KK Nostalji Treni 🫠

Hepsini okuyup geldim. Öncelikle ben de çok şaşkınım çünkü Sassy forumda en şüphelenmeyeceğim üyelerden biriydi. Hemen hemen aynı zamanda üye olmuştuk ve ben forumda çok aktif olmasam da onun konularını hep okurdum. Hani fake üyeler genelde kopuk kopuk konu açarlar ya onun hikayeleri hep birbiriyle bağlantılıydı ve hiç çelişki görmemiştim. Profiline farklı açılardan aynı fotoğrafları atıyordu vs.. Kaldı ki reelde görüştüğü üyeler de vardı Milana gibi..

Ben hala anlattıklarının tamamının değil bir kısmının yalan olduğunu düşünüyorum çünkü öbür türlü mümkün değil. Mesela ben Amerika'ya taşınırken ona danışmıştım ve gayet orada yaşamış biri olarak anlatmıştı. Gittiğimde söylediklerinin doğru olduğunu gördüm. Hani Amerika'da yaşamamış biri bu kadar ince detay bilemez.

Önceki sayfalarda yazılanlardan birkaç şey dikkatimi çekti:

Annesi dermatologdu. Yani bir yerde böyle yazmıştı. Buna adım kadar eminim.

Bu forumda açtığı ilk konuydu. Bu detay bana da çok garip gelmişti. Bilgisayar mühendisliği okuduğunu söylemişti ve hatırladığım kadarıyla binary ile yazılmış bir mesajı çözemiyordu. Ben yazılım geliştiriciyim (gerçekten 😂) mühendis değilim ama buna rağmen ilk öğrendiğimiz şey binary coding idi. Bir bilgisayar mühendisinin bunu bilmemesi aşırı tuhaftı. Hatta o zaman konusuna yazanlar da çok garipsemişti diye hatırlıyorum. Dersleri sallıyorum ben diye geçiştirmişti.

Uzun yıllar sahte bir kişiliği sürdürdüğünü bilmek, hem de kusursuzca, çok garip.. Umarım her kimse akıl sağlığı yerindedir. Benim kızdığım iki nokta olur kendisine. 1- Milana'yı bu kadar alenen kandırması. 2- Onca insana kanser gibi bir hastalığı kullanarak burada vicdan yaptırması. Çok yazık gerçekten..

Bana da yazar mısınız? Yüzünü görmüşlüğüm yok ama attığı bazı fotoları gördüm. Bakmak isterim.

Offfffff… ben kim niye gönderdi ki buraya, bu gece erken yatacaktım güya 🙄

Annesi cocuk doktoruydu yani öyle olduğunu söylemişti ve benim kızım o zamanlar bebekti sorduğumda anında cevap gelmişti annesinden
Bana atıldı fotoğraflar dun gece , benim gördüğüm kadın ile film delisinin sassy bu dediği kadın bambaşka kadınlar
Yani ben gerçek sassy ile görüştüm ama artık anlattıklarının ne kadarı doğru hiçbir fikrim yok , kafam karman çorman oldu cidden

Ne yazmissiniz ya 🤣

Saatlere bakıyorum 3 gibi 4 gibi 🙄

Geceleri serinlerindi hava sıcacık battaniye altına girin uyuyun 🥱😴

Kandıranlar mışıl mışıl uykuda çokta önemsemiyorum bizim uykusuz kalmanız da ayrı bir sorun 🤣

Annesi cocuk doktoruydu yani öyle olduğunu söylemişti ve benim kızım o zamanlar bebekti sorduğumda anında cevap gelmişti annesinden
Bana atıldı fotoğraflar dun gece , benim gördüğüm kadın ile film delisinin sassy bu dediği kadın bambaşka kadınlar
Yani ben gerçek sassy ile görüştüm ama artık anlattıklarının ne kadarı doğru hiçbir fikrim yok , kafam karman çorman oldu cidden
Klasik felsefeyle ilgili bir hikaye vardır ya sabah sabah o geldi aklıma siz böyle yazınca

Hoca masa üstüne yarısi su dolu bardağı koyar ve sorar sınıfa gördüğünüzü söyleyin der

Öğrenciler içinde su var der diğeri yarim dolu bardak var der diğeri masa üstünde bardak der

Hoca döner derki hangi bardak

😆😆😆

Aslinda var ama yok doğru ama herkesin gerçeği farklı yada var ama gördüğün bambaşka

Gerçek dediğin sassy bile olmayabilir okuduklarımdan yola çıkarak diyorum
Durum ağır vakâ

Klasik felsefeyle ilgili bir hikaye vardır ya sabah sabah o geldi aklıma siz böyle yazınca

Hoca masa üstüne yarısi su dolu bardağı koyar ve sorar sınıfa gördüğünüzü söyleyin der

Öğrenciler içinde su var der diğeri yarim dolu bardak var der diğeri masa üstünde bardak der

Hoca döner derki hangi bardak

😆😆😆

Aslinda var ama yok doğru ama herkesin gerçeği farklı yada var ama gördüğün bambaşka

Gerçek dediğin sassy bile olmayabilir okuduklarımdan yola çıkarak diyorum
Durum ağır vakâ

Yani gerçekten tüm bunlar çok enteresan ancak burda bulunup sassy bu denen kadınla benim görüştüğüm kadın bambaşka kişiler

Yani gerçekten tüm bunlar çok enteresan ancak burda bulunup sassy bu denen kadınla benim görüştüğüm kadın bambaşka kişiler
Hicmi aklınıza gelmedi mi instagramdan yada face eklemek ne bileyim orası daha özel ya daha çok bilgi edinilir diye dedim

Son düzenleme:

Acaba çok kendi bakış açımızla mı bakıyoruz olaylara? Ve illa bir mantık çerçevesine oturtmak istiyoruz ama belki de olayın bir mantığı yok. Sassy denen kişi belki de gerçekten zengin ama mutsuz ya da farklı profiller ortaya çıkartmaktan mutlu olup eğlenen birisi. Belki de eğlencesi bu yani belki çok uyumsuz ve arkadaşı yok o da böyle eğleniyor. Size ve filmdelisine farklı oynamasının sebebi bu belki de. Sonuçta sanal alem bu ne deliler var.

Neyse ki kendi adıma şuan dönen şahsı ilk size bildirdim kaçmasını engellemek için ve mutluyum bu sebeple.
Ha işleyiş olarak bir şey yapılamıyormuş ama bir ispat yapamadan suç işlememek adına, sadece olayı anlatabiliyorum ve dolayısıyla şüphe kalıyor.
Ruh hastası olmadığıma göre hala aklında şüphesi olan varsa Mune’yi 1 sene önce bu konuda bilgilendirdiğimi de bilsinler isterim.
Buradaki sorun fake olmasından ziyade o fake kimlipe aşırı inanıp bunun üzerinden insanlara dava açacağına kadar gitmesi. Yapan bir kimlikle bu kadar cesaret fazla geldi bana

Mesela ben buradan biri ile çok samimi oldum sadece özelden yazıştık. Sır küpüydü.konularına bakmak aklıma gelmedi hiç çünkü çok iyi arkadaşız burada. Sonra bir şey dürttü beni konularına baktım abowwww benim konuştuğum kız ile 180 derece farklı konular kafada resmen karakter kurmuş.
O yüzden konulara bakın bacımlar konulara

Annesine psikiyatrist dememiş miydi, ben mi yanlış hatırlıyorum.

Ben hemen instadan eklerim mesela :KK53: Ekliyim mi sizi de he yavrüüüüm :KK53:
Bahsi geçen kişinin üyelik adıyla var bir hesap :d dün gece dille şeytan ekle ekle diye bastırdı ama profil resmim cokayib :d hem de hesabım uzun süredir donuktu, yeni açtım. Beni kabul etmesini gerektirecek bir koşul yok :d

Hicmi aklınıza gelmedi mi instagramdan yada face eklemek ne bileyim orası daha özel ya daha çok bilgi edinilir diye dedim

Hayir hiç eklesmedik , o dönem bende kimseyle eklesmiyordum instada , sonuçta benim de kimliğim gizli neden ifşa oluyum , ben çok cok sonradan burdan özelden yazistigim bir iki kişiyle instadan eklestim o zamanlar zaten sassy ile WhatsApp üzerinden yazisiyorduk gorusuyorduk hiç aklıma gelmedi
Bir de ben 45 yaşındayım arkadaşlar, sosyal medya benim için sizin için önemli olduğu kadar önemli diil
Benim iş arkadaşlarım bile instada ekli diil , sadece samimi olduklarım var

Acaba çok kendi bakış açımızla mı bakıyoruz olaylara? Ve illa bir mantık çerçevesine oturtmak istiyoruz ama belki de olayın bir mantığı yok. Sassy denen kişi belki de gerçekten zengin ama mutsuz ya da farklı profiller ortaya çıkartmaktan mutlu olup eğlenen birisi. Belki de eğlencesi bu yani belki çok uyumsuz ve arkadaşı yok o da böyle eğleniyor. Size ve filmdelisine farklı oynamasının sebebi bu belki de. Sonuçta sanal alem bu ne deliler var.
Olabilir valla en mantıklı yorum oldu bu

Ülkenin doktoru bile deli. 😳😳 Bunu gördünüz mü

Bahsi geçen kişinin üyelik adıyla var bir hesap :d dün gece dille şeytan ekle ekle diye bastırdı ama profil resmim cokayib :d hem de hesabım uzun süredir donuktu, yeni açtım. Beni kabul etmesini gerektirecek bir koşul yok :d

Uuu severim ayıp şeyleri :KK8:

Annesine psikiyatrist dememiş miydi, ben mi yanlış hatırlıyorum.
Hiç öyle birsey okumadım burda , bana dediği annesi cocuk doktoruydu babası beyin cerrahı, kp siyasetçi, kendisi ve eşi bilgisayar mühendisi
Hatta halasını bile biliyorum o da sanatçı , bana kahve fali baktiydi halasi 😅 tey allam şaka gibi ya nasıl böyle bir kurgu 4 sene boyunca devam edebilir

X