KK Nostalji Treni 🫠

konunun sonlarina dogru kk nostalji treni okuyorum sandim neyseki mune gelmis de gidin geyik bolumune nostalji konusu acin demis

Ben de baya giydirmişim Cutemom'a, hatta feliscatus aşkımla karşılıklı giydirmişiz Burda da andık hatta kendisini, yine aynı nefretle yazmışım hfkskdksk

Ben kendisiyle telefonda defalarca görüştüm hatta simdiki eşiyle de görüştüm sevgili oldukları dönemde, sagolsun babası da babam ile çok ilgilendi hastalığında, sassy fake degildi gayet de gerçek burada anlattığı insandı ama son foto olaylarının sebebini ben de bilmiyorum ve şaşkınım

filmdelisi

Valla bu hafta ilk defa girdim kk ya , tonla etiketlenmişim, mevzu ne anlamadım, bi bakim konuya
Mevzuyu anlamanız için en önemli mesajı alıntı yapıyorum.

Ben anlamadım
Bence burada başka bir şey dönüyor. Ne kadar sözüne güvenilir ki? Dediklerini kim destekleyecek merak ettim
Yani velev ki öyle, sonuçta başka bir görünüm ve hayatla burada görsel, bazı bilgi ve olayların tamamen başkasına ait olduğunu ben biliyorum ve kendi de itiraf etti zaten vs vs.
Aman…

Ben de baya giydirmişim Cutemom'a, hatta feliscatus aşkımla karşılıklı giydirmişiz Burda da andık hatta kendisini, yine aynı nefretle yazmışım hfkskdksk
eski nicki bade olan bi uye de 'cogu kk ünlüsünün hayati hikaye' demis valla o yoruma hak verdim sassy olayini gorunce.. cutemomi goruyordum ben ama hic okumamistim konularini. agzim acik okudum bu konusunu, esiyle hic iliski olmadan tup bebek yapmis 19 yasindayken cok sasirdim

acaba babasi olmayan bir doktorla gorusturmus olabilir mi size babasi oldugunu soylemistir doktora baska bir sey.. Bu arada sassy ile ayni gun uye olmaniza ne diyorsunuz?

Kk ünlüsü diye bir kavram da mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…