KK Nostalji Treni 🫠

Ben anlamadım
Bence burada başka bir şey dönüyor. Ne kadar sözüne güvenilir ki? Dediklerini kim destekleyecek merak ettim

Benim mi ne kadar sözüme güvenilir?
Elbette guvenmeyebilirsiniz sonuçta birbirimizi tanımıyoruz, ben burada sadece kendi görüşümü söylüyorum
Elbette haksız olabilirim , bende aldatılmış olabilirim ama seneler seneler süren bir birebir görüşmeden bahsediyoruz , telefon görüşmeleri, paylaşılan anlık videolar , babasıyla yazışmalar vs vs , yani aslında ankarada yaşasam kalkar giderim babasının hastanesine burda pek çok üye de biliyor babasının kim olduğunu
Zaten bana mantıksız gelen de bu , yani fake bir profil yaratmak istese bu kadar bilindik bir doktorun kızı olduğunu mu söyler insan?
Yani bu forumda binlerce kadın var , hiç mi biri kalkıp o doktora gitmez vs vs
Bana mantıksız gelen açıkçası bu
Evinin adresine kadar biliyorum, babasına halasina kadar biliyorum
Yani o yüzden çok saçma geliyor tüm bu mevzu bana

Milenanin yorumlarını severdim, sadece aynı tarihte üye olmaları sassynin fake olması hala onu savunmasi çok ilginç
Ben 2007 de beri bu foruma üyeyim yani kurulduğu günden bu yana
Sassy ne zaman üye oldu bilmiyorum ama büyük ihtimalle 2007 de daha ilkokulda falandir
Bir önceki yorumumda neden fake olduğuna inanmadigimi yazdim

siz hala görüşüyor musunuz? Filmdelisine fake olduğunu kendisi de itiraf etmiş. Yani yıllardır konuştuğum, görüştüğüm biri olsa ben sorardım bak senin için böyle böyle diyorlar, ellerinde kanıtları varmış ne diyorsun diye. Bir de o doktorun öyle bir kızı olduğunu söylediler.

Doktor kim yaa kimsede yazmamış

Telefonda konuşmuşmuş. Ama onu kim tanıyor ki dediklerini desteklesin

Çok ayıp bu şekilde yazmanız, inanırsınız inanmazsınız o ayri ama aşağılar gibi yazmak vs hoş değil
Ayrıca evet forumda bire bir yuzyuze görüştüğüm üyeler var, yani tanıştığım kahve içtiğim üye var

Milana22 peki burada söylenen şeylerden bahsettiniz mi Sassy'e?

Hayir çünkü bu olay patladığında ben forumda aktif değildim, forumdan bir üye ile tanışmak için kahve içtiğimiz zaman anlattı bana tüm olanları detaylarıyla, çok sasirdim ve aradim sassyi ancak telefonu iptal olmuştu hatta düğününden birkaç hafta sonra da yazdığımda cevap alamamistim ama anlam vermemiştim, meğer hattını kapattırmis
Yani burada patladığından beri kendisiyle hiçbir iletişimim olmadı, benimle de görüşmüyor

Bu olaylar patladigindan beri görüşmüyorum ki, telefonu kapattirmis yoksa duyar duymaz aradim zaten

Ve hala gerçek olduğuna inanıyosunuz bence gidip o doktoru biraz stalklayın. Öyle bir kızı var mıymış yok muymuş diye. Arkadaşlar olmadığını söyledi.
Doktor kim yaa kimsede yazmamış
Ben de biliyorum ama açık açık yazmak hoş olmaz. Adamın olaylarla en ufak bir alakası yok.

Kesinlikle olmaz canım,çok farklı bir durum

acaba babasi olmayan bir doktorla gorusturmus olabilir mi size babasi oldugunu soylemistir doktora baska bir sey.. Bu arada sassy ile ayni gun uye olmaniza ne diyorsunuz?

Valla aynı gün üyelik olayı enteresan
Girdim baktım sayfasına aynı gün
Ben 2007 den beri forum üyesiyim sonra atıldım bir sure girmedim , sonra bir gün tekrar üye oldum ve bu konuda yazılana kadar farkında bile değildim sassy ile aynı gün üye olduğumuzun

Valla bu kadar yalan bünyem kaldırmıyor, ben senelerce kiminle konuştum peki?
Gerçekten doktora mı gidip sormuşlar kızı olup olmadığını?
Yani şöyle soyliyim babam alzheimer ve teşhisini koyan doktor sassynin babası, yani babası değilse nasıl olabilir ki tüm bunlar ?
Elbette buradaki üyeler bizim paylasimlarimizi bilmedigi için anlam veremiyorlar benim hala inanmama. Onları da anlıyorum saygı sınırları içerisinde yorum yaptıkları sürece
Ancak yaşanılan, paylaşılan o kadar çok şey var ki, benim yerimde olsanız sizde hala inanirdiniz

Ben 2007 de beri bu foruma üyeyim yani kurulduğu günden bu yana
Sassy ne zaman üye oldu bilmiyorum ama büyük ihtimalle 2007 de daha ilkokulda falandir
Bir önceki yorumumda neden fake olduğuna inanmadigimi yazdim
Pardon görmedim milena , yoksa seni yıllardır tanıyorum

İşte l tarih çok ilginç geldi milena ikinizin aynı gun olup en yakının sen olması , sassy o kadar aktif ki her şeyin yalan olması bana da mümkün gelmiyor ama fakr olduğunu kendi itiraf etmjs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…