- 3 Nisan 2014
- 36.010
- 146.563
- Konu Sahibi feliscatus
Saçma sapan felsefik yazan değil mi o
he he o.
ben seviyordum onu eğleniyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saçma sapan felsefik yazan değil mi o
Neee ciddi misin? Sephoranın (nickini değiştirmiş sonradan) eşinden, eş ailesinden şikayet ettiği konuları falan var. Kudra çıkmasına şaşırdım o yüzden. Ama parçaları birleştirince o olduğu cidden anlaşılıyor
çocuk yok
yaşadığı şehir
üstün zekalı koca.
üslup
vs vs
Çok şaşırdım çünkü tarzları farklıydı yani ben mesela on kere de gelsem anlar insanlar sephora daha sakin nahif bir kadındı kudra bayaaa ofansıfdi cidden şaşırttı
nasıl sakindi?
her zaman dikine dikineydi bence
Kudranin gittiği gece de yalnız çok kıvılcımlı bir gece idi :d sephora nickli konularını bilmiyorum ama mlsf
Kız adıma dava açılacak diye gık demeye korkuyordum ahahahahs her şey bir üyenin savcı beye kek yapmak istemesiyle başlamıştı ahahahabsbOnda da ben yoktum
Kudranin gittiği gece de yalnız çok kıvılcımlı bir gece idi :d sephora nickli konularını bilmiyorum ama mlsf
Kız adıma dava açılacak diye gık demeye korkuyordum ahahahahs her şey bir üyenin savcı beye kek yapmak istemesiyle başlamıştı ahahahabsb
Neden gitti oKudranin gittiği gece de yalnız çok kıvılcımlı bir gece idi :d sephora nickli konularını bilmiyorum ama mlsf
Kız adıma dava açılacak diye gık demeye korkuyordum ahahahahs her şey bir üyenin savcı beye kek yapmak istemesiyle başlamıştı ahahahabsb
Ee tamam okudum ben o konuyu ordan neden gitti kiKız adıma dava açılacak diye gık demeye korkuyordum ahahahahs her şey bir üyenin savcı beye kek yapmak istemesiyle başlamıştı ahahahabsb
Kek yapılacak savcı için malum terör örgütüne mensup da olabilir diye bir yorum yapmıştı sanırım ahahshshs sonra olaylar olaylarNeden gitti o
Ya o neden gitti biri söylesin artık ahahshssbirde sassy herkese dava açacaktı
hakkında dava açılan varsa bi seslensin yav
Ben yıllaaaar önce siyasette takılırdım weiss diye biri vardı inşallah içinizden biri değildir Allah affetsin uyuz olurdum ona. Aklıma geldi birdenKek yapılacak savcı için malum terör örgütüne mensup da olabilir diye bir yorum yapmıştı sanırım ahahshshs sonra olaylar olaylar
Ee tamam okudum ben o konuyu ordan neden gitti ki
Kek yapılacak savcı için malum terör örgütüne mensup da olabilir diye bir yorum yapmıştı sanırım ahahshshs sonra olaylar olaylar
birde sassy herkese dava açacaktı
hakkında dava açılan varsa bi seslensin yav