- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.360
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.601
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bunu söyleyen üye de yani @filmdelisi de bana açıkçası "uyduruyor" gibi gelmiyor çünkü anladığım kadarıyla baya bir zaman geçmiş üzerinden ve bir çıkarı olsa o zaman söylerdi. Üstelik düğün balayı fotoğrafları da varmış. Onları ben şahsen görmedim. Bahsi geçen kişinin mesleğinin doğru olduğuna inanıyorum bu arada. Ancak aynı gün üyelik dışında da, size baya bir yardımı dokunmuş, size ekstra bir yakınlık gösterilmiş. Bakın kesin olarak şöyledir diyemiyorum ancak üzerinde durmanızı tavsiye ederim. Fark ettiyseniz onun bahsi açıldığında direkt olarak eski üyeler sizi de yazdı en yakınıydı diye. Bazı şeyler belki basit bir forum arkadaşlığı olmayabilir.
Yok şu anda kafamda deli sorular var zaten , ben filmdelisini de senelerdir biliyorum forumdan , hicbir zaman yalan söylediğini düşünmedim ya da gidip ona birsey sormadım, özelden yazmadım, yalan söyleyip iftira attığını düşünsem özelden yazar konuşurdum
Sonucta burada senelerdir var olan bir üye film delisi
Ben sadece senelerce bu kadar paylaşım yaptığım kişinin fake olduğuna inanmıyorum dedim ve eminim benim yerimde kim olsa inanmazdı
Bizim sassy ile yakinligimiz pat diye üye olduğumuz gün olmadı ki , onun annesiz büyümesi ve çocukluğunu anlattığı konulardan etkilendiğim ve onu burada savunduğum için iletişime geçtik, önceleri buradan özelden yazisiyorduk sonra telefon numaraları paylaşıldı vs vs
Hatta çok merak ettim şimdi whatsapdan bulup bakacağım ilk ne zaman yazismismaya başlamışız diye