basan sandığım nicelerini gördüm eşi sitedeki üyeliğini keşfedince kediye dönen ya da ne bileyim mutlu bir tablo çizerken aslında eşini aldatan bir kadın olduğunu yakaladığım, para saçarken aslında kıt kanaat geçindiğini anladığım, sanal dünya bazı insanları başka bir moda sokuyor, gerçeklik algıları değişiyor sanalda yaşattıkları karaktere bürünüyorlar.
Dizilerden fln etkilenmiş galiba :) kısa süreli bir dizi vardı, kız sahte kimlik oluşturup kıyafet app çıkartmaya çalışıyordu:)Berkeley'de master yapmış, Huawei yazılımlarında katkı sağlamış ve bunca başarıya rağmen gidip elbise kombini ile ilgili app çıkarmış. Ben bunları yapsam app olarak elbise kombini mi çıkarırım; saçma.
Ya anlamadığım şu yine zengin aileye m nsup, yine zengin çevre var . Neden tüm gençliğini burda harcarsin ki . Doktor deyip kapıcı çıksa hadi tatmin olacak Feriha vakası der gecerdik .gece gece beni yine dürtukledi bu konuazicik daha bilgi verem efendim babasi dohtur degil avukat bir kere bunu belirteyim babama sorayim sonuclari diyip googleden arastirmis yavrucum sanirim yazik
Bu ifsalar garip degil mi senelerce bi sey paylasmamiskenBabası ev yaptırıyordu kendine yakın. Kayinailesi "nasıl olur biz yaptırırız" diyordu ama bunlar istemiyordu. İşte zenginlik böyle bir şey arkadaşlarBir gün onlar gelecek diye masa hazırlamış foto atmıştı.
Ben nedense en son artık suphelenmistim birden bire her şeyini ifşa ediyordu. Düğün balayı falan. En son iskillendim ehehshshsg
Ay o kadinin kacirdigi kizi instada denk geldim kitap yazmis bu konuda, reklam yapiyordu. Kocasi gözüken kisiyle alenen gay iliski yasamışlar senelerce. o mevzuda kandirilan tek kisi kacirip buyutttugu kiz ve cevresi. Olay cikinca kocasinin olamaz beni de kandirdi demesi…yersenYa niye öyle diyorsun. Müge anlıya çıkmıştı ya bi erkek kadın kılığına girip evlenmiş üstüne diploması olmadığı halde yıllarca hemşirelik yapmış hastaneden de çocuk kaçırmış ona da annelik yapmış 25 sene boyunca kocası ve kız anlamamış erkek olduğunu. 25 sene sonra ölünce hastanede demişler bu senin annen olamaz diye. Biz o kadar saf değiliz bence.
Ay o kadinin kacirdigi kizi instada denk geldim kitap yazmis bu konuda, reklam yapiyordu. Kocasi gözüken kisiyle alenen gay iliski yasamışlar senelerce. o mevzuda kandirilan tek kisi kacirip buyutttugu kiz ve cevresi. Olay cikinca kocasinin olamaz beni de kandirdi demesi…yersen