Hepsini okuyup geldim. Öncelikle ben de çok şaşkınım çünkü Sassy forumda en şüphelenmeyeceğim üyelerden biriydi. Hemen hemen aynı zamanda üye olmuştuk ve ben forumda çok aktif olmasam da onun konularını hep okurdum. Hani fake üyeler genelde kopuk kopuk konu açarlar ya onun hikayeleri hep birbiriyle bağlantılıydı ve hiç çelişki görmemiştim. Profiline farklı açılardan aynı fotoğrafları atıyordu vs.. Kaldı ki reelde görüştüğü üyeler de vardı Milana gibi..
Ben hala anlattıklarının tamamının değil bir kısmının yalan olduğunu düşünüyorum çünkü öbür türlü mümkün değil. Mesela ben Amerika'ya taşınırken ona danışmıştım ve gayet orada yaşamış biri olarak anlatmıştı. Gittiğimde söylediklerinin doğru olduğunu gördüm. Hani Amerika'da yaşamamış biri bu kadar ince detay bilemez.
Önceki sayfalarda yazılanlardan birkaç şey dikkatimi çekti:
Annesi dermatologdu. Yani bir yerde böyle yazmıştı. Buna adım kadar eminim.
Bu forumda açtığı ilk konuydu. Bu detay bana da çok garip gelmişti. Bilgisayar mühendisliği okuduğunu söylemişti ve hatırladığım kadarıyla binary ile yazılmış bir mesajı çözemiyordu. Ben yazılım geliştiriciyim (gerçekten
) mühendis değilim ama buna rağmen ilk öğrendiğimiz şey binary coding idi. Bir bilgisayar mühendisinin bunu bilmemesi aşırı tuhaftı. Hatta o zaman konusuna yazanlar da çok garipsemişti diye hatırlıyorum. Dersleri sallıyorum ben diye geçiştirmişti.
Uzun yıllar sahte bir kişiliği sürdürdüğünü bilmek, hem de kusursuzca, çok garip.. Umarım her kimse akıl sağlığı yerindedir. Benim kızdığım iki nokta olur kendisine. 1- Milana'yı bu kadar alenen kandırması. 2- Onca insana kanser gibi bir hastalığı kullanarak burada vicdan yaptırması. Çok yazık gerçekten..
Bana da yazar mısınız? Yüzünü görmüşlüğüm yok ama attığı bazı fotoları gördüm. Bakmak isterim.
Offfffff… ben kim niye gönderdi ki buraya, bu gece erken yatacaktım güya