- 3 Temmuz 2022
- 4.393
- 12.698
- 27
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.881
Kız bu nasıl yalan tamlamasıBen ilk şeyde kıllanmıştım. Bunun rus yengesi vardı, yeğenlerini göstermiyordu. Hatta kıskanıyordu sassy'i. Neyse açtığı konuda yenge kendi arasında Rusça konuşuyor sassy çatır çatır anlıyor, neymiş babası ona zamanında Rusça mi öğretmiş ne öyle bir şey. Yıllarca rus dili ve edebiyatı okudum, yengeyi ben öyle şakır şakır anlayamam. Ordan aymıştım ben ilk
Milana mıAma nick milana
Kız bu nasıl yalan tamlaması
Geceleri yatmadan önce ben de 2-3 sezonluk dizi cekiyorum da böyle prodüksiyonlusunu görmedimHikayede bi de kıskanç fesat rus yenge olmasın mı yani demiş olabilir
İyisin iyi, bu sayfaya kadar sağlam gelmek başarı bence, kimseyi tanımıyoruz hem deMilana mıne bileyim Pp de kitaplı neyin olunca beynim öyle okudu zaar.
Sizin lisans alaniniz edebiyat mi? Ya da dil? Yorumlarinizdan ve uslubunuzdan en azindan iyi bir kitap okuyucusu oldugunuzu söyleyebilirim.Ahahahh hayır Milena'nın nickinin Kafka'nın "Milena'ya Mektuplar" kitabından geldiğini düşündüm ki bence %100 öyle.
Ders vermesi lazım böyle yalan söylemek herkesin harcı değilKız bu nasıl yalan tamlaması
kimi okusam başka fikir oluşuyor kafamda.Tam bişey düşünüyorum bi bakıyorum Milana yazmış fikrimi çürütmüş
Teşekkür ederimSizin lisans alaniniz edebiyat mi? Ya da dil? Yorumlarinizdan ve uslubunuzdan en azindan iyi bir kitap okuyucusu oldugunuzu söyleyebilirim.
Bak sassy hâlâ aktiftir buradadır.İyisin iyi, bu sayfaya kadar sağlam gelmek başarı bence, kimseyi tanımıyoruz hem de
Belkide bu sefer kendi olarak yazarBak sassy hâlâ aktiftir buradadır.
Bak görürsün illaki çıkar ama kendini belli etmez.
Bunca yalanı söyleyip yıllarca devam ettirmiş sonuçta
Hastalık bile olabilir ya hayal dünyasına bak.
Tüh bunu kaçırmışım.Bekarliga vedada önünde pasta masada otururken resimde atmıştı
Kendi olarak yazsa artık popülerliğini kaybeder devam etmeli benceBelkide bu sefer kendi olarak yazar
Aklıma çok acayip şeyler geliyor, ama daha çok veri lazım. Mesela ilk yalanı neydi?kimi okusam başka fikir oluşuyor kafamda.
Pasta beyazdıTüh bunu kaçırmışım.
Piyano önünde şampanya kadehiTüh bunu kaçırmışım.