KK Nostalji Treni 🫠

konunun sonlarina dogru kk nostalji treni okuyorum sandim 😂 neyseki mune gelmis de gidin geyik bolumune nostalji konusu acin demis 😅

konunun sonlarina dogru kk nostalji treni okuyorum sandim 😂 neyseki mune gelmis de gidin geyik bolumune nostalji konusu acin demis 😅
Ben de baya giydirmişim Cutemom'a, hatta feliscatus feliscatus aşkımla karşılıklı giydirmişiz :KK53: Burda da andık hatta kendisini, yine aynı nefretle yazmışım hfkskdksk

Milana22 Milana22 muhtemelen o da kandırılmıştır. @Nooption da yakındı aslında. Ancak anladığım kadarıyla kimseyle reelde görüşme, ne bileyim bir instada takipleşme, telefon nosu verilmesi durumu olmamış. Yoksa anlaşılırdı fake olduğu diye düşünüyorum (sırf bu iş için telefon hattı alıp insta hesabı açmadıysa tabi) @Neyapsamkisimdi vardı bir de. Onunla da çok yakındı. Aynı zamanda üyelik iptali yapıp gittiler

İlginç bir vaka. Kkda duyduğum olaylarda top 1ime yerleşti direkt
Ben kendisiyle telefonda defalarca görüştüm hatta simdiki eşiyle de görüştüm sevgili oldukları dönemde, sagolsun babası da babam ile çok ilgilendi hastalığında, sassy fake degildi gayet de gerçek burada anlattığı insandı ama son foto olaylarının sebebini ben de bilmiyorum ve şaşkınım

Ben kendisiyle telefonda defalarca görüştüm hatta simdiki eşiyle de görüştüm sevgili oldukları dönemde, sagolsun babası da babam ile çok ilgilendi hastalığında, sassy fake degildi gayet de gerçek burada anlattığı insandı ama son foto olaylarının sebebini ben de bilmiyorum ve şaşkınım
filmdelisi filmdelisi

Valla bu hafta ilk defa girdim kk ya , tonla etiketlenmişim, mevzu ne anlamadım, bi bakim konuya
Mevzuyu anlamanız için en önemli mesajı alıntı yapıyorum.
Ceyin söylediği kişilerden biri bendim, itiraf eden de bendim.
O bilgiye tee 6 sene önce erişmiştim zaten ama bir gün laf arası benim sebebimle yayıldı.
Bunu da sassye özel olarak anlattım, orada kimler vardı diye.
Bir bir ne halt döndüyse, destek de istedim hatta hatırlamadığım detaylar için.
Ama kimsenin üzerinde durduğu ya da 5 dk dan fazla konuştuğu mesele değilken sassy beni yineliyorum ‘şu kk da dürüstçe çıkıp bak şu oldu şu oldu bana bunu şu dedi, ben de bunu dedim’ diye anlatan tek insanı tehdit etti avukatıyla.
Ben de aynı şekilde cevap verdim, avukatlarımızın görüşmesini ayarlamak için haber verecekti.

Ne hikmetse bekledim bekledim derken ne göreyim, bizim kızımız başka bir kadının özel bilgi ve görselleriyle burada bir karakter yaratmış kendine😂
Ee, benim dürüstlüğümü öncesinden bildiğinden çareyi toz duman olmakta buldu çünkü tek şansı vardı, o kadına ve buraya itiraf edecekti.
O kadın da iddiasına göre görüştüğü bir arkadaşıydı, rezillik diz boyu yani feriha sendromu.
Neyse, sassy meselesi budur.
Bir gün çıkıp dönerse diye mevcuttur elimde delilleri, eminim okuyor.
O yaptığına utanmadı, ben bunu bildirmeye utandım.

Cey de arada kaynadı, onunla beraber kaç kişi suçlandık hem de../

Ben anlamadım
Bence burada başka bir şey dönüyor. Ne kadar sözüne güvenilir ki? Dediklerini kim destekleyecek merak ettim
Yani velev ki öyle, sonuçta başka bir görünüm ve hayatla burada görsel, bazı bilgi ve olayların tamamen başkasına ait olduğunu ben biliyorum ve kendi de itiraf etti zaten vs vs.
Aman…

Ben de baya giydirmişim Cutemom'a, hatta feliscatus feliscatus aşkımla karşılıklı giydirmişiz :KK53: Burda da andık hatta kendisini, yine aynı nefretle yazmışım hfkskdksk
eski nicki bade olan bi uye de 'cogu kk ünlüsünün hayati hikaye' demis valla o yoruma hak verdim sassy olayini gorunce..😅 cutemomi goruyordum ben ama hic okumamistim konularini. agzim acik okudum bu konusunu, esiyle hic iliski olmadan tup bebek yapmis 19 yasindayken cok sasirdim

acaba babasi olmayan bir doktorla gorusturmus olabilir mi size babasi oldugunu soylemistir doktora baska bir sey.. Bu arada sassy ile ayni gun uye olmaniza ne diyorsunuz?

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f776174747061642d6d656469612d736572766963652f53746f7279496d6167652f616e6e424d696c365478523846513d3d2d313137363035393137382e313664383535623166346637386566653135343730383831343835332e676966

eski nicki bade olan bi uye de 'cogu kk ünlüsünün hayati hikaye' demis valla o yoruma hak verdim sassy olayini gorunce..😅 cutemomi goruyordum ben ama hic okumamistim konularini. agzim acik okudum bu konusunu, esiyle hic iliski olmadan tup bebek yapmis 19 yasindayken cok sasirdim
Kk ünlüsü diye bir kavram da mı var 😳

X