- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 45
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.401
Bende geleyim mi
Hoşgeldin Msspare
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende geleyim mi
Bende iyiyim çok sağol gitme artık bir yerlere özledik senideAblacım iyiyim sen nasılsın evet uzun bir ara vermiştim
Parecim hoş geldinBende geleyim mi
Hoş buldum güzel sohbetler olsun beraberceHoşgeldin Msspare
Hanım ablacığım nasılsın bayadır denk gelemedikParecim hoş geldin
İyiyim parecim sağol sen nasılsın,epeydir denk gelmedik hiçHoş buldum güzel sohbetler olsun beraberce
Hanım ablacığım nasılsın bayadır denk gelemedik
Ablacım kış hazırlıkları onla uğraştım bur kaç haftadır kk çok giremedimİyiyim parecim sağol sen nasılsın,epeydir denk gelmedik hiç
Ellerine sağlık olsun afiyetle tüketin,bende sadece domates yaptım o kadar geçen senedende vardı biraz yeter bize oda.Ablacım kış hazırlıkları onla uğraştım bur kaç haftadır kk çok giremedim
Bu aralar pek gelemedim siteye, yeni gördüm etiketini, canımmm vive neler oluyor buralarda eskileri mi yad ediyoruzBu arada çok severim pek severim ATTRAENTE balım sen de gel vive ben
Ne hoş bir buluşma kadesa çok zaman oldu nasılsınAblacım iyiyim sen nasılsın evet uzun bir ara vermiştim
Teşekkür ederimEllerine sağlık olsun afiyetle tüketin,bende sadece domates yaptım o kadar geçen senedende vardı biraz yeter bize oda.
Rica ederim parecim kışın rahat olacak domates olunca,diğerlerine sıra gelmedi üşendim birazda.Teşekkür ederim
Sizde afiyetle tüketin
Ellerine sağlık emeğine sağlık
İyiyim seni gördüğüme çok sevindim sen nasılsınNe hoş bir buluşma kadesa çok zaman oldu nasılsın
Bu aralar pek gelemedim siteye, yeni gördüm etiketini, canımmm vive neler oluyor buralarda eskileri mi yad ediyoruz
Yaşamaya çalışıyoruz işte bu güne şükür, sevindim döndüğüneİyiyim seni gördüğüme çok sevindim sen nasılsın
Mesaj atıp soran bendimBenim ismimin yanındaki tik deprem zamanı yapılan çalışmalardan dolayı geldi sanırım, bana msj atıp soran olunca fark etmiştim.
Aaaaaa ofişşşş Merhaba
Hosbulduk lavantam cok sukur kirmizilarimizi giydik yine ahdhshshoffice kırmızı görünüyorsun, hâlâ prosun, gönlümüzün prosu, hoş geldin
Ozledim tabisi de kizaaaam ama var ya eski nicki yazmasan yeniden tanismak zorunda kalicaktik avsgsgssgsgVivelamour ben belki özlemişsindir
Ay çok ayıp ama hatırlamıyordumMesaj atıp soran bendim