- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.459
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.941
BenOfffffff… ben kim niye gönderdi ki buraya, bu gece erken yatacaktım güya
evet bende ekli ama profil iptalinden bir şey çıkmıyorSayfası eskiden açıktı, şuan kapalıymış takip isteği gerekiyor.
Yani link atmamın da manası kalmamış.
Bilinen bir forumda da yazarlığım var oradaki erkekler burada kadın kılığında dolaşıp yakayı ele verdilerini itiraf ediyorlar ama zinhar nick paylaşmıyorlarMune sağolsun hanım kişiliğinden diyemiyo ama bildiğin biz saf gibi herşeye inanıyoruz
Daha neler vardır kimbilir yahu burada bir erkek doğurdu çocuğunu büyüttü daha ne olsun
Herkes aramızdaBilinen bir forumda da yazarlığım var oradaki erkekler burada kadın kılığında dolaşıp yakayı ele verdilerini itiraf ediyorlar ama zinhar nick paylaşmıyorlar
Boş insan cok memleketteBilinen bir forumda da yazarlığım var oradaki erkekler burada kadın kılığında dolaşıp yakayı ele verdilerini itiraf ediyorlar ama zinhar nick paylaşmıyorlar
Gelsin şu an kendimi Mune'ye ispatlayabilirim. Alnım ak çok şükürDemek aynı zamanda üye oldunuz. Hımmmm
Bizi başka forumla mı aldatıyorsunBilinen bir forumda da yazarlığım var oradaki erkekler burada kadın kılığında dolaşıp yakayı ele verdilerini itiraf ediyorlar ama zinhar nick paylaşmıyorlar
Bu kadar kadının toplandığı yeri erkek olsam ben merak eder miydim bilemiyorumBoş insan cok memlekette
Oradaki yazarlığım çok eski balım bura daha çok sarınca orayı boşladımBizi başka forumla mı aldatıyorsun
Bu kadar kadının toplandığı yeri erkek olsam ben merak eder miydim bilemiyorum
Ayy ne gircen ya ne konuştukları belli hepsi pisErkek forumu olsa ben meraktan girerdim ya.
Yedi düvel Sassy diye diye kızın hesabına çullanmışsa demek…Sayfası eskiden açıktı, şuan kapalıymış takip isteği gerekiyor.
Yani link atmamın da manası kalmamış.
Zaten aksini yapmak için bir sıkıntı olması gerekir insanda.Gelsin şu an kendimi Mune'ye ispatlayabilirim. Alnım ak çok şükür
Onlar arabalardan oyun konsollarından ve ayıplı şeylerden bahsederler tahmin etmek zor değilErkek forumu olsa ben meraktan girerdim ya.
Ya niye öyle diyorsun. Müge anlıya çıkmıştı ya bi erkek kadın kılığına girip evlenmiş üstüne diploması olmadığı halde yıllarca hemşirelik yapmış hastaneden de çocuk kaçırmış ona da annelik yapmış 25 sene boyunca kocası ve kız anlamamış erkek olduğunu. 25 sene sonra ölünce hastanede demişler bu senin annen olamaz diye. Biz o kadar saf değiliz bence.Mune sağolsun hanım kişiliğinden diyemiyo ama bildiğin biz saf gibi herşeye inanıyoruz
Daha neler vardır kimbilir yahu burada bir erkek doğurdu çocuğunu büyüttü daha ne olsun
İşte hep kendisini gösterme cabası asla ulasamayacağı bir hayali burada yaratmıs kendisi calıyor kendisi oynuyorZaten aksini yapmak için bir sıkıntı olması gerekir insanda.
Anonim kişileriz, e sokağını evini çalıştığın kurumu da söylemediğin takdirde, kim ne bilsin sen necisin, ne yaparsın.
Ha bile bile açık profiller vardır, onlar da zaten kendini gizlemiyor bibi gibi, bir çekinceleri yok.
Benim sassy de en sinirlendiğim şey, imrendirme çabası idi.
Millet konu açıyor imkansızlıktan vs den, ülkece zor yıllar yaşıyoruz yani o fotoları atmaktaki amacın nedir senin?
İstediğin hayatı yaşa zaten sosyal hesaplarında yapabiliyorsun, burada her kesimden insan var.
Hayalini dahi kuramayacağı şeyi gösterip ‘yok cnm burası özel bir oda havuzu’ gibi attım şuan, ne yani bu?
Teşekkür et geç, detay detay detay ıyhhj.
Sahiden şöyle bir mesajlarına baktım da sürekli paradan bahsetmesini eleştiren herkese "allah sana daha çok versin" gibi cevapları var. Değişik değişik detaylar, şu an okuyunca tuhaf geliyor. İyi ki evlilik sürecinde burada değilmişim, insanları parasıyla dövmüş avrupa yakası şahika gibiZaten aksini yapmak için bir sıkıntı olması gerekir insanda.
Anonim kişileriz, e sokağını evini çalıştığın kurumu da söylemediğin takdirde, kim ne bilsin sen necisin, ne yaparsın.
Ha bile bile açık profiller vardır, onlar da zaten kendini gizlemiyor bibi gibi, bir çekinceleri yok.
Benim sassy de en sinirlendiğim şey, imrendirme çabası idi.
Millet konu açıyor imkansızlıktan vs den, ülkece zor yıllar yaşıyoruz yani o fotoları atmaktaki amacın nedir senin?
İstediğin hayatı yaşa zaten sosyal hesaplarında yapabiliyorsun, burada her kesimden insan var.
Hayalini dahi kuramayacağı şeyi gösterip ‘yok cnm burası özel bir oda havuzu’ gibi attım şuan, ne yani bu?
Teşekkür et geç, detay detay detay ıyhhj.
Kız erkekler cok meraklı ve dedikoducuBu kadar kadının toplandığı yeri erkek olsam ben merak eder miydim bilemiyorum