- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.561
Telefonda konuşmuşmuş. Ama onu kim tanıyor ki dediklerini desteklesinYüz yüze gorusmusler mi ?
Bence de öyle.Bana o inandırıcı gelmedi
Kaldı ki neden inanalım ona
Sassy akladı gitti aklıncaBence de öyle.
Milenanin yorumlarını severdim, sadece aynı tarihte üye olmaları sassynin fake olması hala onu savunmasi çok ilginçTelefonda konuşmuşmuş. Ama onu kim tanıyor ki dediklerini desteklesin
Ben anlamadım
Bence burada başka bir şey dönüyor. Ne kadar sözüne güvenilir ki? Dediklerini kim destekleyecek merak ettim
Ben 2007 de beri bu foruma üyeyim yani kurulduğu günden bu yanaMilenanin yorumlarını severdim, sadece aynı tarihte üye olmaları sassynin fake olması hala onu savunmasi çok ilginç
Sizinle aynı tarihte üye olmuş.Ben 2007 de beri bu foruma üyeyim yani kurulduğu günden bu yana
Sassy ne zaman üye oldu bilmiyorum ama büyük ihtimalle 2007 de daha ilkokulda falandir
Bir önceki yorumumda neden fake olduğuna inanmadigimi yazdim
siz hala görüşüyor musunuz? Filmdelisine fake olduğunu kendisi de itiraf etmiş. Yani yıllardır konuştuğum, görüştüğüm biri olsa ben sorardım bak senin için böyle böyle diyorlar, ellerinde kanıtları varmış ne diyorsun diye. Bir de o doktorun öyle bir kızı olduğunu söylediler.Benim mi ne kadar sözüme güvenilir?
Elbette guvenmeyebilirsiniz sonuçta birbirimizi tanımıyoruz, ben burada sadece kendi görüşümü söylüyorum
Elbette haksız olabilirim , bende aldatılmış olabilirim ama seneler seneler süren bir birebir görüşmeden bahsediyoruz , telefon görüşmeleri, paylaşılan anlık videolar , babasıyla yazışmalar vs vs , yani aslında ankarada yaşasam kalkar giderim babasının hastanesine burda pek çok üye de biliyor babasının kim olduğunu
Zaten bana mantıksız gelen de bu , yani fake bir profil yaratmak istese bu kadar bilindik bir doktorun kızı olduğunu mu söyler insan?
Yani bu forumda binlerce kadın var , hiç mi biri kalkıp o doktora gitmez vs vs
Bana mantıksız gelen açıkçası bu
Evinin adresine kadar biliyorum, babasına halasina kadar biliyorum
Yani o yüzden çok saçma geliyor tüm bu mevzu bana
acaba babasi olmayan bir doktorla gorusturmus olabilir mi size babasi oldugunu soylemistir doktora baska bir sey.. Bu arada sassy ile ayni gun uye olmaniza ne diyorsunuz?
Doktor kim yaa kimsede yazmamışsiz hala görüşüyor musunuz? Filmdelisine fake olduğunu kendisi de itiraf etmiş. Yani yıllardır konuştuğum, görüştüğüm biri olsa ben sorardım bak senin için böyle böyle diyorlar, ellerinde kanıtları varmış ne diyorsun diye. Bir de o doktorun öyle bir kızı olduğunu söylediler.
Telefonda konuşmuşmuş. Ama onu kim tanıyor ki dediklerini desteklesin
Milana22 peki burada söylenen şeylerden bahsettiniz mi Sassy'e?
siz hala görüşüyor musunuz? Filmdelisine fake olduğunu kendisi de itiraf etmiş. Yani yıllardır konuştuğum, görüştüğüm biri olsa ben sorardım bak senin için böyle böyle diyorlar, ellerinde kanıtları varmış ne diyorsun diye. Bir de o doktorun öyle bir kızı olduğunu söylediler.
Ve hala gerçek olduğuna inanıyosunuzHayir çünkü bu olay patladığında ben forumda aktif değildim, forumdan bir üye ile tanışmak için kahve içtiğimiz zaman anlattı bana tüm olanları detaylarıyla, çok sasirdim ve aradim sassyi ancak telefonu iptal olmuştu hatta düğününden birkaç hafta sonra da yazdığımda cevap alamamistim ama anlam vermemiştim, meğer hattını kapattırmis
Yani burada patladığından beri kendisiyle hiçbir iletişimim olmadı, benimle de görüşmüyor
Ben de biliyorum ama açık açık yazmak hoş olmaz. Adamın olaylarla en ufak bir alakası yok.Doktor kim yaa kimsede yazmamış
Kesinlikle olmaz canım,çok farklı bir durumVe hala gerçek olduğuna inanıyosunuzbence gidip o doktoru biraz stalklayın. Öyle bir kızı var mıymış yok muymuş diye. Arkadaşlar olmadığını söyledi.
Ben de biliyorum ama açık açık yazmak hoş olmaz. Adamın olaylarla en ufak bir alakası yok.
acaba babasi olmayan bir doktorla gorusturmus olabilir mi size babasi oldugunu soylemistir doktora baska bir sey.. Bu arada sassy ile ayni gun uye olmaniza ne diyorsunuz?
Ve hala gerçek olduğuna inanıyosunuzbence gidip o doktoru biraz stalklayın. Öyle bir kızı var mıymış yok muymuş diye. Arkadaşlar olmadığını söyledi.
Ben de biliyorum ama açık açık yazmak hoş olmaz. Adamın olaylarla en ufak bir alakası yok.
Pardon görmedim milena , yoksa seni yıllardır tanıyorumBen 2007 de beri bu foruma üyeyim yani kurulduğu günden bu yana
Sassy ne zaman üye oldu bilmiyorum ama büyük ihtimalle 2007 de daha ilkokulda falandir
Bir önceki yorumumda neden fake olduğuna inanmadigimi yazdim
İşte l tarih çok ilginç geldi milena ikinizin aynı gun olup en yakının sen olması , sassy o kadar aktif ki her şeyin yalan olması bana da mümkün gelmiyor ama fakr olduğunu kendi itiraf etmjsValla aynı gün üyelik olayı enteresan
Girdim baktım sayfasına aynı gün
Ben 2007 den beri forum üyesiyim sonra atıldım bir sure girmedim , sonra bir gün tekrar üye oldum ve bu konuda yazılana kadar farkında bile değildim sassy ile aynı gün üye olduğumuzun