- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.237
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.521
Bu migreni kullanan çok var. Aklımda bulunsun Bi gün kv olacam.Benimkinin de olmayan migreni tutuyor.
Kaynı bunlara gelmiş polarlı pijaması üstündeymiş sonra onun dedikodusunu yapmışlardı sanırımO neydi ya, tam cikaramadim, nolur anlat
Haa evet evet hdjskfksk Ya bu kadın dövmekte haklı olabilir mi??Kaynı bunlara gelmiş polarlı pijaması üstündeymiş sonra onun dedikodusunu yapmışlardı sanırım
Kadın eltiye tahammüden dayak atmış resmen. Öncesi vardı çünkü o konunun. Kv de doğaçlama bayıldı herhaldeKv de bayılmıştı ki arada dayak yiyip güme gitmesin. Hiçbir kv gerçek bayılmaz.
Tahammüden hahdhahdhajdjskkdKadın eltiye tahammüden dayak atmış resmen. Öncesi vardı çünkü o konunun. Kv de doğaçlama bayıldı herhalde
Kesinlikle haklıydı. Okuyordur buraları falan neme lazımHaa evet evet hdjskfksk Ya bu kadın dövmekte haklı olabilir mi??
Şey değil miydi o, elti eşinin yanında baş örtüsüz pijamayla oturuyormuş ona kızmıştıPolarlı pijama detayı filan da vardı. Her satırı sanat
Bence haklıydı tek suçu ağlayarak karnıyarık yapması ve kahve köpürtmesi.Haa evet evet hdjskfksk Ya bu kadın dövmekte haklı olabilir mi??
Kayınvalidelere otomatik yükleniyor o özellik.Kadın eltiye tahammüden dayak atmış resmen. Öncesi vardı çünkü o konunun. Kv de doğaçlama bayıldı herhalde
Yok polarlı pijama strese aitti onu hatırlıyorumŞey değil miydi o, elti eşinin yanında baş örtüsüz pijamayla oturuyormuş ona kızmıştı
Şuraya bak kadın ve konusu unutulmuyor.Şey değil miydi o, elti eşinin yanında baş örtüsüz pijamayla oturuyormuş ona kızmıştı
Gülmekten kimsenin aklına gelmemiştir.O değil de, biz harbiden banlanmadan nasıl yırttık o konudan?Nasıl yani cidden?
Konu dışı var, geyik desen ölümüne.. kimse mi şikayet etmedi
Bence yönetim de okuyup güldü ve bizi haklı bulduO değil de, biz harbiden banlanmadan nasıl yırttık o konudan?Nasıl yani cidden?
Konu dışı var, geyik desen ölümüne.. kimse mi şikayet etmedi
Önceki konuyu hatırlıyor musun. Bi oyuncak meselesi vardı sanki, çocuklar oyuncak kavgası mı yapmıştıYok polarlı pijama strese aitti onu hatırlıyorumama bi başörtüsü mevzusu vardı.
Popi günlerimde düşmanım da çoktu, iki dk böyle gülüp eğleniyoduk, tam muhteşem bi espri yapıcam, çat banlanıyordumGülmekten kimsenin aklına gelmemiştir.
Efsaneler arasında yerini aldı çoktanŞuraya bak kadın ve konusu unutulmuyor.
Hahahahaha Mune aşkımı etiketlemiştim ben sanki, kesin görmüştür ve dediğin gibi güldüğü için bu seferlik affetmiştir hfkskfkskdBence yönetim de okuyup güldü ve bizi haklı buldu
Kendi de keyifle anlatıyordu ki, kızmıyordu o yüzden kimseyeBence yönetim de okuyup güldü ve bizi haklı buldu
Çok şey kaçırmışlar. Kırmış geçirmiştin bizi.Popi günlerimde düşmanım da çoktu, iki dk böyle gülüp eğleniyoduk, tam muhteşem bi espri yapıcam, çat banlanıyordum