- 3 Mart 2017
- 1.462
- 3.473
- 27
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.961
Babası bilmem kaç dilli yetiştirmişti onu ama niye öyle diyorsunuz?!Ben ilk şeyde kıllanmıştım. Bunun rus yengesi vardı, yeğenlerini göstermiyordu. Hatta kıskanıyordu sassy'i. Neyse açtığı konuda yengegil kendi arasında Rusça konuşuyor sassy çatır çatır anlıyor, neymiş babası ona zamanında Rusça mi öğretmiş ne öyle bir şey. Yıllarca rus dili ve edebiyatı okudum, yengeyi ben öyle şakır şakır anlayamam. Ordan aymıştım ben ilk
Bilgisayar mühendisi olduğu tabii ki.Aklıma çok acayip şeyler geliyor, ama daha çok veri lazım. Mesela ilk yalanı neydi?
Bu gece sabahlayacak olmamın sorumlusu sensin.
Yok biz fotolarını kullandığı kızdan bahsettik. Instagram hesabı. Sassy'nin profili değil.evet bende ekli ama profil iptalinden bir şey çıkmıyor
Fantaziye bakın hele…Bilinen bir forumda da yazarlığım var oradaki erkekler burada kadın kılığında dolaşıp yakayı ele verdilerini itiraf ediyorlar ama zinhar nick paylaşmıyorlar
Estağfurullah karşınızdaki insanların kurguları güçlü oluyor.Mune sağolsun hanım kişiliğinden diyemiyo ama bildiğin biz saf gibi herşeye inanıyoruz
Daha neler vardır kimbilir yahu burada bir erkek doğurdu çocuğunu büyüttü daha ne olsun
Foruma ilk geri geldiğimde fakemişim gibi yaklaşılıyordu bana, sebebini yeni yeni anlıyorumMune sağolsun hanım kişiliğinden diyemiyo ama bildiğin biz saf gibi herşeye inanıyoruz
Daha neler vardır kimbilir yahu burada bir erkek doğurdu çocuğunu büyüttü daha ne olsun
Ya benim de bebe ne güzel uyudu tam uyicaktım daldım buraya uykum da kactıu gece sabahlayacak olmamın sorumlusu sensin.
Onlar arabalardan oyun konsollarından ve ayıplı şeylerden bahsederler tahmin etmek zor değil
Aslında burda ortaya çıkması gerekiyordu fake olduğu, o yalan tutunca yenilerini eklemiştir.Bilgisayar mühendisi olduğu tabii ki.
Onu hiç bilmiyorum hiç denk gelmedimKendi aralarinda bir alfa erkeklik muhabbetleri vardi onlarin bir ara hatta youtubeda da denk geldim. Onlari okusaniz kopmalik.ama.belli bir forum yok bildigim olsa onlardan da baya malzeme cikar bence.
Baya bir kişi garipsemişti o zaman. Derslere bakamıyorum, kişisel sorunlarım var vb diyerek atlatmıştı. Ancak sonrasında teknik mesajlar da yazdı. Bilgi topladığı, sorunca cevabını veren biri vardı yakınında muhakkak.Aslında burda ortaya çıkması gerekiyordu fake olduğu, o yalan tutunca yenilerini eklemiştir.
Yok ya alakaları yok. Baktım şimdi kızın ilk sayfa yorumlarına nerdeyse bütün yorumları sataşma. Bi de random falan gülmüş. Milena daha sakin daha oturaklı biri.Milena'yı yorumlarından hatırlıyorum o da benim gibi eski üyelerden, fake olacağını düşünmüyorum açıkçası. Eğer fakese ağır tedavi görmesi gerek işsizlikten -okursan Milena fake olduğunu düşünmüyorum- :)
Mune abla biz de maksat muhabbet olsun işte yoksa çok önemli değil nasılsa kimseyi dolandırmamış ya da Bi zararı olmamış. Kendince eğlenmiş işte çok da önemli değilEstağfurullah karşınızdaki insanların kurguları güçlü oluyor.
Yoo gayette merak ediyos yani ne muhabbetiMune abla biz de maksat muhabbet olsun işte yoksa çok önemli değil nasılsa kimseyi dolandırmamış ya da Bi zararı olmamış. Kendince eğlenmiş işte çok da önemli değil
İtiraf et meraktan çatlıyorsunMune abla biz de maksat muhabbet olsun işte yoksa çok önemli değil nasılsa kimseyi dolandırmamış ya da Bi zararı olmamış. Kendince eğlenmiş işte çok da önemli değil
Yok kız valla can sıkıntısı.İtiraf et meraktan çatlıyorsun
Eltisini dövüp, dişleyen üyeyi bul oku.Allah'ım inşallah buralardan yeni birisi de yalancı, düzenbaz, sahtekar çıkar da biraz onun da dedikodusunu yaparız amin
Çok boşlukta kaldım artık sasssy mevzu eskimeye başladı
Kan vahşet kaos istiyorum
Onlar kocasının bilgileri ya…Berkeley'de master yapmış, Huawei yazılımlarında katkı sağlamış ve bunca başarıya rağmen gidip elbise kombini ile ilgili app çıkarmış. Ben bunları yapsam app olarak elbise kombini mi çıkarırım; saçma.
Oooo oda eskidiEltisini dövüp, dişleyen üyeyi bul oku.
O konu eskimez Bi kere.Oooo oda eskidi
Fakeler daha eğlenceli