- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.459
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.501
19 MayısAktif mi o üye peki şimdi? Ne zaman görülmüş ki en son, Street Fighter reis
Kaldı mı böyle birbirine destek kadınlar?19 Mayısönemli bir günde son görüldüsünü yapmış. Bi de birine en son "ben geçen bayramda eltimi saç baş dövdüm sen de fazla yüz verme" filan yazmış
Yüce gönüllü son elti bükücüKaldı mı böyle birbirine destek kadınlar?
Eltisini yolduktan sonra misafirimdir diyerek aç bırakmayan, karnıyarık yapan, koca yürekli eltiYüce gönüllü son elti bükücü
Tam belgesel tadındaKonu başlığı bile çok komik değil mi
Tam kavga jdkskfkskfkdkKonu başlığı bile çok komik değil mi
Kadın eltiyi dövmüş Pambuk gibi olmuş. bizle polemiğe girer mi biz onun dişinin kovuğuna yetmeyiz.Cidden sesli güldüm yine ya hdjsjdjskdkks safça biriydi konu sahibi bi de, neler neler dedik de polemiğe girmedi bizleO konuyu çaktırmadan buraya bıraksak ne olur ki
Hiç böyle düşünmemiştim heKadın eltiyi dövmüş Pambuk gibi olmuş. bizle polemiğe girer mi biz onun dişinin kovuğuna yetmeyiz.
Gururla her yere yazıyor.19 Mayısönemli bir günde son görüldüsünü yapmış. Bi de birine en son "ben geçen bayramda eltimi saç baş dövdüm sen de fazla yüz verme" filan yazmış
Kv de bayılmıştı ki arada dayak yiyip güme gitmesin. Hiçbir kv gerçek bayılmaz.Eltisini yolduktan sonra misafirimdir diyerek aç bırakmayan, karnıyarık yapan, koca yürekli elti
(Eltinin misafir ağırlarken dayak olayını da aradan çıkarması >>> ibrahim Tatlıses'in Yıldız Tilbe'ye "misafir başımızın tacı" dedikten sonra pezevenk skandalının yaşanması)
Gerçekten ha, ciddili bayılan tek kv görmedim, duymadım, hatta bunu bi konuda da yazmıştım Bdv'deKv de bayılmıştı ki arada dayak yiyip güme gitmesin. Hiçbir kv gerçek bayılmaz.
Kv bayılıp elti kaçmıştı bu da arkasından bakakalmıştı. Ay hayal ediyorum hayali bile güzel.Kv de bayılmıştı ki arada dayak yiyip güme gitmesin. Hiçbir kv gerçek bayılmaz.
Biri de siz o kadını bi doktora gösterin bayılıp duruyor yazmıştı sen olabilirsinGerçekten ha, ciddili bayılan tek kv görmedim, duymadım, hatta bunu bi konuda da yazmıştım Bdv'de
Polarlı pijama detayı filan da vardı. Her satırı sanatKv bayılıp elti kaçmıştı bu da arkasından bakakalmıştı. Ay hayal ediyorum hayali bile güzel.
Yok yok ben değilim, ben direkt numara yapıyor derim böyle vakalarda hfksjdjdkBiri de siz o kadını bi doktora gösterin bayılıp duruyor yazmıştı sen olabilirsin
Ağlayan da. Benimki Bi gün yanlış bir şey yaptı. Az surat astım başladı ağlamaya. Ama ben iyi değilim de baban (kp) hasta da bilmem ne. Hoydaaa. Hiç suçum yokken dedim tamam gel ağlama yanlış anladık birbirimizi Bi de sarıldım.Gerçekten ha, ciddili bayılan tek kv görmedim, duymadım, hatta bunu bi konuda da yazmıştım Bdv'de
O neydi ya, tam cikaramadim, nolur anlatPolarlı pijama detayı filan da vardı. Her satırı sanat
Benimkinin de olmayan migreni tutuyor.Ağlayan da. Benimki Bi gün yanlış bir şey yaptı. Az surat astım başladı ağlamaya. Ama ben iyi değilim de baban (kp) hasta da bilmem ne. Hoydaaa. Hiç suçum yokken dedim tamam gel ağlama yanlış anladık birbirimizi Bi de sarıldım.
Suçlu olunca, haksız çıkacaklarını anlayınca bi fenalaşma, ayrılma bayılma, hastayım/öleyim de kurtulayım manipülasyonu yükleniyor bunlaraAğlayan da. Benimki Bi gün yanlış bir şey yaptı. Az surat astım başladı ağlamaya. Ama ben iyi değilim de baban (kp) hasta da bilmem ne. Hoydaaa. Hiç suçum yokken dedim tamam gel ağlama yanlış anladık birbirimizi Bi de sarıldım.