KK Nostalji Treni 🫠

Valla acaba doktorun sekreteri mi diye düşündüm az önce
Ama sevgilisi, sevgilisinin babası, onlar apayrı mesleklerde ve o konularda da yardımcı oldu bana hep
Yani olabilir bence Bi yerden tanışıklığı. Benim de hepimizin de bi çok meslekten tanıdığı vardır. Rica edince de çoğu kırmaz yardımcı olur. De bu kız niye uğraştı bu kadar orasını anlamak zor.

Biraz daha dursa demek ameliyatlara da girecekmiş

O değil de herkesin tıbbi bir problemini çözmüş sassy, yardımsever biriymiş baya.

Selam bu arada
O konuda tekrar çok teşekkür ederim ona burayı okuyorsa. Ne kadar fake olsa da p durumda yanımda oldu ve bana çok destek oldu. Sürekli sordu. Bunu asla yabana atamam. Ama keşke böyle olmasaydı

Ama o pek çok kişiye yardım ediyordu , babası da öyle yani babam dediği kişi en azından, bana anormal gelmiyor çünkü bende elimden geldiğince herkese yardım ederdim , depremden sonra çok fena dolandirildim etmiyorum artık

O konuda tekrar çok teşekkür ederim ona burayı okuyorsa. Ne kadar fake olsa da p durumda yanımda oldu ve bana çok destek oldu. Sürekli sordu. Bunu asla yabana atamam. Ama keşke böyle olmasaydı
Belki herşeyin farklı bir açıklaması vardır. Okudum biraz yazılanları da belki fake değildir de uğraşmak istemediğinden kaybolup gitmiştir. Belki başka problemleri vardır. Gerçi babam dediği doktorun çocuğu yok diyorsunuz ama belli de olmaz bu işler.

Babamın hastalığının ilk dönemlerinde babası sandığım kişinin o kadar yardımı dokundu ki bana , hakkını ödeyemem

Eğer bu soyledikleriniz gercekse organize bir sekilde kandirilmissiniz. hastanenin koymadigi teshisi sassynin babasi oldugunu soyledigi kisinin tavsiye ettigi doktor koymus teshisi, yanlis anlamadiysam. babanizin vasiyeti falan varmiydi? urkutucu geldi bu durum bana da ozellikle ayni gun uye olmaniz sizin uye oldugunuzu bilen sizi takip eden biri olmali. ama gene de kafama yatmadi boyle bile olsa neden sizle ayni gun uye olsun ki bir kac gun sonra olabilirdi

Yok artık iyice gerilim dizisine döndü

Üye olduğumda babam hasta değildi ki , bir sene sonra kondu teşhisi, hala hayatta babam bu arada , yani aklınıza gelenler mümkün değil , üye olduğumu da kimse bilmiyordu , mümkün değil yani çevremden biri olması, bende düşündüm tanıdığım biri mi diye ama gerçekten imkansız, uzun zaman kimseye söylemedim foruma geri döndüğümu

Siz görüntülü konuştunuz mu hiç? Fotoğraf kullanmakta bir şey yok çünkü.

Evet , attığı fotoğraflardaki kızdı
Ameliyatı döneminde konuştuk
O ameliyattayken ben saatlerce telefon başında bekledim , defalarca aradım sevgilisi ile konuştum
Yani ben fake diil dedikçe burada hep yanlış anlaşıldım ama diyorum ya bizim paylasimimiz o kadar farklıydı ki nasıl inanabilirim fake olduğuna
O beni gördü, ben onu gördüm telefonda bile olsa

Yok itiraf etmiş

Sasyy nin evlilik konuların da nişanlısına bazı tavırları ve davranışları olmuştu sürekli kendini haklı çıkaran sözleri ki bu hep vardı sizler daha iyi tanırsınız ama çok sert aşalayan tavrı çok fazlaydı
Heleki Bdv sürekli aynı kişiyi alıntı yapıp sürekli haklı çıkmaya çalışan dediğim dedik en son ben yazicam tavrı çok fazlaydı benim dikkatimi çekmişti...bunu bazı arkadaşlarla paylaşmıştım

Sonrası covit zamanı bana taktı Konu da alinti üstüne alinti sonra profilime geldi çok önceleri yazdıklarıma ve hangi konuya ne yazdım da beğenmedim yapt
takıntılı psikopat gibi ve sürekli mahkemeye vericem tavrı vardı hatta Sercan Demir oyle bir üyeyle kavga etti sonra benim profilime yazdı nefretle agresif sert tavırlı idi hatta Mune uyardı ve ban almıştı tamam farklı farklı üyeler var ama cidden bana takmıştı ve takip etmeye başladım değişik biriydi ...şüphelendim sonra yok oldu ve şuan yazılanları okuyorum..Ben şaşırmıyorum..demek bir kaç kişiliği olan biriymiş ki bu kadar konuşuluyor yani kimse öyle biri sanmadı düşünmedi şaşırdı gibi oldu..

Simdi yazılanları okudum bende böyle bir şey yaşadım yazmak istedim

hoş geldin.
benim yaşadığım şoku mu yaşıyorsun.
oturmayan şeyler de var dimi?
ben baktım google da canım. dediği kp rin dediği isimde oğlu yok. filmdeliai deyince baktım.
ama yanında yöresinde bu işleri kotaracak kuvette biri vardı kesin. o camiaya uzak biri değil anladığım kadarıyla. çünkü bu kanada lise diploması için konuşmuştuk sassyle benim oğlanın lisesi veriyordu. ertesi gün bana kp rim hangi okul diye sordu dedi bazı okulların belgeleri alınmıç iptal olmuş falan.

şu anda görüşmüyor musunuz?
whatsapptan falan?

Çoğu kişi hoşlanmıyordu bu yasaktan yalnız. O bunu sahte yapmaz ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…