- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
-
- Konu Sahibi feliscatus
- #2.381
Simdiki nikinin anlami ne lavantam? Bu arada nikini Kul Bono diye okumam yok mu?!Son kez soyluyorum, ben Lavantakokulusandık hdjsjdjsjdkskkdls
Simdiki nikinin anlami ne lavantam? Bu arada nikini Kul Bono diye okumam yok mu?!
EvetBi sey sorcam, cidden son gorulme 2016ydi ve bugun mu girdin? Mesajimin ustune
Kmleri görüyorum kadişimmm hoş geldinnn nerelerdeysin sen bir gittin gelmedin bir daha iyisin demi çocuklar nasıllar
Evet o bilgece ben başka biriyle karıştırdım. nickleri birbirine çok yakın ve benim dediğimi herkes tanıyorbilgece sen misin yoksa
Yine diyecekler ki, sen kimdin?
Evet o bilgece ben başka biriyle karıştırdım. nickleri birbirine çok yakın ve benim dediğimi herkes tanıyor
Çok professional bir tesadüfBi sey sorcam, cidden son gorulme 2016ydi ve bugun mu girdin? Mesajimin ustune
Benim dediğim kişi ile bilgecenin nicki benzer birden kafam oraya gitti.Bigece nin o kişi olduğunu dün gördüm
Ablacım iyiyim sen nasılsın evet uzun bir ara vermiştimKmleri görüyorum kadişimmm hoş geldinnn nerelerdeysin sen bir gittin gelmedin bir daha iyisin demi çocuklar nasıllar
Ablacım iyiyim sen nasılsın evet uzun bir ara vermiştim
Artık soranları engelleyelim şfkhşlfhk
Günaydınn, Lavantakokulusandık ben bu arada