- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.459
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.541
Kaynı konu sahibinin üstüne yürümüştü sanki o konuda.Önceki konuyu hatırlıyor musun. Bi oyuncak meselesi vardı sanki, çocuklar oyuncak kavgası mı yapmıştı
TeveccühünüzÇok şey kaçırmışlar. Kırmış geçirmiştin bizi.
Çocuğa tokat mı atmıştı bişeyler vardı. Kadın çocuğumu ezemezsiniz diyince kayın üstüne yürümüştü öyle kalmış aklımdaKaynı konu sahibinin üstüne yürümüştü sanki o konuda.
Ne korkunç bi aile ortamı ya, şaka maka, hadsizlik varoşluk dizboyu.Çocuğa tokat mı atmıştı bişeyler vardı. Kadın çocuğumu ezemezsiniz diyince kayın üstüne yürümüştü öyle kalmış aklımda
Evet evet önce çocuk kavgası vardıÇocuğa tokat mı atmıştı bişeyler vardı. Kadın çocuğumu ezemezsiniz diyince kayın üstüne yürümüştü öyle kalmış aklımda
Valla bence başka türlü başa çıkamadı, kadın durup dururken delirmemiş yani. Baya baya tasarladı bence dayak olayınıNe korkunç bi aile ortamı ya, şaka maka, hadsizlik varoşluk dizboyu.
Bu kadın fight club misali dövmesin de napsın
Evet benim yine yüz kaslarım ağrıdı.TeveccühünüzBen de sizlere haykırmıştım, şu anda da gülmeye devam ediyorum
Evet tam böyle bir şeydi. Dediğim gibi stres haklıydı tek kusuru o karnıyarık ve kahve olmuştuÇocuğa tokat mı atmıştı bişeyler vardı. Kadın çocuğumu ezemezsiniz diyince kayın üstüne yürümüştü öyle kalmış aklımda
Ilk miydi bilmem de son olmayacağı kesin hfjsjdjskdk sonra gelsin gözyaşı soslu yemeklerValla bence başka türlü başa çıkamadı, kadın durup dururken delirmemiş yani. Baya baya tasarladı bence dayak olayını
Önce döv, sonra kocasına kahve yap. Gerçekten sürrealist tablo gibi olaylarIlk miydi bilmem de son olmayacağı kesin hfjsjdjskdk sonra gelsin gözyaşı soslu yemekler
Önce döv, sonra kocasına kahve yap. Gerçekten sürrealist tablo gibi olaylar
Ayyyyy delirdim dün gece ya. Çarpıntım başladı o konu yüzünden, çok sinirlendim bir konuya uzun zamandır ilk.Bu topiğin amacı ne ha amacı neeeee
Baya haddini bildirmişler ya yine, benim içimin yağları eridi şahsenAyyyyy delirdim dün gece ya. Çarpıntım başladı o konu yüzünden, çok sinirlendim bir konuya uzun zamandır ilk.
Ayyyyy delirdim dün gece ya. Çarpıntım başladı o konu yüzünden, çok sinirlendim bir konuya uzun zamandır ilk.
Gereken yapıldı.Baya haddini bildirmişler ya yine, benim içimin yağları eridi şahsen
Ay doğru ya, esas o mevzu ne oldu?Gereken yapıldı.
Ya şimdi milana nın açıklamasıyla sassy aklandı mı noldu
Hepsini şimdi okudum, hepinizin ağzına sağlık valla, ohAyyyyy delirdim dün gece ya. Çarpıntım başladı o konu yüzünden, çok sinirlendim bir konuya uzun zamandır ilk.
Bana o inandırıcı gelmediAy doğru ya, esas o mevzu ne oldu?
Hangi konu?Ayyyyy delirdim dün gece ya. Çarpıntım başladı o konu yüzünden, çok sinirlendim bir konuya uzun zamandır ilk.
Yüz yüze gorusmusler mi ?Bana o inandırıcı gelmedi
Kaldı ki neden inanalım ona
Hangi konu?