- 18 Mart 2021
- 11.542
- 63.662
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.901
Kendi hastaligiydi galiba.Aklıma çok acayip şeyler geliyor, ama daha çok veri lazım. Mesela ilk yalanı neydi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi hastaligiydi galiba.Aklıma çok acayip şeyler geliyor, ama daha çok veri lazım. Mesela ilk yalanı neydi?
Belkide dikkat cekmez ,doğru diyorsun cemosumKendi olarak yazsa artık popülerliğini kaybeder devam etmeli bence
Yok orayı kaçırmışım.Piyano önünde şampanya kadehi
Tuuhhh beeeYok orayı kaçırmışım.
Bana sorma bacım ben böyle okuyorum. Bi tek Bi konuda tartıştığımızı hatırlıyorum. Gittiğini bile farketmedim.Aklıma çok acayip şeyler geliyor, ama daha çok veri lazım. Mesela ilk yalanı neydi?
Yalan mıymış oKendi hastaligiydi galiba.
Zaten bir sürü gereksiz ayrıntıyı biliyormuşum.Tuuhhh beee
Kv nin sunumcu olması ilk anda bana çok garip gelmişti.eveet okudum geldim. Herkesin merak ettiği gibi benim de tek merakım Milena 'nın anlattıklarını okuyup tam ikna oluyorum, hatta forumdan yardım ettiği insanların yazdıklrını da okuyorum ikna oluyorum. Acaba başkalarıyla dalga geçmek için kendisini sadece Milena'ya mıı ifşa etti sonra paralel evren fotodaki kişi ifşa olunca belki komple fakeim dedi.
Kafamda oturmayan diğer konularsa, bu kadar aristokrat ailede yetişen ve sosyal hayatı arkadaşları olan bir kızın neden burada aşırı vakit geçirdiğiydi. Psikiyatrik, psikolojik destek alamaz mı nedir bu forum sevdası ünide vs.derdim.
Bir de her konuda üvey annesine, yengesine, kayınvalidesine sevgilisine vs. had bildirmesi hep winner olması.
Güncellemelerden haberin var mı? Bir şeylerden habersiz gibi duruyorsun.Bana sorma bacım ben böyle okuyorum. Bi tek Bi konuda tartıştığımızı hatırlıyorum. Gittiğini bile farketmedim.
Ne bileyim yaYalan mıymış o
Bencede canım beynimiz dolmuşZaten bir sürü gereksiz ayrıntıyı biliyormuşum.
Tam sassyden bahsedilirken ortaya çıkmanızşimdi bu konu hortlamışken ben de senelerdir girmemişken , ihale üstüme kalmaz umarım yoksa sassy ben miydim
Milena elindeki fotoları filmdelisine atarsa bu iş çözülür. Eğer farklı fotolarsa ona gerçek yüzünü göstermiş. Eğer aynı fotolarsa milena da fake. Ki hiç beklemiyorum gerçekten eski Bi üye ama bilemedim.eveet okudum geldim. Herkesin merak ettiği gibi benim de tek merakım Milena 'nın anlattıklarını okuyup tam ikna oluyorum, hatta forumdan yardım ettiği insanların yazdıklrını da okuyorum ikna oluyorum. Acaba başkalarıyla dalga geçmek için kendisini sadece Milena'ya mıı ifşa etti sonra paralel evren fotodaki kişi ifşa olunca belki komple fakeim dedi.
Kafamda oturmayan diğer konularsa, bu kadar aristokrat ailede yetişen ve sosyal hayatı arkadaşları olan bir kızın neden burada aşırı vakit geçirdiğiydi. Psikiyatrik, psikolojik destek alamaz mı nedir bu forum sevdası ünide vs.derdim.
Bir de her konuda üvey annesine, yengesine, kayınvalidesine sevgilisine vs. had bildirmesi hep winner olması.
Tam sassyden bahsedilirken ortaya çıkmanız
geçmişi deşersek hararetli topiclerde birbirimizi desteklediğimiz de görülür. Bu durumda yoksa ben.....!Tam sassyden bahsedilirken ortaya çıkmanız
Onda bişeyler var ama başka eski üye benceYorumlari okuya okuya gelirken varolmak üyenin eli begene carpinca ondan şuphelenilmesi ve kizin kendini aciklmaya calismasina patladim resmen sesli gulmustum.
Ay nolmuş okuyorum ama ne kaçırdım acaba.Güncellemelerden haberin var mı? Bir şeylerden habersiz gibi duruyorsun.