- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.641
Mr bile çekiyordu
Biraz daha dursa demek ameliyatlara da girecekmiş
O değil de herkesin tıbbi bir problemini çözmüş sassy, yardımsever biriymiş baya.
Selam bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mr bile çekiyordu
Yani olabilir bence Bi yerden tanışıklığı. Benim de hepimizin de bi çok meslekten tanıdığı vardır. Rica edince de çoğu kırmaz yardımcı olur. De bu kız niye uğraştı bu kadar orasını anlamak zor.Valla acaba doktorun sekreteri mi diye düşündüm az önce
Ama sevgilisi, sevgilisinin babası, onlar apayrı mesleklerde ve o konularda da yardımcı oldu bana hep
Başkasının hayatını kopyaladıysa, resimlerini paylaştıysa ve bu suç dedilerse korkup kapatır.
O konuda tekrar çok teşekkür ederim ona burayı okuyorsa. Ne kadar fake olsa da p durumda yanımda oldu ve bana çok destek oldu. Sürekli sordu. Bunu asla yabana atamam. Ama keşke böyle olmasaydıBiraz daha dursa demek ameliyatlara da girecekmiş
O değil de herkesin tıbbi bir problemini çözmüş sassy, yardımsever biriymiş baya.
Selam bu arada
Ama o pek çok kişiye yardım ediyordu , babası da öyle yani babam dediği kişi en azından, bana anormal gelmiyor çünkü bende elimden geldiğince herkese yardım ederdim , depremden sonra çok fena dolandirildim etmiyorum artıkYani olabilir bence Bi yerden tanışıklığı. Benim de hepimizin de bi çok meslekten tanıdığı vardır. Rica edince de çoğu kırmaz yardımcı olur. De bu kız niye uğraştı bu kadar orasını anlamak zor.
Belki herşeyin farklı bir açıklaması vardır. Okudum biraz yazılanları da belki fake değildir de uğraşmak istemediğinden kaybolup gitmiştir. Belki başka problemleri vardır. Gerçi babam dediği doktorun çocuğu yok diyorsunuz ama belli de olmaz bu işler.O konuda tekrar çok teşekkür ederim ona burayı okuyorsa. Ne kadar fake olsa da p durumda yanımda oldu ve bana çok destek oldu. Sürekli sordu. Bunu asla yabana atamam. Ama keşke böyle olmasaydı
Babamın hastalığının ilk dönemlerinde babası sandığım kişinin o kadar yardımı dokundu ki bana , hakkını ödeyememO konuda tekrar çok teşekkür ederim ona burayı okuyorsa. Ne kadar fake olsa da p durumda yanımda oldu ve bana çok destek oldu. Sürekli sordu. Bunu asla yabana atamam. Ama keşke böyle olmasaydı
Eğer bu soyledikleriniz gercekse organize bir sekilde kandirilmissiniz. hastanenin koymadigi teshisi sassynin babasi oldugunu soyledigi kisinin tavsiye ettigi doktor koymus teshisi, yanlis anlamadiysam. babanizin vasiyeti falan varmiydi? urkutucu geldi bu durum bana da ozellikle ayni gun uye olmaniz sizin uye oldugunuzu bilen sizi takip eden biri olmali. ama gene de kafama yatmadi boyle bile olsa neden sizle ayni gun uye olsun ki bir kac gun sonra olabilirdiBabama hastanede alzheimer denmedi ancak babamın doktoruna hiç güvenmediğim ve kendisiyle kötü bir geçmişim olduğu için babamın Mr sonuçlarını sassye attım, o da babasına gösterdi, babası detaylıca bi cevap yazmıştı ve evet alzheimer demisti ve goturebilecegjmiz bir doktor tavsiye etmişti
O dönem annemi bile ikna edemiyordum babamın alzheimer olduğuna, bende babasının mesajını okudum anneme ve sonra başka doktora götürüp kesin teşhisi aldik , babası ne dediyse doğru demisti
Yok artık iyice gerilim dizisine döndüEğer bu soyledikleriniz gercekse organize bir sekilde kandirilmissiniz. hastanenin koymadigi teshisi sassynin babasi oldugunu soyledigi kisinin tavsiye ettigi doktor koymus teshisi, yanlis anlamadiysam. babanizin vasiyeti falan varmiydi? urkutucu geldi bu durum bana da ozellikle ayni gun uye olmaniz sizin uye oldugunuzu bilen sizi takip eden biri olmali. ama gene de kafama yatmadi boyle bile olsa neden sizle ayni gun uye olsun ki bir kac gun sonra olabilirdi
Siz görüntülü konuştunuz mu hiç? Fotoğraf kullanmakta bir şey yok çünkü.Valla bende tonla fotoğrafı var
Tüm ailesinin var , babası, sevgilisi, annesi vs vs
Of bilemiyorum valla
Eğer bu soyledikleriniz gercekse organize bir sekilde kandirilmissiniz. hastanenin koymadigi teshisi sassynin babasi oldugunu soyledigi kisinin tavsiye ettigi doktor koymus teshisi, yanlis anlamadiysam. babanizin vasiyeti falan varmiydi? urkutucu geldi bu durum bana da ozellikle ayni gun uye olmaniz sizin uye oldugunuzu bilen sizi takip eden biri olmali. ama gene de kafama yatmadi boyle bile olsa neden sizle ayni gun uye olsun ki bir kac gun sonra olabilirdi
Siz görüntülü konuştunuz mu hiç? Fotoğraf kullanmakta bir şey yok çünkü.
Yok itiraf etmişBelki herşeyin farklı bir açıklaması vardır. Okudum biraz yazılanları da belki fake değildir de uğraşmak istemediğinden kaybolup gitmiştir. Belki başka problemleri vardır. Gerçi babam dediği doktorun çocuğu yok diyorsunuz ama belli de olmaz bu işler.
gerildim okurkenYok artık iyice gerilim dizisine döndü
Üye olduğumda babam hasta değildi ki , bir sene sonra kondu teşhisi, hala hayatta babam bu arada , yani aklınıza gelenler mümkün değil , üye olduğumu da kimse bilmiyordu , mümkün değil yani çevremden biri olması, bende düşündüm tanıdığım biri mi diye ama gerçekten imkansız, uzun zaman kimseye söylemedim foruma geri döndüğümu
Thekhank vardı adı tam böyleydi sanırım oda fena kandırmıştı herkesiYok artık iyice gerilim dizisine döndü
Evet , attığı fotoğraflardaki kızdı
Ameliyatı döneminde konuştuk
O ameliyattayken ben saatlerce telefon başında bekledim , defalarca aradım sevgilisi ile konuştum
Yani ben fake diil dedikçe burada hep yanlış anlaşıldım ama diyorum ya bizim paylasimimiz o kadar farklıydı ki nasıl inanabilirim fake olduğuna
O beni gördü, ben onu gördüm telefonda bile olsa
Çoğu kişi hoşlanmıyordu bu yasaktan yalnız. O bunu sahte yapmaz ki.Geçen gece uykum kaçtı da biraz okudum.
Sassyyy’nin fake olduğu söylenmiş.
Şaşırıldığına çok şaşırdım yalan değil.
Hiç unutmam; bir konuda covid ve sokağa çıkma yasaklarından bahsediliyordu. Kendisi bu yasaklardan hiç hoşlanmadığını hatta ilk gevşemelerde kendisini dışarı attığını söyledi.
O zaman anlamıştım.
Kronik hastalığı olan ben de dahil kişiler nasıl bu hastalıktan korkmaz?