KK Nostalji Treni 🫠

Öncelikle çok geçmiş olsun. Bunu söyleyen üye de yani @filmdelisi de bana açıkçası "uyduruyor" gibi gelmiyor çünkü anladığım kadarıyla baya bir zaman geçmiş üzerinden ve bir çıkarı olsa o zaman söylerdi. Üstelik düğün balayı fotoğrafları da varmış. Onları ben şahsen görmedim. Bahsi geçen kişinin mesleğinin doğru olduğuna inanıyorum bu arada. Ancak aynı gün üyelik dışında da, size baya bir yardımı dokunmuş, size ekstra bir yakınlık gösterilmiş. Bakın kesin olarak şöyledir diyemiyorum ancak üzerinde durmanızı tavsiye ederim. Fark ettiyseniz onun bahsi açıldığında direkt olarak eski üyeler sizi de yazdı en yakınıydı diye. Bazı şeyler belki basit bir forum arkadaşlığı olmayabilir.

Yok şu anda kafamda deli sorular var zaten , ben filmdelisini de senelerdir biliyorum forumdan , hicbir zaman yalan söylediğini düşünmedim ya da gidip ona birsey sormadım, özelden yazmadım, yalan söyleyip iftira attığını düşünsem özelden yazar konuşurdum
Sonucta burada senelerdir var olan bir üye film delisi
Ben sadece senelerce bu kadar paylaşım yaptığım kişinin fake olduğuna inanmıyorum dedim ve eminim benim yerimde kim olsa inanmazdı
Bizim sassy ile yakinligimiz pat diye üye olduğumuz gün olmadı ki , onun annesiz büyümesi ve çocukluğunu anlattığı konulardan etkilendiğim ve onu burada savunduğum için iletişime geçtik, önceleri buradan özelden yazisiyorduk sonra telefon numaraları paylaşıldı vs vs
Hatta çok merak ettim şimdi whatsapdan bulup bakacağım ilk ne zaman yazismismaya başlamışız diye

Açıkçası buradan bakılınca aslında bu durumun oldukça hastalıklı olduğu söylenebilir. Yıllarca bürünülen kişilik(ler), manevi evlat yerine konulacak kadar kurulan ilişkiler...
Gerçekten de insanın aklına oturmuyor bu durum. Dava edeceğini söyleyerek gerinirken aslında fos çıkması. Hattını kapatıp bu kadar yakın olduğu insanı dahi bilgilendirmemesi.
Bunca şeye rağmen hala gerçek olduğunu düşünecek kadar da iyimser olmak anlamlı gelmiyor.

Bu iyimserlik değil, paylaşılan konulardan dolayı anlam verememek , yani babası hakkında yalan söylediyse benim yazistigim doktor kimdi?
Annesi hakkında yalan söylediyse benim sorularıma cevap veren doktor kimdi?
Sevgilisi hakkında yalan söylediyse benim telefonda konuştuğumuz ve mesleğinde babasıyla alakalı konularda bana yardım eden adam kimdi?
Bu sorulara cevap bulamadığım için fake olduğuna inanmıyorum dedim
Mevzu iyimserlik değil, bu soruların cevaplarının mantigima oturmamasi

Açıkçası sizin onunla aynı kişi olduğunuzu düşündüm. Özellikle de üyelik tarihinden dolayı. Ama yönetim bunu bilir aynı kişi olsanız sizi banlardi galiba.
Hayir psikopat değilim
Beni burada tanıyan üye de var
Khomyuk Khomyuk bire bir tanışıp kahve içtik, çocuklarımız da aynı okulda okuyor , psikopat olmadığımı da bilir

Bu iyimserlik değil, paylaşılan konulardan dolayı anlam verememek , yani babası hakkında yalan söylediyse benim yazistigim doktor kimdi?
Sevgilisi hakkında yalan söylediyse benim telefonda konuştuğumuz ve mesleğinde babasıyla alakalı konularda bana yardım eden adam kimdi?
Bunu Nooption Nooption da merak ediyor. Babası ile mailleşmiş

Hayir psikopat değilim
Beni burada tanıyan üye de var
Khomyuk Khomyuk bire bir tanışıp kahve içtik, çocuklarımız da aynı okulda okuyor , psikopat olmadığımı da bilir
Eski üyeler seni tanıyor zaten milana ama olay o kadar anlamsız ve korkutucu ki . Seninle aynı gün üye olması kimsenin kafasında oturmuyor

Ben ailesi veya kendisinin sahip olduğu meslek/erkek arkadaş vs gibi şeylerde yalan söyleyip söylemediğini kastetmiyorum. Size cevap veren, hastalık konusunda yardımcı olan insanların reel olmadıklarını da iddia etmiyorum. Sadece anladığım ve gördüğüm kadarıyla kendisini daha yüksek bir konuma yerleştirip o konum üzerinden bir akış oluşturmuş. Kendisine olmak istediği bir hayatın hayalini kurmuş gibi.

Ben ailesi veya kendisinin sahip olduğu meslek/erkek arkadaş vs gibi şeylerde yalan söyleyip söylemediğini kastetmiyorum. Size cevap veren, hastalık konusunda yardımcı olan insanların reel olmadıklarını da iddia etmiyorum. Sadece anladığım ve gördüğüm kadarıyla kendisini daha yüksek bir konuma yerleştirip o konum üzerinden bir akış oluşturmuş. Kendisine olmak istediği bir hayatın hayalini kurmuş gibi.
Bence de yalanları gerçekle harmanlama durumu söz konusu

Benim beyin yandı. Bi ihtimal daha olabilir fakeyim derken asıl trollemiştir. 🙄
Bana da öyle geliyor sanki. Başka bir sebepten aslında fıyladı. Baştan savmak için de fakeyim dedi.
Fıyladı ne ya :KK53: kelime seçemedim🤣

Benim de görüştüğüm üyeler var. Yazdığımda ayıp bir şey yok. Bir şey yazıp kayboluyorsunuz. Birden fazla kişi kaldırıldı. Bazı sorulara cevap istemek hakkımızı ha cevaplar sizde değildir orası ayrı

Kaybolmak ne demek? 24 saat forumda olamam ki zaten 1.5 senedir aktif değilim, perşembe günü ev taşıdım. Ev yerleştiriyorum, tesadüfen sigara molada girdiğimde gördüm bu konuyu beni tagleyenler yüzünden, yorum yaptım ve çıktım, bugun yine sigara molamda gördüm artık çıkamadım bu kadar yorum yapıldığı için, benim de kafamda soru işaretleri oldu

Belki hastanede çalışıyordur doktorlarla bağlantısı olan Bi iş yapıyordur rica edince yardımcı oluyorlardır.🤷‍♀️

Kaybolmak ne demek? 24 saat forumda olamam ki zaten 1.5 senedir aktif değilim, perşembe günü ev taşıdım. Ev yerleştiriyorum, tesadüfen sigara molada girdiğimde gördüm bu konuyu beni tagleyenler yüzünden, yorum yaptım ve çıktım, bugun yine sigara molamda gördüm artık çıkamadım bu kadar yorum yapıldığı için, benim de kafamda soru işaretleri oldu
Ay çok tuhaf değil mi ya

X