- 30 Aralık 2009
- 22.574
- 87.439
- 40
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.421
Aa ben de hatırlıyorum sizi hoşgeldiniz. Ben kimim diye sorarsanız oydar askdkflfllg nickim biraz değişti deTeşekkür ederim
Sizde afiyetle tüketin
Ellerine sağlık emeğine sağlık
Nasil yani hatırlıyorum siziAa ben de hatırlıyorum sizi hoşgeldiniz. Ben kimim diye sorarsanız oydar askdkflfllg nickim biraz değişti de
Sizinki değişmemiş benimki değişti. Siz hep burada mıydınız? Hoşgeldin yazınca ara verip yeni geldiniz sandım ondan hoşgeldiniz dedimNasil yani hatırlıyorum siziben nikini hiç değiştirmedim ki oydar
Yok ben bugün yazdım buraya ondann hoşgeldin yazıldıSizinki değişmemiş benimki değişti. Siz hep burada mıydınız? Hoşgeldin yazınca ara verip yeni geldiniz sandım ondan hoşgeldiniz dedim
Aksldlflfş bi yanlışlık olmuş. Ben de diyorum eskiden gelenleri hiç tanımazdım msspareyi hemen tanıdım. Zaten hep burdaymışsın adkflflşf rezaletimNasil yani hatırlıyorum siziben nikini hiç değiştirmedim ki oydar
Kızım varya ne sevindim çiçeaaammmm ya.
Of yine ekonomik buhran geldi tam sevinmişken aklıma bjsdjahdjkajnf
HahahhahahhaAksldlflfş bi yanlışlık olmuş. Ben de diyorum eskiden gelenleri hiç tanımazdım msspareyi hemen tanıdım. Zaten hep burdaymışsın adkflflşf rezaletim
Ya felisim valla moralim boziliy ya.Amaaaan zırrrttt
Bir de kibar kibar yazdım asldöflgşşgHahahhahahha
Bi iletişim bozuklugu oldu hatlar azıcık karıştı
Bundan sonra sen rahat ben rahat olalımBir de kibar kibar yazdım asldöflgşşg
Ya felisim valla moralim boziliy ya.
Markete manava girmek istemiyorum.
Krediler büktü belimizi.
Çook yakışmışHosbulduk lavantam cok sukur kirmizilarimizi giydik yine ahdhshsh
Bizd hem evliyiz hem sevgiliyiz ahretlik var bu işte bir terslikAhretliiik görüşürüz de anacım bu burç çizelgesine göre Koç-Balık evliliği olmaması gerekiyor benim adamla kazara mı evlendik ne oldu
Ofişşşşşşş hoş geldin nerelerdeydin sen öyle özlettin kendini gitme aertık bak kadesa'da dün geldi sıra nameavar'da oda geldimi tamamdır.Aha ozlenmisim yeminlen cok sevindim ama bir de ustune proluk gitmis puh :/ daha gelmez bu demisler ahdhshdsh
Bana dünden beri bildirim gelmemiş. Başkalarına da gitmediği için girmemiş olabilirler.Gunaydin
Herkeşler nerede
Hani mezun mu olduk kk treninden