KK Nostalji Treni 🫠

Babası bilmem kaç dilli yetiştirmişti onu ama niye öyle diyorsunuz?! Hatta ikinci adı da yabancıydı. Allah aşkına adını (söylediği) bilen yazsın şuraya.

Aklıma çok acayip şeyler geliyor, ama daha çok veri lazım. Mesela ilk yalanı neydi?
Bilgisayar mühendisi olduğu tabii ki.

Bu gece sabahlayacak olmamın sorumlusu sensin.

evet bende ekli ama profil iptalinden bir şey çıkmıyor
Yok biz fotolarını kullandığı kızdan bahsettik. Instagram hesabı. Sassy'nin profili değil.

Bilinen bir forumda da yazarlığım var oradaki erkekler burada kadın kılığında dolaşıp yakayı ele verdilerini itiraf ediyorlar ama zinhar nick paylaşmıyorlar
Fantaziye bakın hele…

Mune sağolsun hanım kişiliğinden diyemiyo ama bildiğin biz saf gibi herşeye inanıyoruz
Daha neler vardır kimbilir yahu burada bir erkek doğurdu çocuğunu büyüttü daha ne olsun
Foruma ilk geri geldiğimde fakemişim gibi yaklaşılıyordu bana, sebebini yeni yeni anlıyorum

Kendi aralarinda bir alfa erkeklik muhabbetleri vardi onlarin bir ara hatta youtubeda da denk geldim. Onlari okusaniz kopmalik. ama.belli bir forum yok bildigim olsa onlardan da baya malzeme cikar bence.
Onu hiç bilmiyorum hiç denk gelmedim eşim ve ekürilerinden şahit olduğum hep araba muhabbetleri biraz da siyaset ve ekonomi. Çok sıkıcılar.

Aslında burda ortaya çıkması gerekiyordu fake olduğu, o yalan tutunca yenilerini eklemiştir.
Baya bir kişi garipsemişti o zaman. Derslere bakamıyorum, kişisel sorunlarım var vb diyerek atlatmıştı. Ancak sonrasında teknik mesajlar da yazdı. Bilgi topladığı, sorunca cevabını veren biri vardı yakınında muhakkak. filmdelisi asıl bilgisayar mühendisi olan eşi demişti sanırım.

Neyse gittim ben. 3. 2. 1.

Yok ya alakaları yok. Baktım şimdi kızın ilk sayfa yorumlarına nerdeyse bütün yorumları sataşma. Bi de random falan gülmüş. Milena daha sakin daha oturaklı biri.

Mune abla biz de maksat muhabbet olsun işte yoksa çok önemli değil nasılsa kimseyi dolandırmamış ya da Bi zararı olmamış. Kendince eğlenmiş işte çok da önemli değil
Yoo gayette merak ediyos yani ne muhabbeti
Duygularımızı dolandirdi yetmiyo mu

Babası ev yaptırıyordu kendine yakın. Kayinailesi "nasıl olur biz yaptırırız" diyordu ama bunlar istemiyordu. İşte zenginlik böyle bir şey arkadaşlar Bir gün onlar gelecek diye masa hazırlamış foto atmıştı.
Ben nedense en son artık suphelenmistim birden bire her şeyini ifşa ediyordu. Düğün balayı falan. En son iskillendim ehehshshsg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…