KK Nostalji Treni 🫠

Teşhisi uzaktan mi koydu?

İşte l tarih çok ilginç geldi milena ikinizin aynı gun olup en yakının sen olması , sassy o kadar aktif ki her şeyin yalan olması bana da mümkün gelmiyor ama fakr olduğunu kendi itiraf etmjs

Aynı gün üyelik gerçekten çok enteresan
Bunu okuduğumdan beri düşünüyorum acaba benim çevremden biri mi diye , mevzu ben miyim diye ama mümkün değil çünkü forumda olduğumu o tarihte kimse bilmiyordu çevremden, yeniden üyelik aldığımı kimseye söylemedim senelerce , çok kafama takıldı benimde bu

Teşhisi uzaktan mi koydu?

Babama hastanede alzheimer denmedi ancak babamın doktoruna hiç güvenmediğim ve kendisiyle kötü bir geçmişim olduğu için babamın Mr sonuçlarını sassye attım, o da babasına gösterdi, babası detaylıca bi cevap yazmıştı ve evet alzheimer demisti ve goturebilecegjmiz bir doktor tavsiye etmişti
O dönem annemi bile ikna edemiyordum babamın alzheimer olduğuna, bende babasının mesajını okudum anneme ve sonra başka doktora götürüp kesin teşhisi aldik , babası ne dediyse doğru demisti

Korkutucu geldi seni 2011 den beri tanıyorum , yorumlarına hakimim tesadüf olma ihtimali de var . Çevrende biri böyle bir şeyi bilse de uğraşmaz . Sassynin kurduğu kişilik o kadar iyi yapılandırılmış ki . Hiç fark etmedin mi . Neler yalan neler gerçek ben onu da merak ettim

Yanlış anlamayın. Babası teşhis koydu diyorsunuz, bunu telefon üzerinden yaptı sanırım. Çok eski bir üye değilim o yüzden ne olup bittiğini de buradan öğrendim. Ama en azından artık bir hat kapatmak bile çok maliyetli bir durum. Bütün bankalarla vs yenilemek gerekmesi, kendisinin - eğer gerçekse- yurt dışı bağlantıları, ivy league, bunlara tek tek yeni numarasını tanıtması uzun bir iş.

Yani mahsuru yoksa, "babasıyla" telefonda görüşürken ya da nişanlısı ile, hiç içinizi gıcıklayan bir durum olup olmadığını sormak isterim.

Peki sizce bu olaylar patladıktan sonra hem üyelik iptali yapıp hem telefon numarasına kadar kapatıp bir daha haber vermeme nedeni nedir? Yani benim de burda yakın olduğum, telefon numaralarımız olan arkadaşlarım var. Yeni hatta geçecek olsam numaramı veririm. Ki sizinki kadar çok paylaşımımız yoktur onlarla muhtemelen

İnan hiç ama hiç şüphelenmedim , anlam veremediğim tek mevzu neden forumda saatlerce vakit gecirdigi ve buradaki insanların söylediklerine kafayı çok taktigiydi
Ona da hep söylerdim, ben senin yaşındayken hayatımı sokaklarda yaşardım niye foruma bu kadar çok giriyorsun derdim ama işte ailevi sorunları, büyüme şekli, amerikada yanliz hissetmesi kendini vs vs bunları söylediğinde de birsey diyemiyordum ama kandirildigimi hiç düşünmedim çünkü burada verdiği detaylar ile bizim özelden görüştüğümüz detaylar çok uyumluydu , babası, bilgisayar mühendisi olması, sevgilisinin babasının mesleği vs vs vs
Yani ben bilgisayarda bile bir konu olduğunda sorduğumda anında cevap veriyordu yani burada anlattığı tüm mevzulara özel hayatında da hakimdi

Hayir hicbirsey olmadı, bir önceki yorumumda da yazdım
Hem sadece babası değil annesi de farklı branşta bir doktordu, ben ona da çok soru sordum , bana yazışmaların ekran görüntüsünü atardı hep

Utandığı için iletişime geçmediğini dusundum açıkçası
Yani büyük ihtimalle ne kadar saf salak diyorsunuzdur bana ama gerçekten çok utandığı ve yüzüme bakmayacağı icin iletişime geçmediğini dusundum , ayrıca son 1.5 senedir bende babamın hastalığı ve yeni bir şehre adapte olmak da dahil pek çok sorunla bogustugum için çok üstünde durmadım
Aylarım hastanede babamla geçti, yani ne sassy ne başkasını düşünecek durumda değildim, forumdan bile aktif diilim 1.5 senedir , pek çok yeni üye tanımaz bile beni
Eskiden hergun burada olurdum ama vaktim yok maalesef yaşadığıklarim yuzunden

Çok tuhaf sizinle aynı gün üye olması sizinle yakınlığı falan. ilginc ve kafada oturmayan seyler. Fazla tesadüfi. Gerçekte tanıyor olabilir olmayabilir. Hiçbir şekilde hata etmeden bu denli yürütmesi de korkunç.

Kesinlikle korkunc ve ürkütücü yani gerçekten fake ise ( ki hala inanamiyorum) burada en çok kandırılan, tüm özel hayatını paylaşan, gerçekten inanılmaz paylaşımlar yapan kişi benim
Yani düşünüyorum ve içinden çıkamıyorum mevzunun

İnsanlara yalan söylemediyse neden utansın ki? Utanacak bir şeyi mi var?

Lütfen bana kızmayın ama sizin durum şu seviyeye gelmeye başladı

Hayir hicbirsey olmadı, bir önceki yorumumda da yazdım
Hem sadece babası değil annesi de farklı branşta bir doktordu, ben ona da çok soru sordum , bana yazışmaların ekran görüntüsünü atardı hep
Öncelikle çok geçmiş olsun. Bunu söyleyen üye de yani filmdelisi de bana açıkçası "uyduruyor" gibi gelmiyor çünkü anladığım kadarıyla baya bir zaman geçmiş üzerinden ve bir çıkarı olsa o zaman söylerdi. Üstelik düğün balayı fotoğrafları da varmış. Onları ben şahsen görmedim. Bahsi geçen kişinin mesleğinin doğru olduğuna inanıyorum bu arada. Ancak aynı gün üyelik dışında da, size baya bir yardımı dokunmuş, size ekstra bir yakınlık gösterilmiş. Bakın kesin olarak şöyledir diyemiyorum ancak üzerinde durmanızı tavsiye ederim. Fark ettiyseniz onun bahsi açıldığında direkt olarak eski üyeler sizi de yazdı en yakınıydı diye. Bazı şeyler belki basit bir forum arkadaşlığı olmayabilir.

Açıkçası sizin onunla aynı kişi olduğunuzu düşündüm. Özellikle de üyelik tarihinden dolayı. Ama yönetim bunu bilir aynı kişi olsanız sizi banlardi galiba.

Geçen gece uykum kaçtı da biraz okudum.

Sassyyy’nin fake olduğu söylenmiş.

Şaşırıldığına çok şaşırdım yalan değil.

Hiç unutmam; bir konuda covid ve sokağa çıkma yasaklarından bahsediliyordu. Kendisi bu yasaklardan hiç hoşlanmadığını hatta ilk gevşemelerde kendisini dışarı attığını söyledi.

O zaman anlamıştım.

Kronik hastalığı olan ben de dahil kişiler nasıl bu hastalıktan korkmaz?

Benim de görüştüğüm üyeler var. Yazdığımda ayıp bir şey yok. Bir şey yazıp kayboluyorsunuz. Birden fazla kişi kaldırıldı. Bazı sorulara cevap istemek hakkımızı ha cevaplar sizde değildir orası ayrı

Geçmiş olsun en çok siz kandırılmışsınız malesef

Açıkçası buradan bakılınca aslında bu durumun oldukça hastalıklı olduğu söylenebilir. Yıllarca bürünülen kişilik(ler), manevi evlat yerine konulacak kadar kurulan ilişkiler...
Gerçekten de insanın aklına oturmuyor bu durum. Dava edeceğini söyleyerek gerinirken aslında fos çıkması. Hattını kapatıp bu kadar yakın olduğu insanı dahi bilgilendirmemesi.
Bunca şeye rağmen hala gerçek olduğunu düşünecek kadar da iyimser olmak anlamlı gelmiyor.

Benim yeğenimin ameliyatını ayrıntısına kadar anlattı babası. Çocuğun doktoru ile birebir aynı şeyleri söyledi ki çocuğun doktoru Türkiye de sayılı beyin cerrahlarından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…