KK Nostalji Treni 🫠

Yüce gönüllü son elti bükücü
Eltisini yolduktan sonra misafirimdir diyerek aç bırakmayan, karnıyarık yapan, koca yürekli elti
(Eltinin misafir ağırlarken dayak olayını da aradan çıkarması >>> ibrahim Tatlıses'in Yıldız Tilbe'ye "misafir başımızın tacı" dedikten sonra pezevenk skandalının yaşanması)

Cidden sesli güldüm yine ya hdjsjdjskdkks safça biriydi konu sahibi bi de, neler neler dedik de polemiğe girmedi bizle O konuyu çaktırmadan buraya bıraksak ne olur ki
Kadın eltiyi dövmüş Pambuk gibi olmuş. bizle polemiğe girer mi biz onun dişinin kovuğuna yetmeyiz.

Kv de bayılmıştı ki arada dayak yiyip güme gitmesin. Hiçbir kv gerçek bayılmaz.

Gerçekten ha, ciddili bayılan tek kv görmedim, duymadım, hatta bunu bi konuda da yazmıştım Bdv'de
Ağlayan da. Benimki Bi gün yanlış bir şey yaptı. Az surat astım başladı ağlamaya. Ama ben iyi değilim de baban (kp) hasta da bilmem ne. Hoydaaa. Hiç suçum yokken dedim tamam gel ağlama yanlış anladık birbirimizi Bi de sarıldım.

Suçlu olunca, haksız çıkacaklarını anlayınca bi fenalaşma, ayrılma bayılma, hastayım/öleyim de kurtulayım manipülasyonu yükleniyor bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…