KK Nostalji Treni 🫠

Ya felisim valla moralim boziliy ya.
Markete manava girmek istemiyorum.
Krediler büktü belimizi.

Daha az maaş alıyorken daha zengindik. Çok değil 3-4 sene önce iki kuru maaşla arabamıza atlar gezerdik her haftasonu her tatil. Arabayı sattık yenisini alamadık, tatil de iyice yalan oldu bu yaz. Emeği geçenlere

Durup durup aklıma geliyor. İçinizde erkek var hatta baya aktif abla diyorsunuz diye hepimizi acabaya sürükleyen konuyu hatırlayan var mı

Ahretliiik görüşürüz de anacım bu burç çizelgesine göre Koç-Balık evliliği olmaması gerekiyor benim adamla kazara mı evlendik ne oldu
Bizd hem evliyiz hem sevgiliyiz ahretlik var bu işte bir terslik
Aha ozlenmisim yeminlen cok sevindim ama bir de ustune proluk gitmis puh :/ daha gelmez bu demisler ahdhshdsh
Ofişşşşşşş hoş geldin nerelerdeydin sen öyle özlettin kendini gitme aertık bak kadesa'da dün geldi sıra nameavar'da oda geldimi tamamdır.

Gunaydin
Herkeşler nerede
Hani mezun mu olduk kk treninden

Vive ben 2 konuya tövbeliyim dün hiç girmedim o konulara, hep aynı insanlar ikisinde de benzer yorum yapıyor kaldıramıyorum bu toplumdan umudum azalıyor yorumları okumadım ama tahmin edebiliyorum geçmiş olsun çabuk gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…