- 2 Ağustos 2008
- 1.708
- 2.810
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.921
Milena'yı yorumlarından hatırlıyorum o da benim gibi eski üyelerden, fake olacağını düşünmüyorum açıkçası. Eğer fakese ağır tedavi görmesi gerek işsizlikten -okursan Milena fake olduğunu düşünmüyorum- :)Milena elindeki fotoları filmdelisine atarsa bu iş çözülür. Eğer farklı fotolarsa ona gerçek yüzünü göstermiş. Eğer aynı fotolarsa milena da fake. Ki hiç beklemiyorum gerçekten eski Bi üye ama bilemedim.
Neden olmasın.geçmişi deşersek hararetli topiclerde birbirimizi desteklediğimiz de görülür. Bu durumda yoksa ben.....!
Milana ve film delisinin yazdıklarını kaçırma yeter. Şimdi anlatmasi uzun sürerAy nolmuş okuyorum ama ne kaçırdım acaba.
Ahajhjdhsj sen iyice dedektif rolüne büründünAklıma çok acayip şeyler geliyor, ama daha çok veri lazım. Mesela ilk yalanı neydi?
bunlar Ro***ry kermeslerdeydi aslında ben sorsam öğrenirim lakin bu işlerde yalan söylemesi bana saçma geliyor halaKv nin sunumcu olması ilk anda bana çok garip gelmişti.
Annesi dermatologdu. Yani bir yerde böyle yazmıştı. Buna adım kadar eminim.Bir değil iki doktor , annesi de cocuk doktoruydu ve çocuklarımla ilgili ne sorsam cevap verirdi
Bu forumda açtığı ilk konuydu. Bu detay bana da çok garip gelmişti. Bilgisayar mühendisliği okuduğunu söylemişti ve hatırladığım kadarıyla binary ile yazılmış bir mesajı çözemiyordu. Ben yazılım geliştiriciyim (gerçektenŞaşırmıştım nasıl olur da CS öğrencisi bu kadar temel bir şeyi bilmez diye.
Bana da yazar mısınız? Yüzünü görmüşlüğüm yok ama attığı bazı fotoları gördüm. Bakmak isterim.Kadını deşifre etmek istemiyorum yoksa sassy i koruma mevzusu değil bu.
Gidip da ona ben söyleyemedim, sassy söylediğine göre yakın arkadaşı onun
Şimdi burada bir yayınlasam ya da adını söylesem gerçekten mevzu fenalaşır ve o genç hanımın özel hayat ihlaline girmek istemiyorum.
Merak edene özelden yazarım, sayfasına girip bakabilirler.
Sansürlü kısmı dahi anlamıyorum;/bunlar Ro***ry kermeslerdeydi aslında ben sorsam öğrenirim lakin bu işlerde yalan söylemesi bana saçma geliyor hala
Kız o konuşuldu ya, burda paylaştığı gelinlikle milanaya attığı farklıymış. Filmdelisi de yazdı sassynin buraya attığı fotolar, filmdelisinin takip ettiği instagram hesabına aitmişMilena elindeki fotoları filmdelisine atarsa bu iş çözülür. Eğer farklı fotolarsa ona gerçek yüzünü göstermiş. Eğer aynı fotolarsa milena da fake. Ki hiç beklemiyorum gerçekten eski Bi üye ama bilemedim.
Boşuna mı Agatha Christie okudum o kadarAhajhjdhsj sen iyice dedektif rolüne büründün
2 harf ekleyeceksiniz alt TArafıSansürlü kısmı dahi anlamıyorum;/
Demek aynı zamanda üye oldunuz. Hımmmm. Öncelikle ben de çok şaşkınım çünkü Sassy forumda en şüphelenmeyeceğim üyelerden biriydi. Hemen hemen aynı zamanda üye olmuştuk
Aynen tam da dediğiniz gibi binary coding hakkındaki sorusu; oldukça garipsemistim. Halbuki en temel şeylerden biridir bu.Bu forumda açtığı ilk konuydu. Bu detay bana da çok garip gelmişti. Bilgisayar mühendisliği okuduğunu söylemişti ve hatırladığım kadarıyla binary ile yazılmış bir mesajı çözemiyordu. Ben yazılım geliştiriciyim (gerçekten) mühendis değilim ama buna rağmen ilk öğrendiğimiz şey binary coding idi. Bir bilgisayar mühendisinin bunu bilmemesi aşırı tuhaftı. Hatta o zaman konusuna yazanlar da çok garipsemişti diye hatırlıyorum. Dersleri sallıyorum ben diye geçiştirmişti.
Fotoları görmeden inanmamKız o konuşuldu ya, burda paylaştığı gelinlikle milanaya attığı farklıymış. Filmdelisi de yazdı sassynin buraya attığı fotolar, filmdelisinin takip ettiği instagram hesabına aitmiş
Sayfası eskiden açıktı, şuan kapalıymış takip isteği gerekiyor.Hepsini okuyup geldim. Öncelikle ben de çok şaşkınım çünkü Sassy forumda en şüphelenmeyeceğim üyelerden biriydi. Hemen hemen aynı zamanda üye olmuştuk ve ben forumda çok aktif olmasam da onun konularını hep okurdum. Hani fake üyeler genelde kopuk kopuk konu açarlar ya onun hikayeleri hep birbiriyle bağlantılıydı ve hiç çelişki görmemiştim. Profiline farklı açılardan aynı fotoğrafları atıyordu vs.. Kaldı ki reelde görüştüğü üyeler de vardı Milana gibi..
Ben hala anlattıklarının tamamının değil bir kısmının yalan olduğunu düşünüyorum çünkü öbür türlü mümkün değil. Mesela ben Amerika'ya taşınırken ona danışmıştım ve gayet orada yaşamış biri olarak anlatmıştı. Gittiğimde söylediklerinin doğru olduğunu gördüm. Hani Amerika'da yaşamamış biri bu kadar ince detay bilemez.
Önceki sayfalarda yazılanlardan birkaç şey dikkatimi çekti:
Annesi dermatologdu. Yani bir yerde böyle yazmıştı. Buna adım kadar eminim.
Bu forumda açtığı ilk konuydu. Bu detay bana da çok garip gelmişti. Bilgisayar mühendisliği okuduğunu söylemişti ve hatırladığım kadarıyla binary ile yazılmış bir mesajı çözemiyordu. Ben yazılım geliştiriciyim (gerçekten) mühendis değilim ama buna rağmen ilk öğrendiğimiz şey binary coding idi. Bir bilgisayar mühendisinin bunu bilmemesi aşırı tuhaftı. Hatta o zaman konusuna yazanlar da çok garipsemişti diye hatırlıyorum. Dersleri sallıyorum ben diye geçiştirmişti.
Uzun yıllar sahte bir kişiliği sürdürdüğünü bilmek, hem de kusursuzca, çok garip.. Umarım her kimse akıl sağlığı yerindedir. Benim kızdığım iki nokta olur kendisine. 1- Milana'yı bu kadar alenen kandırması. 2- Onca insana kanser gibi bir hastalığı kullanarak burada vicdan yaptırması. Çok yazık gerçekten..
Bana da yazar mısınız? Yüzünü görmüşlüğüm yok ama attığı bazı fotoları gördüm. Bakmak isterim.
Offfffff… ben kim niye gönderdi ki buraya, bu gece erken yatacaktım güya