KK Nostalji Treni 🫠

Eski üyeler seni tanıyor zaten milana ama olay o kadar anlamsız ve korkutucu ki . Seninle aynı gün üye olması kimsenin kafasında oturmuyor
Benim de oturmuyor , ilk defa farkına vardım burada yazılınca, çok anlamsız ve ürkütücü
Daha önce de yazdım ben foruma 2007 de üye oldum, 2010 Du galiba forumdan atıldım, sonra tekrar geldim vs vs yani sassy söylediği yaşta ise zaten 2007 de ilkokul bebesi falandır
Ama ikinci uyeligimin onunla aynı tarihte olması beni de çok düşündürüyor şu anda

Rica ederim arkadaşım.

Üyelik tarihlerinizi bilmiyorum da o ilkokulda üye olmayacağına göre gene fake çıkıyor di mi?
Yok o 2017 de üye olmuş ben 2007 de ilk üye oldum, sonra 2017 de tekrar üyelik aldığımda onunla aynı gün almışız, bu beni de çok urkuttu

Belki doktorun yakınlarında biri, hemşiresi, sekreteri, akrabası vs?

Belki doktorun yakınlarında biri, hemşiresi, sekreteri, akrabası vs?
Sekreteri mi acaba diye düşündüm ama mevzu sadece babası diil ki , kayinpederi, sevgilisi, annesi
Valla şimdi eşim geldi yanıma, ona anlattım dedim böyle böyle, dedi ki ben hiç bize gelmemesinden sadece telefonla gorusmenizden suphelenmistim ama sen toz kondurmuyordun hiç dedi

Forumdan niye atıldınız özel değilse? Hiç atılacak birine benzemiyorsunuz çok kendi halinde birisiniz.

Annesi koronada vefat etti yani doğruysa eğer
Ben çok öncesinden bahsediyorum
Elbette doktorlar cevap verir ama elimde ekran görüntüleri var , gayet samimi kızım vs yazan cevaplar bunlar
Bence anne baba gerçekten doktor olabilir ancak gösterdiği kadar üst segment değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…